Ton Vreeswijk 22-05-18 19:47:22

Beste Jan.
Ik heb vandaag een boekje gekocht in een kringloop winkel de titel is Rock & Roll Revival uit 1981 met een inleiding van Louis Smeets.ik heb ook de LP genaamd Rock& Roll Revival.
Groeten Ton uit Den Haag fan van Indo rock. g


Reactie:
Hoi Ton, dit boekje heb ik ook met de bijpassende LP
Bedankt voor je bericht!
Groetjes Jan

imro 01-03-18 09:16:52

Hallo
Ik ben nog een foto waarop Hans Akkerman op staat.Het is een ansichtkaart met andere band leden.Imr


Reactie:
Beste Imro,
Stuur hem maar naar mijn mailadres jekamusic@ziggo.nl
Bij voorbaat dank
Groetjes Jan

John Moenen 14-02-18 14:09:53

ik wilde eens vragen of u ook een foto van de lucky strings uit maastricht hebt of eventueel een liedje wat ooit eens gezongen is door deze groep.
bij voorbaat dank


Reactie:
Beste John, ik heb helaas een foto of song van Lucky Strings, mocht je deze ondertussen hebben houd ik me aanbevolen !
Groetjes Jan

Paul Rosier 10-02-18 12:39:33

Hallo Jan,
vreemd, dat er niets is van Opus 23.
Paul


Reactie:
Hoi Paul,
Ik ben het met je eens dat Opus (23) zijn sporen verdiend heeft in de (Limburgse) popmuziek, maar zoals de titel van mijn website al aangeeft beperk ik me tot de eerste (rock & roll) bandjes die ontstonden toen deze muziek kwam overwaaien uit hoofdzakelijk de USA. Sommige bands hebben later de "overstap" gemaakt naar de toen populaire beat ( zie o.a. The Sharons) ik noem het altijd "toen ging het haar omlaag en de gitaar omhoog" (De vetkuif werd Beatlekapsel en de gitaar verhuisde vanaf de heup naar de borst)
Groetjes Jan

Paul Rosier 10-02-18 12:35:58

Hallo Jan, toevallig ben ik op jouw site terecht gekomen. Geweldig! Er staat eein foutje in onder "The Rocking Shadows". Ongeveer in het midden van de site ist een dubbelfoto. Daar staan de "Swinging Brothers" op. Deze band werd opgericht, nadat de Rocking Shadows gestopt zijn. De leden van de band: Ronnie de Vries (sologitaar), Robbie de Vries (drums). Deze 2 zijn vroegere leden van de Rocking Shadows.
Verder staan erop: Rob Schaad (bas) en ikke zelf: Paul Rosier (gitaar en zang).
Ik vond het waard, deze mededeling te geven.
Hartelijke groeten!
Paul Rosier


Reactie:
Hoi Paul,
ik heb de teksten en foto's aangepast het is voor mij moeilijk om te controleren of de aangedragen informatie juist is daarom ben ik dankbaar dat jij als insider het een en ander corrigeert !

Bedankt !
Groetjes Jan

Bertus van Loo 26-01-18 23:22:40

hele leuke site. ik was eens op zoek naar informatie over de rock and roll methode van Felix Meurders. Vooral of er misschien een cd van is. Ik heb in mijn jeugd de 100ste rock and roll methode nog in mono op cassette opgenomen (halvewege snel cassette omdraaien dus een deeltje ben ik kwijt) en later overgezet op band. Die moet ik in de grote verzameling beslist nog wel ergens hebben. Vooral een toespraak met muzikale begeleiding kan ik nog herinneren.

Ruud Sormani 30-12-17 12:50:03

Beste Jan,Wat een prachtige site !!!Het is voor mij prachtig om foto's van mijn vader Nico Sormani te zien. Een aantal foto's had ik nog nooit gezien. We praten hier over een tijd waar ook mijn moeder weinig tot niets van weet.Dank je wel voor het tonen van deze prachtige foto's.Hartelijke groet,Ruud Sormani


Reactie:
Hoi Ruud,
Bedankt voor je complimenten !Leuk dat je het prachtig vindt om foto's van je vader te zien. stuur een mail naar jekamusic@ziggo.nl dan zal ik je nog wat foto's en info sturen.
Groetjes Jan

 Nol Voorst 12-12-17 12:08:46

The rocking stroopers moet zijn the rocking stueperds !Mattie Palmen, Eef ? , Nol Voorst , Ber leenaerts en Tom de drummer.


Reactie:
Ik heb het veranderd Nol!
bedankt Jan

Cramers 12-09-17 13:37:34

Hallo ik ben opzoek naar iemamd die in contact kan brengen met geintreseerde mensen in een meazzi echomatic 1.
Wij hebben er 1 in de verkoop.
Info? hermann84@hotmail.com
Mvg

 Peter Magne 29-06-17 00:49:51

Geweldige site met leuke informatie die ik nog niet wist, hebben jullie ook iets over discjocky's van vroeger tot nu. Ik ben 45 jaar DJ geweest in Maastricht en de rest van Limburg, zou wel leuk zijn natuurlijk.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
Homepage:
 
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!