Ben 16-07-14 10:03:14

Meldpunt Schadelijk Geluid zoekt mensen die ervaringen hebben opgedaan met de kattenverjager. Dit is een kleine luidspreker dat mensen in hun tuin zetten. Het geluid is lastig te lokaliseren. Klachten die reeds bekend zijn o.a. oorsuzingen, hoofdpijn en oorpijn. Dieren reageren er verschillend op. Meer informatie: http://www.pieptonen.nl of bel met 06 49 13 77 77.

Annemieke 03-06-14 09:16:32

Lieve Shiva,
De eerste keer dat ik jou zag vielen mij meteen jouw prachtige ogen op. Je gedroeg je toen nogal onvoorspelbaar. Maar dat veranderde meteen toen je bij Koen, Romeo en Sisi werd geplaatst. Je voelde je helemaal op je gemak en kon prima opschieten met de andere katten.Je was lekker speels en bracht toch ook rust in de groep.Als ik het verblijf in kwam, rende jij altijd als eerste op me af. Zo gauw ik op de grond ging zitten, ging jij tegen me aan liggen. Op schoot wilde je nooit. Je vond het heerlijk om geknuffeld en gekamd te worden. De laatste tijd viel het ineens op dat jij erg mager werd en niet meer naar me toe kwam. Nu moest ik naar jou toe om je te knuffelen. Na een bezoek aan de dierenarts bleek jij heel ernstig ziek te zijn. Dinsdag ging ik het verblijf binnen en jij kwam ineens weer uit jezelf naast me liggen. Voor het eerst legde jij jouw kopje op mijn voet. Ik heb je extra lang geknuffeld en gedag gezegd. Ik wist toen niet dat dit onze laatste keer samen was. De volgende dag gaf jouw lijfje het op en ben jij rustig ingeslapen.
Lief poezenmeisje van me, ik zal jou heel erg missen.

Tamara 28-05-14 20:59:10

Lieve Shiva,

Wat was je een lieve poes.....met een eigen willetje. Als ik je verblijf binnenkwam keek je reikhalzend naar me uit... Niet zozeer naar mij, maar naar de snoepjes die ik je gaf. Ik mocht je dan nog net een aai geven. Zodra de snoepjes op waren stond je het aaien niet meer toe. Totdat ik klaar was met schoonmaken en op de grond ging zitten. Op schoot kwam je niet, maar dat je nu wel aandacht en geaaid wilde worden was overduidelijk. Je liep heen en weer langs mn benen strijkend met een hoog miauwtje erbij.
In ongeveer anderhalve week tijd ging het hard bergafwaarts met je....
Ik zal onze knuffel/aai momenten en je aparte gedrag missen.
Dag lieve Shiva.

Adry Schagen 18-11-13 21:49:42

Beste mensen van stichting Jasmijn,
Vijf weken geleden hebben wij Belle en Kjell bij jullie opgehaald. Het gaat super goed met ze. Belle was in het begin erg bang en gespannen. Met veel liefde en geduld en de hulp van Kjell is ze nu helemaal op haar gemak. Ze eet goed en komt zelfs naast me op de bank liggen. Kjell voelt zich vanaf het begin al thuis. Samen kunnen ze de boel heerlijk op z'n kop zetten en als ze moe zijn liggen ze heel knus tegen elkaar aan. Wij zijn super blij met ze en volgens mij zij ook met ons Fijn om dankzij jullie twee katjes een goed tehuis te kunnen geven.
Adry, Jaap en Jasper.

ANNEMIEKE 11-10-13 08:56:25

Dag lieve dappere Hendrik.
Annemieke

Annemieke 27-08-13 10:38:13

Dag lieve Bosie, Julius en Ellie.
Annemieke

Ellen 26-06-13 16:38:09

Lieve Anna Maria en Machteld,
Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van de Stichting Jasmijn. Jullie hebben in de afgelopen 10 jaar honderden kittens gered van een wisse dood. Ik hoop van harte dat jullie nog jarenlang door kunnen gaan met dit mooie, dankbare werk.
Lieve groet van een trouwe vrijwilligster.
Ellen

ANNEMIEKE 15-01-13 09:06:06

Lieve Maggy
Toen jij bij Jasmijn kwam wilde je niets van me weten. Je blies, gromde en sloeg naar me. Het bleek al gauw dat jij niet helemaal gezond was. In de loop der jaren heb je vele kuurtjes gehad om je op de been te houden. Je was vaak benauwd en dan hoorde ik je luidruchtig ademhalen. Als andere katten iets deden wat jou niet aanstond dan konden ze geheid een mep verwachten. Toch vermaakte jij je prima in het Speelkwartier. In de loop der jaren werd jij steeds liever. Iedere keer als ik het verblijf binnenkwam stond jij voorop op geknuffeld te worden. Het liefst op de zonnebank. Op een dag kroop je helemaal in mijn armen en bleef maar kopjes geven. Dit is zo gebleven tot de laatste dag van jouw leventje. Toen jouw lijfje echt niet meer wilde is besloten je te laten inslapen. Ik heb jou voor de allerlaatste keer geknuffeld en gezegd hoe een dapper poezenmeisje jij bent geweest. Heel lief lag jij daar te spinnen en met je oogjes dicht te genieten. Lieve dappere Maggy-muis, jij hebt voor altijd een plekje in mijn hart.
Annemieke

Marjolijn 09-11-12 13:42:59

Zag de link in je onderschrift op het Kippenforum.
Onze Speedy is in het begin ook opgevangen door een vergelijkbare organisatie als die van jullie.
Geen idee wat er van het manneke terecht was gekomen als zijn pleegmoeder er niet geweest was waar hij de eerste tijd op weg naar een bestaan van zwerfkatje naar huiskater heeft doorgebracht.
Met veel liefde en geduld is hij daarna bij ons geworden tot wat hij nu is. Een heerlijk ding!
Ga vooral door met jullie goede werk.

ANNEMIEKE 17-10-12 10:12:43

Lieve MorrisToen jij bij Jasmijn kwam was je nog erg klein. Het bleek al gauw dat jij diverse lichamelijke problemen had en dus niet geplaatst kon worden. Iedereen dacht dat jij niet oud zou worden. Maar jij dacht daar blijkbaar anders over, want je deed gewoon alles wat de andere katten ook deden. Altijd was je lief en vrolijk en gek op knuffelen. In de eerste jaren was jij vaak nog heerlijk aan het rennen en spelen. Later ging dat niet meer, maar lag jij vaak heel tevreden bij jouw “eigen” knuffelhondje op de zonnebank. Je kreeg ook een erg moeilijk vachtje, dat vaak vol klitten zat. Maar je vond het prima als ik die er voorzichtig uit ging kammen. Op schoot liggen vond je ook heerlijk, maar toen jij steeds magerder werd ging dat blijkbaar niet meer zo goed. Voortaan ging jij dus met je bovenlijfje op schoot en de rest van je lijfje op de grond. Het liefst werd jij onder je kinnetje geaaid.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies