gerard en thea 30-11-09 18:48:33

Vandaag het trieste nieuws ontvangen dat Fino is overleden. We zullen je missen mooie zwarte kerel, ik zie je nog voor me toen je de doos met speeltjes ging uitpluizen die we mee hadden gebracht.
Groetjes Gerard en Thea

Jessy 25-11-09 21:24:30

Lieve mensen van stichting Jasmijn,
Hier ben ik dan weer, ik wilde graag laten weten hoe het met mij gaat. Ik heb het nog erg naar mijn zin bij de familie van Soest. Ik ben nu alweer 3 jaar maar nog wel erg klein. Ik speel de hele dag en als ik de kans krijg lig ik heerlijk in het bad of in de gootsteen te wachten totdat ik mag gaan douchen. Water!! ooh das zo heerlijk.. verder slaap ik de hele dag heerlijk op het bed van mijn vrouwtje of op mijn krabpaal. Hoe gaat het daar bij jullie? Missen jullie mij al? Hoe kan ik jullie foto's sturen? Dan kunnen zien hoe ik er nu uit zie. Heel veel groetjes en een veel kopjes van Jessy!!!

Ayla 12-11-09 14:36:15

Hooi
Ik hoorde van een vriendin dat jullie ook nieuwsbriefen hadden maar op de site kan ik het niet vinden dus ik vroeg me af of u/jullie het willen opsturen naar me e-mail
alvast bedankt

Esmeralda 05-11-09 15:25:32

Met verbazing maar tegelijk een warm hartje zit ik jullie site te bekijken.
Wat een onwijs mooi en goed initiatief! Zoveel lieve katjes die eerst bij jullie en hopelijk later bij een lief en zorgzaam baasje liefde en een warm plekje krijgen...
Ik wil jullie heel erg veel succes wensen en hoop dat jullie dit nog jaren kunnen en zullen doen.
LiefsEsmeralda

Annemieke 04-08-09 10:07:29

Lieve Paultje,
Toen jij bij Jasmijn kwam waren je neus en ogen vies en ontstoken en je had vele teken. Toch liet je meteen toe dat ik je aaide. Na een bezoek aan de dierenarts liet jij dat helaas niet meer toe. Het heeft even tijd en geduld gekost, maar gelukkig kreeg jij het vertrouwen in de mensen weer terug. In het Speelkwartier wilde jij graag contact met de andere poezen, maar je wist niet goed hoe je dat moest doen. De andere poezen schrokken nog wel eens als jij ineens superhard een "kopje" uitdeelde. Als ik het Speelkwartier binnenkwam liep jij meestal samen met Amy en Iwan op me af om geknuffeld te worden. De laatste tijd werd jij ineens erg mager en helaas bleek jij zo ziek te zijn dat je moest inslapen. Ik heb jou toen voor de allerlaatste keer geknuffeld en afscheid van jou genomen. Dag lieve, dappere Paultje. Ik zal je missen jochie.
Annemieke

Annemieke 12-07-09 14:46:30

Lieve Loes,
Jij was er al toen ik voor het eerst bij Jasmijn kwam. Een mooi bont vachtje, grote ogen. In het begin wilde je nog wel eens blazen en af en toe een tik uitdelen. Maar al gauw werd jij steeds liever en aanhankelijker. Eerst werd je het liefst geaaid en geknuffeld in je mandje. Maar daarna hoefde ik het Speelkwartier maar binnen te komen of jij stond al klaar om kopjes te geven en geaaid te worden. Als jij in je mandje lag was er altijd wel een van de andere poezen die gezellig bij jou wilde liggen. Soms had jij daardoor amper ruimte om zelf te liggen, maar jij vond alles goed. Je kon heerlijk liggen spinnen en soms zat je zelfs te kwijlen van plezier. Toen jij heel erg ziek bleek te zijn moest je helaas inslapen. Gelukkig heb ik nog afscheid van je kunnen nemen en je voor de allerlaatste keer geknuffeld. Ik zal je heel erg missen meissie. Dag lief Loezepoesje, ik zal jou nooit vergeten.
Annemieke

Belle (vrijwilliger) 10-07-09 23:31:47

Lieve Loes,
Ja! Het was liefde op het eerste gezicht toen ik jou zag!
Zo lief dat je was! Ik heb lekker met je kunnen knuffelen, en je liefde en aandacht kunnen geven! Ik deed dat met plezier, Lieve Loes!

Ik ga je heel erg missen!
Rust zacht, Loes de poes!
Een hele dikke knuffel, je slaafje, Belle.

frans ( vrijwiliger) 09-07-09 19:28:46

lieve loes.je bent nu in de kattenhemel,waar je samen met mijn pluis nu rust. dezelfde dag, ik zal jullie allebij missen, lieve schatten van poesen .4

Alfred en Ria 09-07-09 14:23:35

Lieve Loes,
Wij leerden je kennen toen wij naar Stichting Jasmijn kwamen om een poesje uit te zoeken. Jij en Myra zaten naast elkaar in quarantaine. Ieder een eigen hok omdat jullie nog niet zo lang bij de Stichting waren. Uiteindelijk kozen wij voor Myra (door ons omgedoopd tot Minoes). Maar jij was zo lief en je gaf ons steeds kopjes. Daardoor konden wij jou niet vergeten en hebben wij je financieel geadopteerd.
Machteld en Anne-Maria hielden ons op de hoogte van jouw wel-en-wee en elk jaar kregen wij een nieuwe jaarkalender met jouw koppie erop.
Vandaag ontving ik een kaart dat je op 7 juli 2009, bijna 13 jaar oud, aan een kankergezwel bent overleden.
Lieve Loes, ik hoop dat je goed in de kattenhemel bent aangekomen en dat je je daar prima zult vermaken met de andere - helaas - te vroeg overleden Jasmijn-poezen.
Wij zullen je missen!
Veel liefs,
Alfred en Ria
Nieuwendijk NB

Renate en Jan 10-06-09 16:18:46

Hallo Romeo,
Bedankt voor je brief, die door Machteld in mensentaal naar ons is gestuurd. We hebben je geadopteerd omdat we zelf in 2001 een poes hebben moeten laten inslapen die ook aan leukemie leed. Het doet ons goed om te horen dat alles goed met je gaat, samen met Koen. We zijn de afgelopen jaren al een paar keer op bezoek geweest, en waren al donateur maar nu hebben we jou dus geadopteerd. We hopen dat je, ondanks je ziekte, nog een goed leven mag hebben bij "Jasmijn", en we komen vast nog wel eens keer bij je langs!
Groetjes van Renate en Jan.

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies