Annemieke 09-06-09 12:24:55

Dag Joepie en Ibbe,
Twee kleine baby's. Roze snoetjes, oogjes nog dicht. Zo gaaf, alles erop en eraan. Liefdevol opgevangen door Anna-Maria. Deze kittens hebben het ondanks alle goede zorgen niet gered. Dag kleine lieverdjes, ook jullie zullen wij niet vergeten.
Annemieke

Annemieke 09-06-09 12:16:20

Lieve Ros,
Jij zwierf al een tijdje rond bij Jasmijn en omdat niemand jou als vermist had opgegeven! mocht je blijven. Een prachtige rode kater met mooie oogjes en een zeer luide stem. Van verre hoorde ik al jouw gemiauw als het weer tijd was om te knuffelen. Je ging altijd meteen op schoot zitten en draaide je op je rug om luid spinnend te genieten van alle aandacht. Je werd "geholpen" en mocht in het Speelkwartier wonen. Jij vond alles geweldig. Jouw toekomst zag er zonnig uit, want je zou nieuwe baasjes krijgen die meteen verliefd op jou werden toen ze je zagen. Maar toen werd je ziek. Vierenhalve week heeft de dierenarts geprobeerd jou beter te maken. Maar helaas is dat niet gelukt. Toen ik je voor de allerlaatste keer knuffelde lag jij op mijn schoot te spinnen. Zo'n mooi mannetje, zo jammer dat jouw leventje zo kort was. Dag lief Rosje van me, ik zal jou heel erg missen.
Annemieke

Ellen (vrijwilligster) 08-06-09 13:45:14

Lieve, kleine, speelse Ros,
Wat oneerlijk! Jij zo levendig, speels, knuffelig, leuk, gezellig, vriendelijk, lief en geweldig katertje. Jij maakte iedereen blij en nu..... iedereen zo verdrietig. "Jasmijn" heeft zoveel katjes gered, maar jouw "ziekte" was niet te peilen. Jij bent ook weer één van die lieverds die we nooit zullen vergeten. Dag liefie, een dikke knuffel van mij.

frans ( vrijwiliger) 06-06-09 14:52:05

Lieve Ros. Zo lief en ontdeugend en dit vanaf het eerste moment , dat ik je leerde kennen , maar nu moet ik je al ontzettend missen. rust zacht . rooie knuffel rakker.b

Annemarie en Marc 04-05-09 16:10:44

Vandaag vieren Saar (Maui) en Tom (Zabu) hun eerste verjaardag. Het zijn heerlijke grote katten geworden die heel sociaal zijn. Zowel met andere katten als met onze hond. Tom is wel een duveltje hij steelt het voer van de katten in de buurt maar vecht niet met hen. Als andere katten naar hem blazen gaat hij ze een kopje geven. Hij zegt: "Ik ben Tom ik vind je heel lief ik kom alleen maar even je eten op eten. Dat mag toch wel?" Inmiddels hebben we nieuwe buren die ook een kat van Jasmijn hebben. Die hete eerst Job maar nu Stip. Volgens mij vecht Stippie niet met Saar en Tom. Wel met andere katten in de buurt. Met onze hond is vooral Tom dikke maatjes geworden. Hij slaapt vaak bij hem in de mand.
Heel veel lieve verjaardagsgroetjes van Marc en Annemarie en de hele dierenschareAV36

Sascha 01-05-09 13:01:10

Hoi Stichting Jasmijn,
Met Skippey (Pico) en Joep (Justin) gaat het prima ze hebben het prima naar hun zin. Skippey is goede vriendjes geworden met onze oude kat alleen was hij maandag overleden (De oude kat) Joep noemen we soms wel een Hond omdat hij achter tennisballen en ballen aangaat. En Skippey gaat 's Ochtends de wijde wereld verkennen en komt altijd voor het weer terug. Ze hebben het heel gezellig en leuk bij ons en zijn goed verwend. Skippey komt altijd bij mij op bed liggen en als het omweert 's Nachts gaat hij onder mijn pyjamashirt door en zie je zijn koppie helemaal bij mijn nek. Joep gaat steeds achter Beertje onze andere kat aan. Dan moeten we hem op zijn donder geven en Beertje gooit al haar agressie af op[ Skippey. Dan zeg ik altijd; "Joep is verliefd op beertje en Beertje verliefd op Skippey"
Groetjes van Sascha en Heeeel veeel pootjes van Skippey en Joep!

Liza 28-02-09 14:33:11

hoi stichtingjasmijn,
het gaat heel goed met stip=job
hij is gek op eten,
maar hij glipt steeds naar boven om het eten van onze andere kat=kyra op te eten dus we moeten goed op hem letten! en hij is ook heel erg groot geworden! hij vindt het heel erg leuk buiten maar niet zo leuk met tom=zaboe & saar=maui want daar vecht hij messtal wel eens mee!

Resa en Remon 08-12-08 08:19:46

Hallo allemaal,
Nog even terugkomend op het voer, het is van royal canin, urinary s/o, high dilution. Ik heb een grote zak die nog voorlopig nog houdbaar is over. Ik hoor wel of jullie deze kunnen gebruiken. Anders moet ik hem zo wegdoen.
Liefs Resa en Remon

Resa en Remon 07-12-08 13:23:39

Lieve allemaal,
Heel erg bedankt voor het bericht dat onze deeladoptiekat Tilly overleden is. Ik vind het altijd zo naar om zulke post te ontvangen. Vooral voor jullie vind ik het heel erg, wat zullen jullie haar missen. Sterkte ermee!
Uiteraard blijven we jullie steunen!! Ik blijf jullie werk geweldig vinden.
Tevens wilde ik even zeggen dat ik het geweldig vindt dat Bregje geplaatst gaat worden. Echt super!!
Verder wilde ik vragen of jullie voer kunnen gebruiken voor katten met blaasproblemen? Het is een duur merk. Onze kat had blaasgruis en inmiddels ander voer gekregen. Maar nu zit ik nog met een grote zak voer, die niet terug naar de dierenarts kan. Ik hoor graag of jullie dit gebruiken kunnen.
Ga vooral zo door met jullie goede werk zou ik zeggen.
Liefs Resa en Remon

frans vrijwilliger 05-12-08 18:09:23

lieve tillie mijn liefste poes is niet meer . ik zal je missen , ik weet nog de eerste dag dat ik kwam werken , je lag in je mand met de dekens over je heen met 25 graden celcius .je kon mij nog niet ,maar gelijk kopjes geven en snorren.dit zal ik nu moeten missen .maar je bent een lieve poes geweest en blijft in mijn gedachten .rust zacht

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies