rudi de leeuw 08-11-09 12:49:04

Hallo luitjes,

heb jullie verslag uitgeprint en ga me er nu in verdiepen. Vondt het (na globaal te hebben gelezen ) het meest inspirerende reisverhaal. Wij gaan ook met 2 kinderen. Op welk tijdstip, voor de reis , hebben jullie de huurauto geboekt? Vwb hotels heb ik al vernomen dit het best te kunnen doen ter plekke! Klopt dit?

Hoor het graag!

Gr Fam. de Leeuw uit duitsland


Reactie:
Hallo familie de Leeuw,

Bedankt voor jullie berichtje en complimenten!
Vorig jaar en dit jaar hebben wij onze huurauto in januari geboekt via www.usareisen.de. Deze verhuurder blijkt steeds veruit de goedkoopste te zijn en geeft bovendien vroegboekkorting.
Hotels kun je het beste boeken via de website van het hotel zelf. Meestal krijg je dan de beste prijs, en bovendien is de kamer vaak nog te annuleren tot 24 uur voor aankomst. Hotels in of bij nationale parken kunnen het beste zo snel mogelijk gereserveerd worden, deze zijn snel volgeboekt.

Groeten Bianca

dennis 19-06-09 12:55:17

hallo toffe website wij gaan in september dwars door de usa bedankt voor de reactie opusa4all ik hoop dat wij ook zo'n mooi reisverslag kunnen maken groetjes6

Tim, Alja & Evy 20-02-09 12:38:30

Hoi gezin!
Wij hebben gisteren ons ticket naar Las Vegas geboekt voor 27 dagen verblijf (rondreis) in juni. We gaan op t gemakkie jullie reisverslag lezen en gezien de vele positieve reakties in 't gastenboek, gaan we er een hoop bruikbare tips uithalen!

Monica 19-02-09 12:32:50

Het mooiste Amerika reisverslag dat ik ken. Er staat zoveel op... Wat een werk en wat een voorbereiding. Echt chapeau. Ik ben ook heel benieuwd hoe jullie aan dat grote huis in Moab zijn gekomen...
Groetjes, Monica8b


Reactie:
Dank je wel voor je complimenten Monica Het huis in Moab hebben wij gehuurd via www.homeaway.com . Een andere goede website voor het huren van huizen is www.vbro.com .

Groetjes,
Bianca

Raimond en Jolanda 16-09-08 18:28:19

Hallo familie,
Wij zijn sinds gisteren terug van onze rondreis door Amerika. Ik wilde nog even zeggen dat ik een print van het verslag van jullie rondreis 2007 in mijn tas had meegenomen. We hebben daar heel veel aan gehad.
We hebben o.a Bodie en het Winchester House bezocht. Ook wij zijn nu Amerika minded en hopen dat er voor ons ook nog een 2e keer in het verschiet zit.
groetjes Raimond en Jolanda van Ravesteijn Paula en Sjef Smulders 13-09-08 08:18:33

Hallo Familie,
Kwamen bij toeval op jullie weblog. Schitterend gemaakt! Wij verblijven nu op dit moment in Amerika voor een rondreis van bijna 4 weken, (Wat een bofferds zijn wij toch!) Wij zitten nu in Torrey en komen net van Moab. Daar ben ik helemaal verslingerd geraakt aan Kokopelli, waar jullie zo'n mooi bewegend icoontje van hebben gemaakt.
Ik ben heel benieuwd hoe jullie dat gedaan hebben en ook met welk programma jullie je weblog hebben gemaakt. Als het niet al te brutaal is, zou ik willen vragen of ik dat icoontje zou mogen kopieren?
Heb jullie verslag met veel interesse gelezen!
Vriendelijke groet, Paula en Sjef Smulders

 Menno 15-08-08 20:58:05

Hallo Jerbia,
Ontzettend mooi reisverslag. Kwaliteit van de foto's is super. Ik weet nu zeker dat ik volgende maand naar valley of fire ga.
Groet
Menno

Raimond 30-07-08 23:49:42

Hallo familie,

Echt een hele mooie duidelijke en vooral interessante site hebben jullie gemaakt zeg. Wat zal dit allemaal een hoop werk geweest zijn. Mijn vrouw en ik willen al lange tijd een keer naar de U.S.A. en vorige week hebben we dan ook geboekt. Een belangrijk punt is wel om te vertellen dat wij 25 augustus a.s. al vertrekken. Erg kort dag dus! Maar met het vinden van jullie reisverslag hebben we een goede handleiding gevonden. Een tip van Bianca hebben we al gelijk ter harte genomen en dat is het huren van een auto bij Dollar. Ook heb ik mij ingeschreven als Express member. Dit vond ik een erg goede tip! Ik ben er alleen nog niet helemaal uit welke verzekering te moeten afsluiten. Misschien dat ik hierover iets op een forum terugvind. Ik wil natuurlijk goed verzekerd zijn maar niet dubbel. Nogmaals erg veel dank voor de vele informatie die we hebben gevonden op jullie site.

Groeten

Raimond van Ravesteijn

Peter 29-07-08 18:50:31

Goedendag,

Ik wilde even complimenten achter laten voor het mooie reisverslag van 2007. Ik heb hier echt veel aan omdat ik samen met mijn vriendin voor het eerst naar amerika op vakantie ga in oktober. Mede met jullie reisverslag en het amerika forum ben ik nu mijn reis aan het indelen. Vandaar is een bedankje wel op z,n plaats.

gr

Mariëlle 25-06-08 12:11:59

Wat een geweldige site!! Heel mooi gedaan, wat een hoop informatie en leuk geschreven.
Volgend jaar meivakantie willen wij richting het westen en verslinden jullie verhalen zodat wij al ervaringen kunnen meenemen. Ook de diverse sites zoals ontdek-amerika heb ik nu ontdekt waar ontzettend veel informatie op staat.Bedankt voor alle tips.

Klein vraagje, heb je de weblog zelf aangepast of is het een bestaande sjabloon? Het ziet er super uit.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies