John en Ineke 21-08-13 21:10:18

We hebben met onze vrienden 8 dagen op Camping Emmerdennen gestaan en zullen deze camping zeker bij anderen aanbevelen. Mooie ruime plekken, landelijke rust en toch dichtbij de stad. Waar zijn wij zoal geweest:
Noorder Dierenpark, Vlindermarkt op dinsdag, markt op vrijdag, gefietst in de omgeving, voetbalwedstrijd van FC Emmen, gegeten bij Dal Baffo (goed Italiaans restaurant) e.a.
Jan, bedankt voor de gastvrijheid!
John, Ineke, Wout en Agnita

Ed en Moniek 08-06-13 10:19:39

Staan nu ruim een week op de camping. Heerlijk is het, gewekt worden door de vogels. We hebben vanaf de camping mooie fietstochten gemaakt, soms gecombineerd met een wandeling. Prachtige omgeving en een geweldige camping.
Eettip: Italiaans restaurant Del Baffo in Emmen, super.

Hans en Marieke Berends 21-05-13 12:20:57

Met de Pinksterdagen 2 nachten op deze camping gebivakkeerd met onze camper. Mooie camping met goede sanitaire voorzieningen en een uiterst vriendelijke eigenaar. En wat een rust, heerlijk. Middenin de bossen maar met 10 minuten fietsen sta je ook middenin het centrum van Emmen. Mooie kampeerplaatsen om te staan. Wij waren hier samen met mijn ouders die al vaker hier gekampeerd hebben, wij komen zeker nog eens terug!!! De camping zullen wij ook bij anderen aanbevelen. Tot ziens Jan.

Cees, Louise, Jesse en Mees 05-05-13 15:55:17

Deze kleinschalige en keurige camping in de meivakantie 2013 een aantal dagen bezocht met de camper. Helemaal goed, binnen 10 minuten op de fiets sta je voor het Noorderdierenpark in het centrum van Emmen en op de camping heerlijk rustig. Ook onze kids van 9 en 7 vonden het prima.

Mariam en Ymke 03-04-13 13:26:35

Samen met dochter op deze camping beland. Een van de weinige die dit vroege (sneeuwwitte) paasweekend al open was. Ondanks dat het nog vroor en er geen stromend water of toiletten beschikbaar waren mochten we toch komen. De deur ging letterlijk voor ons open!
De gastvrijheid hebben we ervaren als een warm bad in deze koude dagen. Het heeft ons aan niets ontbroken. Op dit knusse plekje midden in de Emmerdennen gaan wij zeker nog eens terugkomen.

Peter en Ineke 17-10-12 12:37:06

Wat een heerlijke camping. Goeie sfeer, heel veel verschillende sta plekjes, goed schoon sanitair en heerlijke douches. maar het meest genoten hebben we van leuke sfeer en de avontuurlijke opbouw van de camping.Er is mooi gebruik gemaakt van het materiaal wat aan wezig is. Bijv. een schutting van takken en stammetjes van de gesnoeide dennen. Daaroverheen groeiden prachtige wilde planten.
Op een ander veldje stonden een paar oude appelboompjes. Weer om een ander hoekje scharrelden een groep enorme zwart bruine kippen rond. Nog een ander hoekje om en je waant je op een open plek in een groot bos met hoge bomen. En dat alles op een beperkt stuk grond, aan de rand van de stad.
We komen vast nog eens terug.
groeten Ineke en Peter uit Utrecht

petra martens 27-09-12 21:57:41

Hoi Jan

na zo'n 8 jaar hebben we elkaar weer ontmoet op je camping en ??? je bent geen steek veranderd nog steeds dezelfde lieve vriend die ik toen heb leren kennen.
nu met mn gezin bij je op vakantie geweest en t was weer meteen ouwe jongens krentenbrood...
hoop volgend jaar met mn ouders bij je terug te komen maar wij komen zeker weer....

dikke knuffels en groetjes aan je lieve zus Annemiek en kids die ik niet meer gezien heb.

dag vent tot mail/snel

rudy en eelkje 16-07-12 18:18:33

Hallo Jan

Wat een geweldige camping heb je. We hebben een
week mogen genieten van de rust en de ruimte.
En de omgeving niet te vergeten.
Wat een prachtig (sprookjes) bos.
Je bent een gemoedelijke gastheer waar je je
meteen bij thuis voelt.
We komen zeker terug.

groetjes Rudy Eelkje en hond Mees

davide niccolò andrea (three i 08-08-11 23:00:19

hoi jan,

we want to sent you this e-mail for thanking you and reccomend your camping to all people that visite this site.
we spent very nice days in the countryside of emmen, expecially for your kindness (we forgot a piece of our tent and you offered us a room, remember?)
however the place is very beautiful and we recommend to every people coming here to have lots of walk in the forest and visit the lake.

jan is a half god who get people in difficulty
and transform him in better people.
great jan!!!!

peace and love from genoa

Reinier & Andre 26-09-10 19:38:03

Beste Jan,

Bedankt voor 2 leuke dagen. Je heb een leuke camping, faciliteiten zijn prima. Bedankt voor de regen op vrijdag, wij konden zien dat je planten water nodig hadden, maar op zaterdag heb je dat weer ruimschoots goed gemaakt. Tot volgend jaar!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage