Anneke 04-10-07 18:54:30

zondag, 16 mei 2004 om 21:30

hallo john.
wou even zeggen dat jouw recepten grandioos zijn oftewel verdomd lekker. Ik had een oom Nico Pieters en die man leeft al 30 jaar niet meer, maar ik miste zijn kookkunst wel en nu door jullie kan ik het zelf klaar maken. bedankt.

Marilyn 04-10-07 18:53:55

woensdag, 12 mei 2004 om 12:39

Hallo lieve mensen,
Wij zijn Suri-javanen en gaan vaak naar Indonesie. Alleen vergeten we telkens om het recept van MARTABAK (soort eiergerecht) te vragen. Onze buurman uit MALANG weet het ook niet. Waar kunnen wij dit recept vinden ? Bij voorbaat bedankt. Marilyn.

Egbert Humalda 04-10-07 18:53:10

dinsdag, 11 mei 2004 om 13:31

Hallo!
Jullie kookboek ligt in uitgeprinte vorm voor me. Indrukwekkend! Qua grondigheid verslaat het met gemak veel andere Indische kookboeken. De recepten zijn bondig en vragen om ingredienten die redelijk eenvoudig in Nederland te krijgen zijn. Hier zouden jullie eigenlijk een uitgever voor moeten zoeken! Enorm bedankt dat jullie je kennis met me willen delen.

A van Andel 04-10-07 18:52:08

dinsdag, 4 mei 2004 om 11:51

Leuke en overzichtelijke site, maar ik mis de basis voor het maken van kroepoek. Overal op internet word gesproken over winkels maar geen die kunnen zeggen hoe je het nu echt zelf kunt maken. Als u het hebt zou u mij daarvan op de hoogte willen stellen?
Dank...

Edith 04-10-07 18:51:27

maandag, 19 april 2004 om 23:36

leuk zo'n kookboek,maar bij het recept gebakken tahoe staat bij ingredienten selderie en bij bereidingswijze peterselie.wat zal het zijn?

commentaar webmaster:
kunnen allebei door elkaar gebruikt worden... lichte voorkeur voor selderieblad

regelmatige bezoeker 04-10-07 18:50:51

zaterdag, 17 april 2004 om 8:48

De nieuwe opzet is heel mooi, ook voor tragere computers is het fijn werken met de nieuwe menu's. Het duurde even voor ik het door had dat je met de pijltoetsen ook binnen de menustructuur kon scrollen maar al bij al, Toppie voor de bouwer van deze kooksite...

Jolanda 04-10-07 18:50:11

zondag, 7 maart 2004 om 16:13

beste meneer John, even een opmerking over Uw recept van pasteitjes: mijn moeder uit Surabaja afkomstig, stopt altijd fijngesneden wortel,doperwtjes
en seoen in haar pasteitjes...wellicht een tip voor U!!
En ik ben op zoek naar het recept van Terung blado....kan niks vinden zeg.
Alvast veel bedankt jah!!

Rene Goos 04-10-07 18:49:35

zondag, 22 februari 2004 om 15:04

Ik wou aan u vragen of u het recept heeft van roedjak dat je met appel of komkommer in kan dippen, het is ietsje dikker als water.
vriendelijke groet

San 04-10-07 18:48:49

woensdag, 4 februari 2004 om 13:10

Mooie site, ik heb nog nooit indisch gekookt maar ga me er eerdaags maar eens aan wagen. Succes verder.

San

Micha de Vries 04-10-07 18:48:12

zaterdag, 31 januari 2004 om 13:23

Mooie site, leuke recepten en achtergrondinfo.
ik vraag mij af wat U bedoelt met Indische kruidenazijn?
Vriendelijke groet,
Micha de Vries

commentaar webmaster: De info over Indische Kruidenazijn staat telkens onderaan de recepten voor acar

<< < 34 35 36 37 38
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies