HenkM 02-02-14 19:30:29

Ik zit de recepten te lezen en dan zie ik de ťne keer kruiden in gedroogde poedervorm en de andere keer vers als een schijfje. Wanneer gebruik je nou verse kruiden en wanneer gedroogd in poedervorm ?




In principe zo vaak mogelijk vers, maar soms, voor de wat 'snellere maaltijd' gedroogde kruiden.

De verhoudingen vers-gedroogd staan op een andere pagina op de website, waardoor er altijd de mogelijkheid is zelf te kiezen wat je wil gebruiken

HenkM 02-02-14 18:18:49

Wat een geweldige site !!

Gisteren Ikan santen gemaakt.
Verukkelijk !! )

Super goede recepten. Echt grote klasse!





roy post 01-02-14 11:59:06

in een woord
KLASSE








Ronald 18-01-14 04:43:44

Mischien een geke vraag maar wat is belegen azijn.
Kun je ook een andere azijn gebruiken om appel chutney te maaken.

Ronald.

Australie




Vinaigre de xeres (sherry azijn)
Deze van oorsprong Spaanse, op eiken fust gerijpte, belegen azijn geeft een elegant aroma aan allerlei soorten salades.

Aceto Balsamico di Modena (balsamico azijn)
Deze van oorsprong Italiaanse, op eiken fust gerijpte, belegen azijn is donkerbruin van kleur en zoetzuur van smaak.

Jo 04-01-14 11:43:27

Beste Maggie en John

Ben pas een jaar bezig met Indische gerechten. En vind deze over heerlijk. De site van jullie ziet perfect uit. De recepten wat ik gezien heb en zeer zeker ga proberen lijken me zeer lekker.
Bedankt voor de moeite. Ga zeer zeker jullie kookboek gebruiken.
Ga vooral zo verder, dit is echt geweldig, ook hoe jullie een tip geven voor rijsttafel.

Groeten Jo






Hartelijk bedankt voor je leuke reactie, mocht je nog vragen hebben of uitleg nodig hebben, laat het maar even weten via de mail!!!

Dirk J.W. Detmar 21-12-13 22:16:21

Beste Maggie en John,

Al mijn kookboeken heb ik in Nederland achtergelaten. Ik woon nu in BraziliŽ en maak zo af en toe een rijsttafel (dat is niet gemakkelijk omdat hier lang niet alle ingrediŽnten te koop zijn) voor mijn familie en vrienden. Gelukkig kan dat nog steeds omdat ik jullie kookboek daar elke keer bij gebruik.

Jullie zijn mijn bron van inspiratie in het verre Teresina.

Fijne kerstdagen en een geweldig 2014 met veel lekker eten.


Dirk J.W. Detmar
Teresina, Piaui, BraziliŽ




Wat een mooie reactie's toch. Dat maakt het werk nog leuker om te doen!
Mocht er nog hulp zijn bij bijvoorbeeld het zoeken naar alternatieven voor de ingrediŽnten, laat dat dan maar even weten!

Een heel voorspoedig 2014 gewenst!!!

Herman van Prooye 20-12-13 01:25:03

Ik blijf een grote fan van jullie, m.n. Indonesische, gedeelte. Keep up the good work! Jullie zijn Bep Vuyk voorbij gestreefd!



Dank U

Rein Eijsbroek 16-12-13 12:33:46

Rosmalen, 16 december 2013

Beste John,

Jouw Indisch kookboek is voor mij echt heel fijn! Ik ben een Indische jongen die al in 1952 in NL kwam. Maar pas de laatste jaren mij toeleg om Indisch te kokkerellen.
Hartelijk dank voor jouw uitgebreide en begrijpelijke uitleg van een en ander.
Terimah kassi banja!

Rein Eijsbroek, Rosmalen




Beter te laat dan nooit nietwaar

Mochten er nog vragen zijn, laat het maar even per mail aan ons weten, zeker in het begin is het soms handig om even een 'steuntje in de rug' te hebben. (ook bij het eten natuurlijk )

Erna Bout 12-12-13 20:25:36

Dag John en Maggie,

Wat hebben jullie een mooie website. Er staan gerechten bij die mijn vader vroeger altijd maakte. Het is leuk om op deze manier leuke herinneringen op te halen.

Met vriendelijke groeten,

Erna Bout



Hartelijk bedankt voor je leuke reactie, veel plezier bij het rondneuzen en bij het koken, en uiteraard het eten!

Andrea Breukers 28-11-13 13:04:56

Wat ontzettend veel lekkere recepten hebben jullie verzameld ! Een genot om door de site te snuffelen en evt lekkere receptjes uit te proberen ! Heb de site bij favorieten gezet .




Hartelijk bedankt voor je leuke reactie, veel plezier bij het rondneuzen en bij het koken, en uiteraard het eten!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Terug naar homepage