Naam:
E-mail:
Homepage:
 
 

-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!

-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


 Tiny van den Berg 22-10-13 22:27:43

Lieve groetjes van mij uit Oisterwijk.Ik heb je veel te laat ontdekt,at wonen jullieDaar mooi zeg, we missen jou nog steeds opHet koor wat een fijne tijd hebben we gehad.Voor allemaal de groetjes van mij Tiny doei!!!!!

WIm Kl.Haneveld 28-08-12 20:52:03

Ik schaam me bijna dat ik jouw site niet eerder heb gevonden en bekeken. Nou ja, zo gaat dat.
Maar zie ik tot mijn verbazing bij de muziek de opname uit de Elisabethkerk in Wroclav: Toccata van Eug.Gigout - gemaakt in de duisternis van de avond, tussen het gepiep van langsrijdende trams, in een kerk en op een orgel die niet meer bestaan - maar wat een klank en wat een ambiance: om nooit meer te vergeten!
Groet! Wim

Bob van Wees 17-09-11 18:22:11

he Jan,
Mooie website. Woon jij nog steeds in Bamble? Werk en woon inmiddels zelf ook in Noorwegen (Stavanger). Prachtige klavecimbel heb je daar . Ben de mijne kwijtgeraakt in de oorlog in Libie. Laat eens weten als je in de buurt bent voor een concert. Veel Groeten, Bob

Fredrik Johnsen 04-12-10 21:52:15

Fin side Jan

 isabelle brandenburg 15-12-09 22:14:00

goddag jan. hvordan har du det?
gisteren was ik even in de spielwegkapelle hier in münstertal in het schwarzwald, waar ik nu woon, en moest aan jouw verhalen van orgelspelen in het buitenland denken, die je tijdens repetities van het tilburgs studenten orkest vertelde. ik heb het orgel niet aan de praat gekregen, omdat ik de aanschakelaar niet vond.
grappig, dat je in noorwegen woont. van 1993 tot 1998 heb ik in årdal i sogn, waar 2 nederlandse organisten waren, gewoond, waar ik fysiotherapeute was. nu ben ik healend fysio, op zoek naar werk.
hier in münstertal ben ik sinds een jaar en speel hier geen viool, woon achter een vioolbouwer op het moment, maar zing in het kerkkoor, wat ik ook heel graag doe. heb ook hele goede herinnering aan de mis van schubert, die we samen met je koor zongen, met die prachtige sopraan!
kjaere hilsen, isabelle brandenburg

Ingeborg Moonen 05-10-09 23:18:07

Hallo Jan, wat bijzonder je op het net tegen te komen. Ik zong zo'n 20 jaar geleden in het ZNKK, waar we repeteerden aan de Cobbenhagenlaan. Ik heb nog steeds een zwak voor de Johannes Passion (en vele andere werken die wij hebben gezongen).
Alle goeds, veel groeten, Ingeborg

Stans Faes-van Berkel 18-07-09 17:13:51

Hallo Jan,
Zo te zien gaat het goed met je. Mijn vader en moeder (Frans en Annie van Berkel) missen je nog steeds bij het koor. Mijn zonen Martijn en Tristan zingen nu bij het Carillon in Oisterwijk, ze zijn intussen 6 en 10 jaar oud. Ik ben sinds 1997 gediplomeerd pianolerares!
Veel plezier in het noorden en muzikale groeten van ons allemaal,
Stans Faes

 Br. Jan van der Weyden 27-05-09 19:36:36

Hallo Jan! Misschien herinner je mij nog uit je Oisterwijkse tijd. Ik was de assistent van Theo van Dun. Theo maakt het goed. Is aalmoezenier van de gevangenis in Grave. Woont in Wychen. Heeft een studieopdracht van het Ministerie van Justitie betreffende Pastoraat onder gevangenen.Op 2e Pinksterdag ga ik bij hem, volgens traditie, asperges eten. Ben nu 84 jaar. Hartelijke groetjes! Het ga je goed !
Br. Jan van der Weyden. Oisterwijk.


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies