Roland  

Geboren in 1950 was ik in de jaren '70 een jongeling die heel veel van zijn tijd hield en toen dacht zoals zovelen dat het nooit voorbij zou gaan. Vandaag de dag heb ik nog steeds heel wat herinneringen en vooral heimwee naar die mooie tijd.

That seventies  

Ik mis McCloud op de pagina van Columbo.

 Gerard Staals  

Ik ben sinds een half jaar bezig een boek te schrijven over mijn studentenjaren in Nijmegen. De voorlopige titel is: Groeten uit Havana aan de Waal - Mijn Nijmeegse Jaren 1965-1972.Ik heb misschien de hulp van jullie soms nodig. Ik meld me dan wel. Mochten er zaken zijn die niet vergeten moeten worden, dan mag je me dat nu al doorgeven. Natuurlijk: ik heb maar een mespuntje van de jaren 70 in Nijmegen doorgebracht (1970 t/m 1972), maar de impact op alle jaren daarna is er nog steeds.

hans verlaan  

Ik ben op zoek naar het toneelstuk over een pension, waar de pensionhouder zich als een ongekende manipulator ontpopt. Met een amusante rol voor een buitenlander. Uitgezonden in de jaren 70 op televisie.Graag uw reakties of suggesties BVD Hans Verlaan.verla350@kpnmail.nl

 Robin Buitenhuis  

Erg leuk gedaan om zo van alles over de jaren 70 op 1 website te plaatsen. Ik ga een link naar deze site plaatsen op de website van hitrevue.tk Hitrevue is een radioprogramma met jaren 60 en 70 muziek.

 Chantal  

Leuk en herkenbaar, graag nog items over speelgoed en kleding uit die jaren! Weet jij nog wat je kreeg met sinterklaas??Vieuwmaster, playmobil, ben benieuwd! Echt geweldig vond ik Sandokan!

Pat  

Hoi,

Uit jeugdsentiment ben ik op zoek naar een jeugdserie die uitgezonden werd op brt en of nederlandse TV.
Ik ken de juiste titel niet meer maar het was iets in de aard van 'avonturen van/in/aan het rode koraalrif' en meen dat het hoofdpersonage 'Skip' noemde. Wie me dat kan zeggen is geniaal, dank bij voorbaat

martijn  

na wie betaald de veerman kwam er in 1979 / 80 of 81weer een serie die speelde in griekenland. de 3 grieken die een toerist helpen blijken aan het eind griekse goden te zijn. weet iemand nog hoe deze tv serie heette ?

Bea  

Wie kan mij helpen ,in 1970 heb ik meegedaan met zo moeder zo dochter ,gepresenteerd door Gerard van de Berg ,ik heb er wel een paar foto,s van maar zou graag willen weten of iemand de beelden ook heeft ,zou het zo graag aan mijn dochters laten zien.het was begin van dat jaar.

Bert  

Kwam hier per toeval terecht.Wat een leuke site echt een feestje der herkenning.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies