Elke 14-11-05 08:47:27

Hoi Janneke, eindelijk heb ik eens tijd gehad om jullie hele reisverhaal te lezen. Leuk zeg!
En dat huis van Frank is enorm (en blijkbaar heel mooi, spijtig dat je geen foto's hebt van de watervalletjes aan het zwembad).
Mag ik je er attent op maken dat je in Belgiƫ stilaan minder elektriciteitskabels gaat vinden die niet ondergronds liggen? ;)

jerry en moniek 02-11-05 03:38:12

:) leuk verslag,mooie foto's :)
'
groetjes Jer en Monique

Petra Timmer 29-10-05 00:39:48

Hoi Jez. Ik heb met veel plezier je reisverslag gelezen en je foto's bewonderd. Heel mooi gemaakt! groetjes Petra Timmer

Magda 23-10-05 21:49:48

Hi Janneke & Andy,

Wow, you guys took some awesome pictures!!! Janneke, you should really be a professionnal photographer !!! You need to start your own business!!!
I am glad that you like the East Coast too, it is really beautiful here and eventhough we are very far from the family, we do love it here!! So come back again soon, your room is waiting!!!

Love, Magda

PS: Thanks again for the party at your house, it was fun!!!

Priscilla Pfaff 23-10-05 19:25:39

Hallo luitjes,

Een geweldig reisverslag......Janneke, je bent echt wel professioneel, wat een journalist! Nou, we kijken al uit naar jullie komst in februari, we hebben zeker de koffie klaar staan hier in Orlando en dan....op naar Daytona!!

Love,
The Pfaffs

Jesse en Mirjam 22-10-05 16:57:33

Heerlijk he Amerika! Mooie foto's en de site is heel mooi in mekaar gezet.Knap hoor!Fijne tijd met jullie daar gehad.Veel gelachen!Veel gegeten!Gauw een keer weer overdoen!
Liefs ons

Gary & Yvette Silvestri 20-10-05 00:58:36

Hello you two,
What a wonderful job you've done putting that together. Also the pictures you took are so absolutely gorgeous!!!!
We miss you guys and thank you for being a part of our party and for all your nice gifts and all the help you gave us.
We Love You Both
Gary and Yvette Silvestri
Lakewood, California

valerie 20-10-05 00:35:13

jonge wat een verslag zeg janneke, daar heb je zeker daaaaagen over gedaan.
en wat lijkt me dat vermoeiend zeg voor jullie om met zo'n auto met een rammelend voorwiel te moeten rijden en dan voor die prijs....auw,auw.
en dan ook nog de eerste helf van de vakantie in de regen....regenthet daar meer dan in cal.? Nou ik hoop ook weer es die kant op te gaan, want het is al weer jaren geleden dat we in new York en Washington zijn geweest en toendertijd ook nog langs (jammer) tante Peg zijn gereden (foei), maar joeneverno.
we zijn dit jaar (eindelijk) bij tante hely en oom winnie langs geweest, wij logeren nl. niet zoveel in onze vakanties,maar daar ga ik nu toch ook maar een verandering in aanbrengen...hahhaah.
't was leuk zaterdag met magda,
groetjes, liefs en brassaas, val.
;)

Babs 18-10-05 21:44:37

Echt prachtige foto's en een boeiend verslag met humor. Compliment van je "tante". Jan zal ik het ook nog laten lezen en als Michelle het leest wil ze weer naar haar oom Okko. En.... natuurlijk reizen wat jullie reisden!

cilla 18-10-05 17:49:31

ik heb het helemaal uitgelezen vandaag: handig, al die linkjes! vooral die van de mooie gedeeltes en wetenswaardigheden. ik heb gewoon een beetje heimwee gekregen! het is een heel leuk verslag, bedankt dat jullie het met ons willen delen.
groetjes

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand