Karel van der Krieken 12-03-12 17:51:58

Beste Gert,

Op maandag 27 februari hebben wij een workshop georganiseerd, om aandacht te vragen voor de Samenloop voor Hoop. Een loopevenement, dat plaatsvindt op 2 en 3 juni 2012, met als doel om geld op te halen voor het KWF.

Op inspirerende wijze heb jij met 5 topmusici ons laten ervaren wat organisaties van de “The Jazzing up Band” kunnen leren.

Improvisatievermogen, innovatiekracht, de klant centraal stellen, goed geschoolde, gemotiveerde medewerkers, en een goede onderlinge samenwerking, zijn voorwaarden voor succesvolle organisaties.

Op een ludieke, interactieve en muzikale wijze hebben wij mogen ervaren dat deze ingrediënten volop aanwezig zijn in “The Jazzing up Band”!

Graag wil ik jou en de musici bedanken voor de zeer geslaagde avond!

Karel van der Krieken
Directeur Bedrijven
ABN AMRO

Hélène Beesems-Dings 12-03-12 17:51:32

Ik heb enorm genoten van de "band van de band"! Een korte blik, een knikje of een glimlach naar elkaar was voldoende om een samenwerking op gang te brengen waar zelfs de valse noten op creatieve wijze een nieuwe melodie werd. Door vertrouwen, samenwerken en improviseren creëerde de band een prachtig product. En Gert legde op originele wijze de link naar het bedrijfsleven. Herkenbare situaties en een zeer inspirerende workshop.

Hélène Beesems-Dings
Adviseur Opleidingen en Subsidies

Hans van Dijk 12-03-12 17:49:52

Hier zou ieder verander programma, integratietraject of reorganisatie mee moeten beginnen! Gert en 'zijn' muzikanten laten zien hoe binnen de kaders van enkele basisafspraken, samenwerken en innovatie werkelijk tot stand komen.

Ieder muzikant, lees: medewerker, is en blijft primair verantwoordelijk voor zijn eigen instrument, lees: specialistische vakgebied en zorgt dat dit binnen het geheel, lees: de organisatie, optimaal tot z'n recht komt. Dat geheel, dat welluidend stukje muziek, lees: dat product of die dienst, is de optelsom van het individuele talent.

Hans van Dijk
Van Heteren en Partners

Inge fleischeuer 09-03-12 22:40:06

Met veel plezier heb ik de entertraining "Jazzing up your Organisation" bijgewoond. Het leent zich uitstekend om je organisatie op te warmen als je wilt innoveren of verbeteren.
Thema's als leiderschap, stimuleren van creatviteit, elkaar tot grote hoogten brengen, samenwerken, worden door de musici en de spreker op een authentieke en toegankelijke manier gebracht.
Na afloop blijft iedereen over de thema's napraten. Precies wat ook de bedoeling is.

Een aanrader voor organisaties die hun medewerkers willen laten swingen.

Inge Fleischeuer, bestuurder Vivent Zorgorganisatie

Andy Furlong 10-06-09 16:35:41

Under normal circumstances, I would rather chew my own leg off than listen to a jazz band! However, I resisted an urge to rush to the door and was quite impressed by Gert's use of the band to illustrate some key principles of management, teamwork and business innovation.

Andy Furlong
Director of Policy & Communication
IChemE
UK

Wietze van der Aa 10-10-08 12:34:04

In organisaties wordt veel over innovatie gesproken. Dat praten blijft vaak abstract en leidt gauw tot misverstanden en niet altijd tot actie. Jazzing up biedt een heel nieuwe ervaring met innovatie. Samen werken, exploreren, leidinggeven, uitvoeren - het zijn allemaal aspecten van innovatie die intensief worden ervaren in deze werkvorm. Origineel, doeltreffend, helder en heel inspirerend.

Dr. Wietze van der Aa
Director HOPE Entrepreneurship
Erasmus Universiteit
Rotterdam School of Management

Hans de Jong Valkenhof 17-12-07 13:07:22

Op de Dag van de Kwaliteit heeft er op Valkenhof een grote manifestatie plaats gevonden waar alle mensen uit de zorg middels posters hebben kunnen presenteren hoe zij werk maken van kwaliteit in hun dagelijkse werk. 's Middags heeft Jazzing Up opgetreden wat een groot succes was. De verbinding die zij maken tussen creativiteit en kwaliteit is zeer inspirerend. Natuurlijk biedt management structuur; als daarbinnen echter geen ruimte is om te improviseren/ eigen ideeen kwijt te kunnen.... vult u zelf maar in. We kijken terug op een zeer interactieve workshop.

Hans de Jong
Hoofd Personeel, Opleidingen en Organisatie
Valkenhof

Ard Cools 15-12-07 15:00:38

Mijn complimenten! Ik ben zeer onder de indruk van het (samen)spel van de band en vond het een erg leuke happening om mee te maken. De boodschappen waren kristalhelder en kwamen goed over.

Ard Cools
Manager Valorisatie
Technologiestichting STW

Gerard Sterkenburg 09-10-07 14:50:03

De combinatie van een interactieve en serieuze workshop, vervolgens een diner met de theorie in praktijk, werkt werkelijk fabuleus. In een club van 20 executives van 8 nationaliteiten is het beoordeeld met een 4.8 op een schaal van 5!

Gerard Sterkenburg
Directeur Foodstep

Ernst Vuyk, manager Policy & m 08-08-07 00:10:57

Beste Gert, beste lezer van dit gastenboek!

Op 14 maart 2007 organiseerde ik vanuit mijn rol als secretaris van het platform energietransitie gebouwde omgeving (geleid door Jan Terlouw) een SenterNovem (agentschap ministerie van EZ voor Duurzaamheid en innovatie) workshop in Utrecht met ca. 170 deelnemers. De introductie van Jazzing-Up was mogelijk dankzij het vertrouwen dat de juiste 'spelers' binnen de muren van deze organisatie in mij hadden en mijn 'gut-feeling' natuurlijk. Het liep 'gesmeerd', en Terlouw fluisterde mij toe "wat een leuk bandje"....
Ik was zelf ook zeer gecharmeerd van de combinatie. Gert, ga zo door. Ik hoop je in mijn nieuwe rol bij Ecofys en ODE (www.duurzameenergie.org) snel weer tegen te komen.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies