Noa & Angelique 31-01-05 11:50:35

Hoi meiden

Jammer dat jullie je gastenboek kwijt zijn! Maar dan beginnen we gewoon opnieuw ;-)

Noa is begin december gesterriliseerd. Agossie, wat een hoopje zieligheid haalde ik op bij de dierenarts! Gelukkig herstelde ze snel. Helaas kreeg ze een week later wel last van diarree en *dat* was niet snel over

Na diverse bezoekjes aan de dierenarts, apart voer, pillen en een prik, is ze nu eindelijk opgeknapt. Althans...de pillenkuur is afgelopen, het is nu even vingers kruisen en hopen dat het niet terug komt.

Na al mijn twijfels nooit gedacht dat ik zo waanzinnig veel van dat kleine monster zou gaan houden...voor geen goud wil ik haar kwijt...

Liefs,
Noa & Angelique

wilma 30-01-05 22:52:34

Verder drinkt ze bij voorkeur uit het glaasje naast het bed, vindt ze de trekstangen van de gordijnen leuke dingen en maakt ze regelmatig gebruik van de kamerplanten om er in te klimmen.
Haar afkomst is daarmee wel duidelijk, maar ze is goed opgevoed; als ik “Nee” zeg weet ze wel dat ze in overtreding is. Kim heet nu officieel Anna, maar luistert ook naar de namen Liefie, Poppedijntje, de Graver, Poepie(!) en Droppie. Ze is een verrijking van dit huis.


wilma 30-01-05 22:51:35

In de logeerkamer kwam ze echter een ANDERE POES tegen: een plasje voor de spiegel was het resultaat. Maar nu is ze niet meer bang voor die poes. En de poes in de spiegel van de slaapkamer begroet ze elke keer dat ze in de vensterbank gaat zitten: met de staart omhoog kijkt ze even en loopt dan door.

Kim is geweldig in de huishouding: ze helpt met bedden opmaken en wasgoed opvouwen. Ook dweilen vindt ze erg spannend, en potten verplanten doet ze helemaal uit zichzelf. Daarom heb ik nu maar houtblokken op de potten gelegd en dat lijkt te helpen. Naast het krullen van haar oorpuntjes is Kim druk met het spelen met haar muis. Die wordt het hele huis doorgesleept, daar waar mensen zijn speelt ze ermee. Verder drinkt ze bij voorkeur uit het glaasje naast het bed, ==>

wilma 30-01-05 22:50:04

Kim woont nu drie weken in Nieuwegein. En we zijn blij met haar; de eeste week moest ze wel erg wennen aan het leven zonder haar oude familie. Ze at erg weinig en was op haar hoede. Haar eerste bijnaam was dan ook Swiffer: in alle hoekjes van de kamer heeft ze zich wel verstopt om daar de spinnenwebben aan haar staart mee te nemen. Maar ze was erg braaf en sliep heel klein opgerold in het mandje dat ik voor haar bestemd had.

Maar na een paar dagen begon ze al te spinnen als ze een meter voor me stond; ik ben dus als mamma geaccepteerd. Toen haar zelfvertrouwen wat was gegroeid, mocht ze steeds een andere kamer ook verkennen. In de logeerkamer kwam ze echter een ANDERE POES tegen: een plasje voor de spiegel was het resultaat.

Martine Tuyl 30-01-05 21:29:54

Beste mensen,
ik kom via zwerfkatten dordrecht op jullie site. Ik wens jullie heel veel dierplezier, want respect voor en door dieren, daar kunnen wij als mensen nog wat van leren. Ik vind het geweldig dat jullie dit doen en dankzij jullie gaan de mensen eens nadenken hoop ik.. kittens/poezen/honden/konijnen laten zwerven dat doe je niet. want als je geen respect voor dieren hebt, heb je het ook niet voor mensen. Heel veel succes.
Martine en Mopje(zwerfkatje dordt)

Stichting Jasmijn 30-01-05 19:20:29

Beste mensen,

Ons andere gastenboek is zonder enige waarschuwing uit de lucht gehaald. Daardoor zijn alle eerder geschreven berichtjes verloren gegaan. Wij vinden dit uiteraard heel vervelend. Wij hopen dat iedereen weer snel een leuk berichtje zal achterlaten!

Met vriendelijke groet,
Stichting Jasmijn
Anna-Maria, Adrie en Machteld

<< < 21 22 23 24 25
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies