Hans Bolderman 04-09-13 23:35:01

Beste Jaap,
Waarschijnlijk zegt mijn naam jou niets meer, maar ik herinner jou nog goed.Door toeval kwam ik jou naam tegen en ik wil even toch wat kwijt. In 1972 heb ik jou, in goed vertrouwen,
fl 100,00 geleend. Tot op de dag van vandaag heb ik dat nooit terug gekregen. Ik ga er ook van uit dat ik het ook nooit zal terug krijgen en dat snap ik, want met rente levert dat mij toch een aardig bedragje op. Laten we afspreken dat jij een bedrag doneert naar het KWF. Dan heb jij hierdoor de schuld aan mij vereffent. Deal???
Met (nog steeds) vriendelijke groet, Hans Bolderman


Reactie:
Wat? Ik herinner me hier niets van. Waar en wanneer was dat? En wie is Hans Bolderman?
Als je verhaal klopt, krijg je het bedrag subiet van me terug, ik heb m'n hele leven nog nooit ergens schulden gemaakt. Nooit en te nimmer.
Overigens, ik ben al zo'n dertig jaar donateur van het KWF, met een maandelijkse automatische afschrijving.
Ik hoor van je,let me know
groet,
Jaap.

marijn van teylingen 02-09-13 17:25:58

En dan stap ik uit mijn autootje op zoek naar het juiste huisnummer van mijn volgende "client".. Ik kom binnen in een ongeorganiseerd huishouden, een berg afwas, een hoop oude kranten en een fascinerend aantal muziek instrumenten, op de bijzet tafel een glas witte wijn.Mijn nieuwsschierigheid wordt meteen "getriggerd" en na een kort gesprek over Oscar Peterson waarvan ik een een foto op de piano zie staan, samen met de "client" in kwestie...wordt ik verrast met een aangenaam stukje muziek. geen Nigerian Marketplace ( mijn favorite stuk)..maar wel een duidelijke "kenner". Een paar keer roep ik zijn naam tijdens het spelen..; " Mijnheer Dekker"..!!! MIjnheer dekker! Hij lijkt verzonken in zijn pianospel en al zou ik graag met mijn toonkunsten een samenspel aangaan, ik moet echt verder,,so much to do to little time! Een van de mooiste ontmoetingen op mijn route als " dokter "prikkebeen"..niet omdat ik dat wil maar omdat het moet...in hart en ziel ben ik muzikant, kon er ooit van leven en kan deren op een dag als deze, alleen om zo,n kort maar mooi moment! Dank U! Mijnheer Dekker!

ARNOLD 15-08-13 19:31:48

HIERBIJ DE LINK DAT JAAP OP 14 AUGUSTUS 2013 ECHT IN FRYSLÂN IS GEWEEST ! HET WAS KORT MAAR HEVIG EN OOK HET ETEN WAS IN ONS MOOIE SINT ANNAPAROCHIE PRIMA !

http://www.youtube.com/watch?v=eTipBE5fygk&feature=youtu.be

@RNOLD 09-08-13 19:19:08

Mijn goede OUDE buur uit Amstelveen komt volgende week woensdag 14 augustus a.s. twee keer naar Fryslân .......... de EERSTE en de LAATSTE KEER!en dat is leuk, toch? Het adres waar hij die dag is is de langste dijk van Nederland, de OUWE DYK OP 'T BILDT ! 14.5 KM LANG.

nostranoldo 03-07-13 01:08:26

HALLO JAAP; WANNEER WEER EEN FLITSEND VERHAAL?
GROETEN UIT HET MOOIE FRIESLAND VAN MIJ! DE LANGSTE DIJK (BEWOOND) FAN NEDERLAND; DAT IS DUS DE OUDEBILDTDIJK OP 'T BILDT!

arnold 09-06-13 17:09:38

Hoi Jaap ! Wanneer weer een mooi stukkie?
Vorige maand beloofd maar wat zie ik ?????
(appie mol enz) ... geen reactie;
ben je op vakantie? grts arnold

@RNOLD 11-05-13 23:47:18

HALLO MIE GOEDOE !
WANNEER WEER EEN MOOI VERHAAL?
IK WACHT AF EN VOOR NU EEN MOOIE SUNDEG
GEWENST, IK PAS STRAKS OP 2 LIEVE HARRY MULISCH HONDJES ????????????? OANT SJEN !

@RNOLD 30-04-13 19:01:27

ALLO JAPIO; (=FRANS) HET IS 30 APRIL 2013 EN WE HEBBEN HIER EEN MOOI FEEST IN HARNS (=HARLINGEN) BELEEFD! VAN TERRAS NAAR TERRAS ENZOVOORT ENZOVOORT! NU FF LEKKER ETEN EN AFWACHTEN WANNEER ER WEER EEN UPDATE OP JE SITE KOMT. MORGEN (WOENSTERDAG) RUSTDAG EN UITVERKOOP BIJ ONZE PLANTEN LEVERANCIER; 12 PLANTEN HALEN EN SLECHTS 4 BETALEN. DAT IS HET MOOIE VAN ONS HEITE LÂN ! GRTS ARNOLD.

@rnold 03-03-13 23:41:11

hoi jaap, ik had begrepen dat je van amstelveen naar het mooie friesland had getelefonononeerd;
het briefje vond ik gisteren en heb je meteen gebeld, helaas was je niet tehuis. ik probeer het deze week wel weer een keer. deze week is afsluiting van de clubactiviteiten en gaan we weer in de tuin aan de gang! grts arnold@dus

PATRICK 29-01-13 16:46:51

WORDT ER BINNENKORT NOG OPGETREDEN. ZO JA WAAR WANNEER HOE LAAT?

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!