kouk 16-01-07 22:49:03

Leuk zeg, deze website!!
Ik ben op zoek nar de Hallmark cd van Josh.
Is er iemand die weet waar ik die kan vinden?
Helaas is ebay geen succes!

Ik zou de cd erg graag willen hebben!
Ik hoop dat iemand mij kan helpen!!


gr, kouk (Josh lover )


Reactie:
We hebben via contacten in de VS een flink aantal CD's besteld voor leden die er een wilde hebben. Momenteel noteer ik namen van mensen die ook nog interesse hebben en dan kijken we wat we nog kunnen doen als de eerste zending geregeld is.
Stuur even een mailtje naar acderooij@hetnet.nl">eacderooij@hetnet.nl dat je interesse hebt en ik noteer je naam.

Emelian 14-01-07 19:56:37

Super om te ontdekken dat er een nederlandse fanclub is van Josh. Heb hem voor het eerst gezien in een show van Oprah Winfrey en kreeg gelijk kippenvel!! Wat een stem, fenomenaal. Fantastisch om te lezen dat hij in mei/juni hoogstwaarschijnlijk naar nederland komt om een concert te geven. Als het enigzins kan zal ik zeker van de partij zijn, zo'n kans kun je niet laten schieten. Leuk om alle verhaaltjes te lezen van de andere fans, daar ga ik nu mee verder.

Jacqueline 08-01-07 14:34:31

Oke, ik doe het dus goed.
Nou goed, ik ben dus Jacqueline en sinds kort zit ik ook bij de deze fanclub. Josh ken ik via The Corrs waar ik ook een groot bewonderaarster van ben. Zoals zovelen ontroerd zijn stem mij heel erg en elke ochtend als ik in de trein zit luister ik naar hem op mijn MP3-speler.
Ook ik hoop snel kaarten te kunnen kopen voor zijn concert. Heb hem nog nooit gezien, helaas.

susanne 04-01-07 15:47:16

Hoi allemaal,

Ik kijk ook bijzonder uit, naar een concert van josh, in nederland. Wil hem heel graag een keer live bewonderen en natuurlijk beluisteren. Heb Josh, voor het eerst gezien in de serie Ally mc Beal. Hij zong daar You're still you voor. Ben daarna op zijn cd's gestuit en nog veel meer fan geworden.
Hoop dat we snel meer weten over zijn concerten hier in holland.

Liefs Suus

Petri 30-12-06 17:44:47

Hoi allemaal, ik weet wel dat Josh op 26 feb.as. in London komt, maar waar komt het bericht vandaan dat hij in mei/juni naar Nederland komt? Ik zit te popelen, want het concert in de Pepsistage te Amsterdam in 2005 was overweldigend.


Reactie:
Dat hij in mei/juni naar Nederland komt is uit eerste hand vernomen, namelijk van Josh en zijn manager zelf tijdens de CD-presentatie in Berlijn afgelopen oktober waar twee fanclubleden bij aanwezig waren (zie ook de site)

En het concert van 26 februari is London, Ontario in CANADA!

inge 29-12-06 21:39:11

hoi hoi,

wat geweldig dit gastenboek. in de veronica gids komt volgende week een intervieuw met josh. alleen hebben ze zijn naam deze week verkeerd geschreven. er staat namelijk josh grobin!!!! maar ja ik kijk erg uit naar het concert. ik ben namenlijk nog nooit in de gelegenheid geweest om onze jongen in het echt te mogen bewonderen. tot snel en ga zo door allemaal.

groetjes ingetje

Angelique 29-12-06 10:58:14

Hallo allemaal, echt tof dat er ook een Nederlandse site is over Josh. Ik heb hem dus pas sinds mei leren kennen omdat ik de dvd box van Oprah heb gekocht. Daar hoorde ik hem het nummer When you say you love me zingen voor de vriendin van Oprah ik dacht mijn hemel wie is die vent. Thuis gekomen en flink gezocht op Internet en cd's besteld. Heerlijke stem die man. Dat hij een reeks concerten geeft in Amerika heb ik inderdaad ook gezien maar mijn hemel wat vragen ze toch mega veel geld voor die kaarten daar. En dan moet je ook nog even op en neer vliegen. Dus hij komt waarschijnlijk ook in Nederland zeer zeer leuk ik zal deze site in de gaten houden. En eens even verder lezen wat jullie allemaal te vertellen hebben wie weet ben ik jullie volgende Josh member.

Cora Hogenboom 29-12-06 09:35:48

Marion,
Een concert in Nederland zit er aan te komen in mei of juni 2007. Als het goed is worden zeer binnenkort de data voor Europese concerten bekend gemaakt. Hou dus het forum in de gaten, want daar wordt dat ongetwijfeld dan ook gemeld.

Cora

Marion Vos 26-12-06 19:23:24

Hallo,

Ik ben heeeeelemaal weg van de stem van Josh Groban en zou graag een concert van hem willen bijwonen. Weet iemand of hij binnenkort nog naar Europa komt? In de concertagenda op z'n officiele site staan alleen maar optredens in de Verenigde Staten, maar dat is toch wel ver weg......

Eric 25-12-06 23:35:06

Welkom in het gastenboek van de Nederlandse Fanclub van Josh Groban.
Wij horen graag van jullie!

Eric

<< < 18 19 20 21 22
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies