W.B.Nieuwendijk 17-08-10 14:01:41

Zo'n mooie vakantiewoning kom je maar één keer in je leven tegen. Hoog gelegen met een fantastisch uitzicht en vanaf de twee terrassen rondom het huis is het genieten. Ook het interieur is zeer smaakvol en de TV heeft behalve buitenlandse zenders zelfs alle Nederlandse TV-zenders. Prachtige autotochten en wandelingen zijn in de omgeving te maken. We gaan er dan ook weer in November voor de derde keer met veel plezier heen. Henny en Wim Nieuwendijk, Huizen

Ab en Tonny 17-08-10 09:49:35

Dit jaar gaan wij voor de 2e keer naar dit geweldige huis in Septon. Een mens komt er volledig tot rust. Het huis is echt van alle gemakken voorzien en het ligt prachtig. Heerlijk vrij en dus een geweldig uitzicht. Super. Wij verheugen ons er nu al weer op. Lekker bij het houtvuur genieten van dit heerlijke huis. Natuurlijk ook met de Kerst naar Durbuy. Ja, voor ons nog vele malen Septon!!!!

fam. de zeeuw 16-08-10 14:47:47

wij hebben deze zomer een week lang van dit prachtige vakantiehuis mogen genieten.wij komen al jaren in de ardennen,maar hebben zo'n heerlijk luxe huis met alles erop en eraan nog nooit meegemaakt.Het huis is prachtig ingericht met alle gemakken die een mens maar kan bedenken,de bedden slapen heerlijk,de kinderen vermaakten zich in het zwembad en met het dartbord in de garage,er waren boekjes,spelletjes enz aanwezig.En wij genoten van het prachtige panorama uitzicht vanuit de super grote tuin. De eigenaars staan werkelijk altijd voor je klaar mocht dat nodig zijn.Wij hebben enorm genoten deze week en komen zeer zeker nog eens terug.Een echte aanrader dus.

Fam klein 15-08-10 19:59:51

Wij zouden het leuk vinden als u hier
u bevindingen van ons huisje neer zet
mvg
Fam klein

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage