ANNEMIEKE 17-10-12 10:11:08

Je begon dan meteen heerlijk te spinnen. Zo gingen de jaren voorbij. Een tijdje terug kreeg jij ook nog last van je nieren en je gezondheid ging heel snel achteruit. Om jou verder leed te besparen werd besloten om je te laten inslapen. Maandag heb ik afscheid van je genomen. Je kwam met je zieke lijfje toch nog je mandje uit en ging als vanouds half op mijn schoot liggen. Het leek wel of je het aanvoelde. Ik heb je geaaid en veel lieve woordjes tegen je gezegd. Jij lag lekker te spinnen. Al die jaren ben jij een geweldig lief en dapper kereltje geweest. Jij hebt een speciaal plekje in mijn hart en ik zal jou heel erg missen. Dag lieve Morriemuis.
Annemieke

Renate Wijnands en Jan Perfors 13-09-12 20:45:32

Lieve mensen van Stichting Jasmijn,
Gister hebben wij Clivia (wij hebben haar Joy genoemd) bij jullie opgehaald. Het was eerst even wennen voor haar maar binnen een uur lag ze al te spinnen in haar mandje. Ze eet goed (en veel.......lol) ze komt naar ons toe voor een knuffel .......kortom....Het gaat erg goed met haar......Ze is heel rustig.....Wij zijn dolgelukkig ....en ik geloof zij ook met ons....Na een slecht tijd voor haar gaat er nu een mooie rustige tijd aanbreken...... Nogmaals erg veel dank voor alle liefde en zorg die jullie Joy (en alle andere katten) geboden hebben en nog bieden.......Respect daarvoor......
Liefs,
Joy, Jan en Renate.

Liza Melssen 14-08-12 13:27:26

Hoi Anna-Maria, Wij hebben Pom sinds zaterdag 11 augustus en het bevalt hem hier heel erg goed. De eerste dag zat hij op mijn kamer onder een kastje. En hij mauwt de hele nacht door. Maar hij is al gewend aan ons. En aan de bovenverdieping. Gister is hij voor het eerst beneden geweest.Hij eet en drinkt goed en doet het goed op de bak. Alleen samen met Stip zijn vindt hij niet zo heel leuk omdat Stip tegen hem blaast. Maar dat komt wel goed.
Groetjes van Liza Melssen en Pootjes van Pom

Marjolein 01-07-12 23:43:03

Wat hebben jullie afgelopen weken super werk verricht.
Het vergde veel geduld, heel veel geduld. Maar uiteindelijk hebben jullie 5 zwerfkatten gevangen, waaronder 2 kittens die hopelijk nog een gouden mandje krijgen. Moederpoes is al geholpen en verzorgd en inmiddels weer terug waar ze gevangen is. De bewoners van het woonzorgcentrum zijn blij haar weer te zien. En het lijkt erop dat ze zelf ook weer blij is om terug te zijn.
De zwarte kater die jullie gevangen hebben bleek helaas aids te hebben. Gelukkig bestaat daar dierenthuis en mag hij daar de jaren die hij nog heeft verder genieten met alle zorg en aandacht die hij nodig heeft.
Vandaag de laatste kater gevangen. Gelukkig binnen het uur zat hij in de kooi. Hij kon het lekkere eten niet weerstaan. Nu kan hij ook geholpen worden en nagekeken. Hopelijk is hij gezond en mag ook hij weer terug naar het woonzorgcentrum.
Heel erg bedankt voor jullie geduld en goede zorgen. Top wat jullie doen.
Groetjes Marjolein

Angelique 02-05-12 12:19:35

Hallo lieve dames!
Vandaag even een berichtje over Noa, die haar 8e verjaardag viert! Wat gaat de tijd snel...8 jaar alweer. Maar de Dame doet het nog steeds heel goed, slaapt wat meer, maar kan nog heerlijk rennen en vliegen ook. Dat hangbuikje is ze nooit meer kwijtgeraakt...maar ik ben nog altijd heel blij dat jullie haar 8 jaar geleden met zoveel zorg en liefde met de fles grootgebracht hebben!
Heel veel kopjes van Noa

Jasmijn 30-01-12 15:37:05

Hoi stichting Jasmijn,
ik googlde eens op mijn naam en kwam deze coole stichting tegen.verder houd ik heeeeeeeel erg van katjes en poesjes.ik heb zelf natuurlijk ook een heeeeeeeeeeeeel luie kat.hij is half nederlandse ambasade kat en half chinese zwerfkat.hij heet xingxing.
Groetjes Jasmijn

Sandra 18-11-11 22:29:46

Lieve Amy, ik ben verliefd op je geworden tijdens mijn vrijwilligerswerk bij de stichting. Ik heb heel veel liefde en knuffels van je mogen ontvangen. Helaas was het voor korte duur en heb je niet heel lang bij mij mogen zijn. Lieve kleine meid, zal je ontzettend missen!! Rip

There are things that we don't want to happen but have to accept, holding onto the things we love en the things we don't want to forget. Behind those things lies a lot of tears but luckily a smile of you're memory appears

Roelie 22-10-11 17:10:35

Wat doen jullie een goed werk en wat ben ik blij te lezen dat Flip een nieuw huis krijgt!

Mila Smit 20-10-11 17:53:50

Hoi Stichting Jasmijn ,
toen ik 7/8 was ging ik met mijn ouders en zusje naar jullie en daar adopteerden wij Vicky (die heet nog steeds zo ja,) & Duimpje (ik ben vergeten hoe ze toen hete) maar ja. Het gaat hééééééél goed met ze ze zijn nu (2011 20-10) ongeveer 2 jaar ik ben nu 10 en ben súúúúúúúúúúúúúúúper blij met ze.
Dooooooeeeeei Mila

Wilma 07-09-11 12:18:28

Beste mensen van Jasmijn,
We hebben een tijd niets van Madla laten horen. Madla is 4 jaar geleden bij ons komen wonen. In een nestje was hij gevonden, ergens in Zeist. In de periode bij Jasmijn liep Madla een gebroken achterpootje op, wat geopereerd en goed genezen is. Van zijn verleden heeft hij geen last. Het is een eigenzinnige kat, lief, geen schootkat, soms zelfs kieskeurig in zijn contacten en zijn eten. Hij wil graag naar buiten maar alleen bij mooi weer. En hij is op tijd thuis voor het eten. Verder vermaakt hij zich binnen prima. Hij doet het 's zomers goed in het kattenhotel tijdens onze vakantie. En telkens mogen wij uitleggen hoe Madla aan zijn bijzondere naam gekomen is: Gekregen van Jasmijn!
Hartelijke groet, ook van Madla en de rest van het gezin, Wilma

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage