Annemieke 27-09-10 16:52:38

Dag kleine dappere Moeke. Ik zal jou nooit vergeten liefie.
Annemieke

fetske 01-07-10 12:27:20

hoi
wat een leuke opvang en wat goed zeg
ik heb nu mijn eigen stek en als ik toe ben aan mijn eigen kat weet ik jullie te vinden
dit doordat betty erover vertelde
je kent me vast nog wel doei
groetjes van fetske

Sascha 30-05-10 21:03:53

Hoi,,
Tsja, het gaat weer Uitstekend met Skippey (Pico) en Joep (Justin). Joep word steeds gekker en raarder We hebben sinds September weer een Hond (Jing) en Skip is van 's ochtends tot 's avonds naar buiten Met Jing en Joep gaat het steeds beter en samen zijn ze Beertje in het nauw aan het jagen maar Joep, tsja, hij luistert niet naar ons! Verder gaat alles prima! Wat zijn Winston en Rya schattig zeg! Zal zeker informeren bij mijn ouders... Dan hebben we 5 Katten en 1 Hond, kan toch?
Groetjes,
Sascha
Ps. Ik zal smeken

A. van Zanten 26-01-10 10:01:35

Lieve mensen van Stichting Jasmijn.
Even wilde ik laten weten hoe het met onze Elsi gaat. Wat hebben we een plezier samen. In het begin was ze erg op haar hoede en schrok ze van zowat alles. Omdat ik degene ben die het meest thuis is komt ze tot nu toe alleen bij mij op schoot zitten en mag ik met haar kroelen. Ze gaat wel naast mijn man op de bank zitten en die mag haar dan ook aaien. Zij bepaald hoe of wat. We willen ook nog even kwijt wat voor een geweldig werk jullie doen en hoe liefdevol jullie omgaan met het poezen en katten volk. Veel geduld en doorzettingsvermogen hebben wij gezien. Top!!!! Elsi is erg gegroeid en wordt met de dag nieuwschieriger. Toch blijft ze voorlopig nog even binnen bij ons voor haar eigen veiligheid.. Volgende keer stuur ik een foto mee maar neem maar aan dat ze er erg goed uitziet. Momenteel ligt ze op een warme vensterbank naar buiten te kijken. Hoe beroerd kun je het hebben??
Heel hartelijke groetjes van Ad en Janneke van Zanten.

D G en K 31-12-09 15:17:58

Hallo,

wij zijn de leden van D G en K dat staat voor Dieren Groot en Klein, wij hebben al een paar stichtingen geholpen.
Wij willen jullie ook graag iets schenken.
wij hebben al contact gehad,
maar er waaren een paar dingen die ons niet duidelijk waren:
1. wat voor een spullen jullie nodig hebben?
2. hoeveel hokken jullie nou precies hebben?
zo weten wij hoeveel we van iets aan een asiel moeten/kunnen schenken.
groetjes,
de leden van D G en K

Petra 30-12-09 20:52:22

Beste mensen,

het is alweer meer dan twee jaar geleden dat wij onze Harry bij Jasmijn mochten ophalen (toen heette hij nog Alfert). En ondertussen is hij nog steeds de zachtaardige (ex-)kater die hij volgens Anna-Maria was. Harry is zelfs in de hele straat een graag gezien kat: hij is vriendelijk voor alle (grote en kleine) mensen maar hij jaagt ook op de muisjes buiten, wandelt graag bij de hond van de overburen naar binnen (golden retriever) en kruipt bij hem in zijn mand... Harry is schatje, speelt heel graag met grote rietjes, wandelt mee naar de winkel op de hoek en wacht daar buiten, en drinkt alleen uit water dat in een bakje op de vensterbank staat . En zo kan ik nog heel lang over hem doorgaan...Enfin: helemaal goed zo! Heel fijne jaarwisseling,
hartelijke groeten,
Petra

Caroline 24-12-09 10:01:58

Een gelukkig nieuwjaar en fijne kerst aan alle vrijwilligers en katten bij St. Jasmijn.
Met onze jongens Kanpai en Gerrit (voorheen Twan en Raf) gaat het uitstekend. Het zijn twee donderstralen die, ondanks dat ze broers zijn, verschillen als dag en nacht, maar het zijn allebei de allerliefste katten ter wereld (ja, ik weet het zeker, de onze zijn de liefste!). Ze zijn uitgegroeid tot twee monsterlijk grote mannen, maar gedragen zich af en toe nog als kittens.
Succes in 2010, dat jullie maar weer veel katten kunnen helpen!
groet,
Caroline, Kevin, Kanpai en Gerrit

Tamara 09-12-09 13:15:45

Lieve Fino,

Toen ik je leerde kennen was je nog maar een klein hummeltje van een paar weken. Onduidelijk was hoe lang je zou leven vanwege je hartproblemen. Maar wat een energie zat er in dat kleine lijfje. Je racete het hele huis door en had de grootste lol.
Qua uiterlijk leek je wel wat op een muis, maar dan een heel grote, rare muis.
Ondanks dat je een beetje gek in elkaar zat vond ik je een erg lieve kat. Fijn dat je toch 3,5 jaar naar je zin hebt gehad bij Jasmijn en dat ik je heb mee mogen maken. Dag lieve Fino.

ANNEMIEKE 02-12-09 09:38:46

Lieve Fino,

Toen jij als kitten bij Jasmijn kwam bleek al gauw, dat jij een zware hartafwijking had. Je kon dus niet geplaatst worden. Eerst heb je een tijd binnen gewoond bij Anna-Maria, maar je begon wel erg de baas te spelen over de andere aanwezige katten. Daarom werd jij overgebracht naar het Speelkwartier. De katten daar pikten het niet dat jij de baas wilde zijn en gaven jou af en toe gewoon een corrigerende tik. In korte tijd had jij door hoe het werkte en kreeg het daar prima naar je zin. In het begin vond jij kammen en knuffelen fijn en af en toe klom je zelfs op schoot en ging lekker liggen spinnen. Later voelde jij je soms niet zo fit en dan kon je nog wel eens flink brommen. Zo maakte je duidelijk dat je even geen zin had om te knuffelen. De laatste tijd trok jij je steeds meer terug en je werd steeds magerder. Omdat het je nu zelfs niet meer goed lukte om te eten is besloten je afgelopen vrijdag te laten inslapen.
Donderdag heb ik jou buiten in je mandje voor de laatste keer geaaid. Je was een kleine brombeer en niet altijd de gemakkelijkste. Maar toch blijf jij voor mij een lief en erg dapper kereltje. Dag Finootje, ik zal je heel erg missen.

Annemieke

frans (vrijwiliger) 01-12-09 10:44:47

lieve fino .dondersteen en lief . je was de baas van de groep , ondanks je hartprobleem . de eerste keer dat ik je zag , zo lief en kopjes geven en de tweede keer uithalen met je scherpe nagels , maar dit was niet erg , grote pleister erop . ik zal je ontzettend missen , omdat je altijd op de voorgrond en aanwezig was , maar vorige week was je al zo vreselijk stil en ziek in je mandje . lieve fino(tje) grote zwarte boef . rust zacht .

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies