Nicole & Ignace 27-04-13 11:38:31

Op 9 april 2013 kwam Werner Janssens bij ons op St. Anna – Molenhoek in Deerlijk zijn prachtige, meezingende deuntjes doen. Het was een overheerlijke (crème de la crème) namiddag dat hij onze mensen bezorgde, en Werner viel direct in de smaak van het publiek. De Wieke stond op …… “springen”. Onze senioren waren in de hoogste hemel, wat zeg ik, in de allerhoogste hemel met zijn mee zingertjes, zijn onovertroffen spelende accordeon, en zijn verrukkelijke stem. De 125 senioren (meer dan 85% van de wijk) die aanwezig waren deden actief mee met zijn formidabele uitnodigingen om te dansen, te zingen, en al wat nodig was om die namiddag onvergetelijk te maken. Werner is een lieve, respectvolle en begripvolle man, en zijn contact met onze senioren viel bovenste beste in de smaak van onze mensen. Dank u wel Werner voor deze fijne, leuke en formidabele namiddag. Tot volgend jaar. Nog veel succes gewenst vanwege onze senioren (zij verlangen reeds naar 2014) en van Nicole & Ignace.

Karel Schaerlaeken 22-04-13 14:27:17

Hey Werner,
Mooie site ! Zie zo op de foto's dat je nog altijd veel plezier maakt. Doe verder met wat je graag doet, en tot de volgende hé.
veel groeten
Karel, Martine en Yenthe

Francois 21-04-13 23:44:25

Dag allemaal,
Van harte gefeliciteerd met je mooie website vriend Werner! Mag ik alle fans van Werner vragen ook mijn facebookpagina Werners fans eens te bezoeken en 'leuk te vinden? Op deze fanpagina vind je eveneens alle mogelijke nieuwsjes en vooral exclusieve foto's over alles wat met muzikant maar vooral met mijn vriend Werner te maken heeft... We gaan er voor Werkenr!
Je vriend Francois

van ginneken Katty 21-04-13 20:52:54

Hallo Werner,
Een hele leuke en mooie nieuwe site heb je! Eenvoudig en echt overzichtelijk. Ik vond het ook heel fijn je vorige week nog eens, na lange tijd in actie gezien te hebben! En onze babbel was ook heel aangenaam! Ik wil je zeggen, je bent een echte artiest! En een aangename mens!! Lieve groet en tot gauw! xx Katty

Hilde Emmers 21-04-13 20:14:00

Proficiat met je supersite, mooi gedaan!!!

Ingrid Stoffen 14-09-12 15:19:50


Beste Werner,

Graag wilden we je nog eens MEGA BEDANKEN voor de SUPER ambiance tijdens het jubileum-feest vorige zondag !!

Iedereen was zeer enthousiast en heeft volop van de sfeer, de muziek en het dansen genoten!

Mijn ouders kregen deze week al vele telefoontjes om hen nogmaals te bedanken voor het fijne feest en te zeggen hoe tof het wel was )

Een echte aanrader dus, en hopelijk wat ons betreft alvast : tot een volgend plezant feestje !

Lieve groeten van Emmy , Guy & Ingrid Stoffen

Mariana Martinez 11-08-12 11:12:23

Dear Werner.-

I would love to thank u very much for your fantastisch optreden, I didn't expectid, was really wonderfull, you bring peace and love with your music and is always a pleasure to have u again in my little house and thanks for the beautifull roses, I loved them!
I wish you both of you a nice fresh happy lovelly relation, you both diserve that! I hope to see you again! Mi casa es su casa!

Alvast heel bedankt! Muchas gracias!

Con amor!

Mariana Martinez

Francois Appers 15-07-12 12:57:11

Dag Werner,
Wij kenden je al enkele jaren van je optredens in onze regio Klein- Brabant. Zoals je weet vierde ik onlangs mijn zestigste verjaardag. Ongetwijfeld een mijlpaal in ieders leven, waar ik écht tegen opzag. Veertig, vijftig... tot daar aan toe, maar zestig! Geen weg terug, het verouderingsproces komt gruwelijk dichterbij. Maar... mijn vrouwtje organiseerde een gezellig feest met... Werner als muzikale gast... en alle zorgen gleden zo van mij af... Ik voelde me terug piepjong. Het werd een zestigste verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten... En niet alleen dankzij jouw grandioze sfeermuziek, maar zeker niet in het minst dankzij jouw optimistische verschijning. Dankzij jou en jouw muziek word ik optimistisch... Dank je werner, hoop je nog lang als vriend te hebben en je nog dikwijls te mogen ontmoeten. Voor wie écht ambiance en gezelligheid wil op zijn feest is Werner écht aan te bevelen...

Hanzz Karikaturen 23-01-12 19:51:48

Hallo Werner,
Aangenaam kennis te makenmet jou op Festivity. Hele toffe ervaring.
Je hebt een veelzijdig en aangenaam repertoire.

Vera 05-01-12 16:52:33

Hallo Werner , Ik was op bezoek bij onze Peter in Zandhoven en heb mee kunnen genieten van je optreden daar alsook van de rozen . Met deze wens ik jou en je familieleden een gezond en gelukkig 2012 . En nog veel succes met je CD's . Groetjes , Vera

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies