John 16-09-14 22:53:40

Dank je wel. Ik ga mijn vriendin een groot plezier met het ebook doen.

Marion 02-04-14 15:28:56

Super dit kookboek....Heerlijke gerechten!
Vandaag gado-gado (1) gemaakt, samen met de kipsaté en de babi pangang...zelfmade mihoen en nasi erbij Heerlijk!
Ik ga jullie recepten nog vaak maken! Bedankt

gaston 15-03-14 14:58:30

HALLO John en Maggie,
Ben een klassiek opgeleide kok, maar kook graag Indonesisch het is mijn favoriete keuken evenals mijn vrouw.
Zoek in oude boeken en wat ik van Indische vrienden krijg wordt bij mij thuis gemaakt als er de tijd voor is.
En dan is het smullen geblazen maar jullie site slaat alles een geweldig stukje werk.
Veel kookplezier.
Selamat makan.
Gaston

Oskar Maurer 27-02-14 18:36:30

Hallo Daar:
Héééél leuk, je Kookboek!
Dat ik dit op mijn 80ste (bijna 81) mag beleven.
Heb zelf ook een Indisch kookboek in elkaar ge-flanst, maar lang niet zo grondig gemaakt.
Recepten van mijn moeder en van de moeder van mijn ex, plus al wat ik in de loop der jaren zelf vergaarde. Ook nam ik het makkelijk, voegde geen hoeveelheden toe... (heel soms wèl).
Maar het is niet de bedoeling dat ik over mezelf praat. Ik ga dus verder met grasduinen!!!
In dat prachtige "INDISCH KOOKBOEK" van je!
Oskar.~

HenkM 02-02-14 19:30:29

Ik zit de recepten te lezen en dan zie ik de éne keer kruiden in gedroogde poedervorm en de andere keer vers als een schijfje. Wanneer gebruik je nou verse kruiden en wanneer gedroogd in poedervorm ?




In principe zo vaak mogelijk vers, maar soms, voor de wat 'snellere maaltijd' gedroogde kruiden.

De verhoudingen vers-gedroogd staan op een andere pagina op de website, waardoor er altijd de mogelijkheid is zelf te kiezen wat je wil gebruiken

HenkM 02-02-14 18:18:49

Wat een geweldige site !!

Gisteren Ikan santen gemaakt.
Verukkelijk !! )

Super goede recepten. Echt grote klasse!





roy post 01-02-14 11:59:06

in een woord
KLASSE








Ronald 18-01-14 04:43:44

Mischien een geke vraag maar wat is belegen azijn.
Kun je ook een andere azijn gebruiken om appel chutney te maaken.

Ronald.

Australie




Vinaigre de xeres (sherry azijn)
Deze van oorsprong Spaanse, op eiken fust gerijpte, belegen azijn geeft een elegant aroma aan allerlei soorten salades.

Aceto Balsamico di Modena (balsamico azijn)
Deze van oorsprong Italiaanse, op eiken fust gerijpte, belegen azijn is donkerbruin van kleur en zoetzuur van smaak.

Jo 04-01-14 11:43:27

Beste Maggie en John

Ben pas een jaar bezig met Indische gerechten. En vind deze over heerlijk. De site van jullie ziet perfect uit. De recepten wat ik gezien heb en zeer zeker ga proberen lijken me zeer lekker.
Bedankt voor de moeite. Ga zeer zeker jullie kookboek gebruiken.
Ga vooral zo verder, dit is echt geweldig, ook hoe jullie een tip geven voor rijsttafel.

Groeten Jo






Hartelijk bedankt voor je leuke reactie, mocht je nog vragen hebben of uitleg nodig hebben, laat het maar even weten via de mail!!!

Dirk J.W. Detmar 21-12-13 22:16:21

Beste Maggie en John,

Al mijn kookboeken heb ik in Nederland achtergelaten. Ik woon nu in Brazilië en maak zo af en toe een rijsttafel (dat is niet gemakkelijk omdat hier lang niet alle ingrediënten te koop zijn) voor mijn familie en vrienden. Gelukkig kan dat nog steeds omdat ik jullie kookboek daar elke keer bij gebruik.

Jullie zijn mijn bron van inspiratie in het verre Teresina.

Fijne kerstdagen en een geweldig 2014 met veel lekker eten.


Dirk J.W. Detmar
Teresina, Piaui, Brazilië




Wat een mooie reactie's toch. Dat maakt het werk nog leuker om te doen!
Mocht er nog hulp zijn bij bijvoorbeeld het zoeken naar alternatieven voor de ingrediënten, laat dat dan maar even weten!

Een heel voorspoedig 2014 gewenst!!!

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies