Petra 14-01-13 00:17:47

Als aanvulling op mijn vorige berichtje wil ik mijn ervaring delen wat mij het meest heeft geraakt n.a.v. mijn consult twee jaar geleden. Tijdens dit gesprek gaf je aan dat mijn overleden vriend bij mij in de buurt is. Je tekende mijn achtertuin, met daarin gesitueerd de enige boom die mijn tuin rijk is. Hierin zou ik de erop volgende winter een witte vogel zien. Dit zou het teken zijn dat mijn vriend bij mij in de buurt is. Een witte vogel in de winter? Kon me er niets bij voorstellen. Totdat de winter aanbrak. De hele winter heeft (voor het eerst sinds 10 jaar) een witte duif in de boom in mijn achtertuin gezeten. Het was heel bijzonder, en na deze winter hebben we hem nooit weer gezien. De hele buurt heeft zich er over verbaasd en vroeg zich af waar deze vogel vandaan kwam. Ik wist beter, en heb elke dag de vogel vol liefde begroet, waarbij m'n hart uitging naar mijn vriend die was overgegaan. Dit, en nog wat andere dingen die je me hebt verteld, hebben mij diep geraakt en gesterkt. Dank je wel.

Petra 14-01-13 00:12:06

Beste Johan,

dank je wel voor ons gesprek van vandaag. Het heeft me goed gedaan en meer inzicht gebracht. Na vandaag je raad ter harte te hebben genomen kreeg ik direct verrassend en positief respons. Maar niet onverwacht, gezien ons vorige gesprek van twee jaar geleden. Dank je wel dat je ook nu weer de tijd wilde nemen en zo snel en goed tot de kern kwam. Je bent een bijzonder mens en ik ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten!

mattanja 09-12-12 17:39:45

Johan, bedankt voor wat je allemaal gedaan hebt voor ons. groetjes

M.D.A. 14-10-12 15:04:07

Beste Johan,

Ik heb je van de week gebeld met de vraag over een dringende telefonische consult. Je hebt toen aangegeven dat je op vakantie was en dat ik volgende week langs kon komen, maar omdat het zo dringend was mocht ik mijn vraag toch stellen. Het ging over mijn vermiste kat. Ik ben je erg dankbaar voor je antwoord. Hoewel mijn kat door anderen is gevonden en ze ons hebben wisten te bereiken, had je de locatie erg goed!!! Namelijk bij de IJssel. Ik dacht zelf dat het een vergissing moest zijn en dat je het water bij het ziekenhuis bedoelde, omdat mensen beweerden hem daar gezien te hebben. Na je telefoon ben ik dan ook steeds bij dat water gaan zoeken. Echter was mijn lieve katje een heel ander route gaan nemen en heel ver gaan lopen. Ik woon zelf namelijk bij de Rielerweg! Daarom dat ik niet heb gedacht dat hij bij de IJssel geweest zou kunnen zijn.
Nogmaals, heel erg bedankt dat je me terug heb gebeld en toch mijn vraag heb beantwoord.

Chantal 20-08-12 21:04:29

Beste johan.

Nogmaal willen we jou en margriet bedanken dat jullie ons
kleine meisje hebben geholpen. Ze slaapt sinds zaterdag
als een roosje en dat na.heel veel weken huilen en slapeloze nachten.
Ze doet het super. Ook haar buikje is rustig. Ze vind de banaan met appelmoes erg lekker. Ook hebben we de rijstebloem weggelaten in haar flesje en ook dat accepteerd ze en reageerd er goed op. Dank jullie wel

Groetjes

hannie slot 25-06-12 20:22:45

Hallo Johan ,wat jammer dat ik voor een dichte deur kwam in de horst .
Er hing geen berichtje .
Ik had me erg op de avond verheugd .
volgende keer beter .
De vorige keer was je ook erg goed bezig .
Groetjes Hannie doeiiiiiiiiiiii

fam peters 04-04-12 10:41:49

hallo johan wij zijn bijna bij elke lezing van je aanwezig ,zo ook weer op 26 maart in de horst.waar wij met verbazingen kennisnamen van de belangstelling die er voor je was de hele zaal was vol dit zegt toch wel iets over jou ,en je kwaliteiten.maar langs deze weg willen wij jou ook bedanken voor alles wat je voor ons heb betekend.en we weten dat jij soms twijfelt aan je zelf maar wat jij nu ook weer heb klaar gespeelt was zeer indrukwekkend wij hopen dan ook dat jij door gaat met gave zodat er nog veel mensen van kunnen genieten.met vriendelijke groeten fam peters

twee dankbare mensen. 17-03-12 11:51:03

Hallo Johan.
Voordat we jou gaan bedanken willen we eerst de engelen en lichtwezens bedanken die ons op jou pad hebben gezonden en die jou de juiste doorgevingen hebben gestuurd. We zijn jou dankbaar voor je geestelijke hulp en bijstand. Dat heeft ons veel blijdschap en inzicht gebracht.
Nogmaals bedankt en succes in je prachtige werk.

meiden groep 10-01-12 11:25:31

hallo johan en magriet ale eerst bedankt voor de mooi en fantastiese huis kamer die jullie voor ons hebben neer gezet.
alleerst waren mij vriendinnen nog al huiferig en schepties, maar nu blijkt dat ze jou echt geweldig vonden en overtuigd zijn dat er meer is tussen hemel en aarde.
johan jij bent echt heel goed en we hopen dat het jou mag lukken om nog veel mensen te mogen helpen.
wij hebben er veel aan gehad vooral mijn vriendin, en wij weten nu beter met haar om te gaan.
we hebben het er nog vaak over en we zullen elkaar zeker weer zien groetjes van de meiden groep

ivonne 18-12-11 15:34:39

beste johan ik ben al een aantal malen bij een lezing van jou geweest , en iedere keer sta ik versteld wat jij weet te vertellen.
maar afgelopen maandag 12 dec was zeer interssant en zeer sterk .
maar ook de locatie de horst te deventer was zeer goed uitgekozen ,en vooral de warmte van de zaal was zeer prettig.
ik hoop dan ook dat je daar vaker een lezing gaat geven en ik zal er zeker zijn.
vriendelijke groeten ivonne

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies