wies kooij 19-09-13 12:14:23

Beste Jan heel blij ben ik met jouw behandeling van mijn schouder die goed vast zat, en waar ik veel baat bij gehad heb, het gaat al een stuk beter en ik oefen nog steeds de oefening die jij hebt gegeven.Het was jammer dat we al weer van het eiland af gingen maar ik zal je nu weten te vinden mocht ik weer problemen krijgen met mijn schouder. heel veel dank voor de goede zorg.
Groet Wies Kooij.

Angela Seneviratne 17-02-13 18:57:33

Thanks to Jan verbiest, my spine was painless and my sleep sound.May God bless your hands!

Ans 20-09-12 13:26:15


Hallo, mijn naam is Ans.
Sinds 11 januari 2012 ben ik onder behandeling bij Jan Verbiest.
Dat is voor de ziektes van Méniere en Tinnittus.
De ziekte Méniere veroorzaakt draaiduizelijkheid, overgeven, geen eetlust en niet op kunnen zijn.
Tinnittus kan veroorzaakt worden door Méniere en veroorzaakt zachte, harde en fluittonen in het hoofd.
Sinds het begin van de behandeling (het is nu september 2012) ben ik maar drie keer erg ziek geweest van de
Méniere, wat op zich natuurlijk een verbetering is.
Ook met Tinnittus is een verbetering opgetreden.
Van de harde pieptoon naar harde zoemtoon tot zachte zoemtoon.
En soms zelf stilte. Geweldig, die stilte.
Maar Jan geeft uiteraard geen garantie, dat hij alles kan wegnemen.
Toch ben ik blij, dat ik via een vriendin (die ook bij Jan onder behandeling is) met Jan in contact gekomen ben.

Ingrid Magré 22-07-12 20:10:00

Hier alweer zo'n succestory
Mijn partner en ik wilden begin juni 2012 de Camino Frances naar Santiago in Spanje lopen ( 750 km) maar begin maart brak ik helaas met hardlopen mijn kuitbeen ter hoogte van mijn enkel. We zagen onze "tocht der tochten"in het water vallen. Fysiotherapie gevolgd nadat mijn been uit het gips was en dat was goed, maar er was meer nodig. Jan gaf het vertrouwen dat onze tocht gewoon door kon gaan( dat was al erg fijn) en ik volgde zijn behandelingen. Resultaat; we hebben meer gelopen dan gepland( 900 km!!!) en geen enkele klacht.Jan, heel erg bedankt voor alles!
Lieve groet; Ingrid

Anneke 18-06-12 21:57:55

Had al heel lang last van slapeloosheid en een enorme druk op mijn hoofd.
Raakte hierover in gesprek met Jan en die gaf mij het advies om bij hem te komen voor acupunctuur en massage.
Na 2 a 3 behandelingen sliep ik gemiddeld 5/6 uur per nacht en ook is de druk van mijn hoofd.
Normaal was ik om de 1.5 2uur gewoon weer klaarwakker.
Voel me zo lekker nu en dat dankzij Jan zo heerlijk dat je door kunt slapen.
Thanks Jan. Liefs Anneke.

Nanette Jansen 13-06-12 12:44:41

In 2010 is er bij mij een zware burnout geconstateerd. Na diverse vormen van therapie en uiteindelijk medicatie ging het pas vanaf begin 2012 weer iets beter met me. Ik kon weer een beetje functioneren op het werk en thuis bij mijn gezin. Alleen ik was nog altijd ontzettend moe en had nog steeds heel weinig energie. Ik probeerde het wel op mijn werk maar helemaal lekker ging het niet. Jannie mijn collega had al diverse malen aangegeven om eens bij Jan langs te gaan. Ik ben nu ongeveer 1 maand geleden voor de eerste keer gegaan en ..... ECHT ik heb weer ENERGIE. Het is ongelooflijk maar waar. Wekelijks bezoek ik Jan en ik ben hartstikke blij dat hij op mijn pad is gekomen. Heerlijk om weer te kunnen leven in plaats van elke dag het gevoel te hebben om te moeten overleven. Bedankt Jan. Liefs Nanette

erika 06-05-12 11:56:35

Hier nog een zeer enthousiaste klant.Na jaren chronisch ontstoken holtes en bronchitis, en vele dokters bezoeken met de benodigde kuren, gaat het nu de goede kant op.Dit jaar dreigde het weer mis te gaan, totdat Jan op mijn pas kwam.Zelf was ik wat sceptisch maar ja ik had al zoveel geprobeerd en wie weet...........Nu en of het helpt, gelijk na de eerste behandeling begon alles leeg te stromen.En ik kreeg veel meer lucht.Na 4 behandelingen heb ik het gevoel dat mijn hoofd leger word, de druk is eraf.Het is echt ongelooflijk, dit had ik jaren eerder moeten doen.

Bea Bouwes 22-03-12 09:54:15

Jan is voor mij een totaalplaatje. Dat begint al met de eerste kennismaking. In mijn geval via de mail omdat ik via Jannie Smid in contact kwam met Jan en ik nu eenmaal niet op Ameland woon. Ik kreeg het verzoek om een zo compleet mogelijk en duidelijk beeld van mijzelf op papier te zetten zodat Jan daar zijn toekomstige behandelingen op af kon stemmen. Nou, dat was niet een mail maar dat werden er meerderen. Jan deed zijn huiswerk grondig waardoor hij meteen bij de eerste "live"ontmoeting beslagen ten ijs kwam. Juist de combinatie van acupunctuur en massage wat Jan geeft, betekent voor mij een "meerwaarde". En daarmee kom ik weer terug op het totaalplaatje. Hij kijkt ook naar je als mens, bekijkt alles vanuit een holistisch aspect. Dit resulteerd in een verbetering van je "zijn". Ik ervaar dit zowel fysiek als mentaal! Naast het totaalplaatje is Jan gewoon een warm en prettig persoon wat maakt dat je naar zijn behandelingen uitkijkt. Warm als persoon en warm met zijn verhalen over Sri Lanka zijn passie. Zo kreeg ik laatst lekkere thee mee uit het land waar hij pas was geweest en genoot ook thuis nog na van de behandeling, letterlijk en figuurlijk. Jan bedankt..!

Gert-Jan Raasveldt 04-03-12 14:39:35

In september 2011 heb ik bij Jan een acupunctuur behandeling gekregen tegen het roken. Ik had 30 jaar gerookt en de laatste jaren zat ik op een pakje per dag.Vanaf de eerste behandeling (van de 4) heb ik geen sigaret meer aangeraakt en er ook geen behoefte meer aan gehad.Dat laatste maakt het stoppen wel heel gemakkelijk.Ook mijn vrouw is door Jan behandeld en is volledig van het roken af.Dus rokers die willen stoppen: ga naar Jan Verbiest.

Annet Bouman 29-02-12 19:26:52

Hoi lezer van Jan zijn gastenboek,
Ergens in september geloof ben voor het eerst naar Jan geweest hoorde goede berichten van Jannie dat ze er zoveel baat bij had. Zo als ik ben dacht ik ook Baat het Niet het Schaad ook Niet.
Ik ben al negen jaar chronisch ziek en heb dagelijks helse pijnen door mijn hele lichaam bij de derde behandeling van Jan voelde ik me een stuk beter zeg goh wat had ik mezelf gemist vrolijk en positief ben ik altijd maar wat ik nu voelde was ontzettend fijn.
De pijn was niet helemaal weg maar ik had het gevoel weer of ik de hele wereld aan kon en dat was erg lang geleden dat ik uit me zelf ergens heen ging .Jan waar zat je al die tijd verstopt .........
BEDANKT DAT IK WEER IN MIJN LIJF GELOOF

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies