peter wijn 23-10-06 23:03:39

Hi Jan,
Mooie opzet van de site (komt me bekend voor van een andere noord-nederlandse topper, kan dat kloppen?).
Het is hier fijn rondkijken tussen jouw juweeltjes (oeverzwaluwen bv). Ik kom zeker nog geregeld langs.

Lubbert Boersma 23-10-06 23:02:23

Hoi Jan
Deze winter toen we samen bij de ijsvogel stonden vertelde je dat je ook met een site bezig was,moet zeggen dat het er allemaal zeer vezorgd uitziet,en vaak met prachtige beelden.
vr gr Lubbert Boersma

http://www.lubbertboersma.nl

Elbert van Wijk 23-10-06 23:00:48

Ik begreep dat je een eigen site hebt. Mooi! met veel plezier even rond gekeken. Succes er mee!
Havik is erg mooi! Zien we nog weer eens wat op BP...
groeten!

willem hartholt 23-10-06 22:59:32

Willem's vogelkieken, 'Digiscoping in the top of Holland'. Da's mien site Jan.
Ik heb al eens even naar je prachtige foto's gekeken. Ik ga er van uit dat er nog wel meer bij komen, gezien je activiteit in het meer en omstreken. Wat ik zag was echt schitterend. Machtig mooie kwaliteit, Jan. Zo'n beetje wat ik ook zie van Rein Hofman. Die kwaliteitsfotografie zoals jij die zoekt, dat is een andere insteek dan die van Klaas en mij, maar het verschil is dan ook heel duidelijk te zien. Dat is geen toestel dat je maar zo in je jas stopt, maar die foto's van jou dus ook niet.
Vooral je foto's met veel bewewging en expressie zoals die van de zwaan, de boomvalken , de havik en de lopende roerdomp, om er maar eens en paar te noemen, vind ik mooi.
En ook de foto's waarbij ik veel van je verwachtte, die van de ijsvogel, waar je zo mooi voor stond, zijn ook inderdaad zeer goed geslaagd. Nog veel succes de komende tijd en we zien mekaar wel weer in t meer.
Enne, .... bewaar nog een paar vogels voor de
amateurs he. Want je weet, krummels, is ook voer!

groet,
Willem Hartholt

http://willemhartholt.nl

Joop 23-10-06 22:57:37

Hoi Jan,
Nu kan ik nog gemakkelijker jouw foto's bekijken. De site moet je nog verder afmaken merkte ik maar dat is een kwestie van tijd. Ik hoop dat veel mensen mogen ontdekken hoe leuk fotografie is en hoe mooi en fascinerend de vogelwereld is. En soms heel dichtbij. Veel succes met je site.
Groet
Joop

Peter Das 23-10-06 22:56:18

Hallo Jan,

Zag dat je site nu ook online is. Nog van harte met je eerste prijs op Birdpix met de Sperweruil bij de catergorie dwaalgasten, prachtige foto was dat. Hoop nog vaak op je site te komen om naar jouw prachtige foto's te kijken.
Heel veel succes!!!!

Groet,

Peter

<< < 13 14 15 16 17
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!