miranda van voorst 25-01-13 09:01:17

beste jos heb zins december gehoord dat ik ook pls heb.ben blij met je website want voel me vaak niet begrepen worden door de mensen .krijg een scootmobiel en heb al heel veel aangepast dingen ben pas 44 jaar naar anderhalf jaar onderzoeken kwam dit er uit dag dat ik door de grond ging . ben nu met maatschappelijk medw aan het praten er over .kan het nog niet bevaten en denk steeds zit tussen je ooren maar ja heb het wel.gr miranda

Marieke Heidweiller 27-12-12 21:13:53

In opdracht van het Prinses Beatrix Spierfonds wordt er een afstudeeronderzoek uitgevoerd naar de wensen en behoeften die mensen met een spier- of zenuwaandoening tijdens een vakantie hebben. Hiervoor worden mensen met een spier- of zenuwaandoening gezocht. Ook de ouders / verzorgers / begeleiders kunnen deze enquête vanuit hun perspectief invullen. Graag wil ik u vragen mee te werken aan deze enquête. Aan de hand van de resultaten zal gekeken worden naar mogelijkheden om vakanties voor mensen met een spier- of zenuwaandoening verder te ontwikkelen.
Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen en kunt u vinden op http://www.thesistools.com/web/?id=314487.

Jos 07-10-12 18:23:03

Beste Wolter,

Fijn voor je dat je weer kunt autorijden. Het is zeker een voordeel als je van niemand afhankelijk bent en overal naar toe gaan waar je maar wilt en dat op elk tijdstip.
Geniet er van!

Groetjes, Jos.

WOLTER KOR 07-10-12 17:40:51

HALLO IK MAG GELUKKIG WEER AUTO RIJDEN ,4 JAAR LANG MOCHT IK NIET RIJDEN, BEN GEKEURD BIJ CBR ,EN PROEFRIJDEN GING OOK PRIMA, VOOR 3 JAAR GOEDGEKEURD TM 70 JAAR ,WAT EEN GENOT ,DAT JE ZELF WEER KAN VERVOEREN, LOPEN GAAT SLECHT
MAAR AUTO RIJDEN GAAT UITSTEKEND
GROETJES JOS

julia 04-01-12 15:12:44

Hoi
Wat goed dat er een site is over deze onbekende ziekte. Ik merk dat ik tijdens het lezen steeds Aha! denk, maar is het overdreven als ik gelijk denk dat ik deze ziekte zou kunnen hebben? Bloedonderzoeken leveren niks op. Emotioneel labiel als ik weleens ben worden mijn klachten toegeschreven aan psychische stress en burnout. Helaas herken ik mezelf daar niet in. Mijn klachten zijn begonnen rondom mijn 30ste en ik merk dat ik langzamerhand steeds minder kan. Vermoeidheid is bijna altijd aanwezig. Snel last van mijn onderrug en ik probeer nog steeds te herstellen van mijn poging om de nijmeegse 4daagse te lopen twee jaar geleden. Ik heb nog steeds last van mijn hielen, voeten ondanks fysiotherapie. Daarnaast een tremor, uitschieten bij schrikken en stijfheid en een slap gevoel als ik langere tijd lichamelijke inspanning heb verricht.
Nog maar eens zeuren bij de huisarts? Ik voel me net een hypochonder...
Maar als het verder geen kwaad kan en niet dodelijk is... ach.. dan zie ik wel hoe het loopt
groetjes
Julia

Jos Lotz 16-12-11 09:09:36

Hallo Wolter,

Vervelend voor je dat je de smaak en geur kwijt bent. Helaas heb ik geen eerdere berichten hierover dat dit een gevolg van pls kan zijn.
Dat een (tijdelijke) storing in je hersens ten gevolgen van de val dit veroorzaakt kan een mogelijkheid zijn. Dit is natuurlijk te beoordelen door een arts.
Groetjes, Jos.

wolter kor 15-12-11 01:36:31

hallo jos ik ben sept maand achter overgevallen
in de badkamer, met het hoofd tegen de muur aan
scheur in mijn achterhoofd, en een zware hersenschudding, 4 dagen in het ziekenhuis gelegen, maar nu heb ik geen smaak en reuk meer, zou dat nog weer terug kunnen komen?
en heb jij weleens zoiets gehoord, ik hoop dat je mij hier een antwoord op zou kunnen geven, of andere mensen mischien

mvgr
wolter kor

wolter kor 02-07-11 05:18:35

hallo beste jos
betreft auto rijden, de dokters hebben mij het auto rijden niet verboden,en heb mijn rijbewijs
weer net laten verlengen voor 5 jaar ben nu 65 jaar, en durfde nooit te rijden ivb met mijn pls
maar heb toch de stap gezet om weer te rijden ,en heb voor de zekerheid een rijles genomen, voor mijn reaktie enz, en kreeg te horen , dat ik prima reed, 40 jaar als vrachtwagen chauffeur, en heb de verzekering gebeld , en de auto verzekeren was geen probleem
kan ik nu weer auto gaan rijden, dat is mijn vraag eigelijk, want ze praten me allemaal bang
groetjes wolter

Mariska 19-05-11 21:19:47

Hi Jos,
Dank je wel voor je site. Mijn moeder heeft vandaag na 7 jaar een diagnose P.L.S.gekregen.Eindelijk duidelijkheid maar dan wat.Dus ging ik kijken op internet en daar is jouw site.Ik heb gelijk mijn moeder gebeld dat ze toch echt aan het internet moet omdat ze niet alleen is.Dank

philip Camerier 20-01-11 08:09:09

Heeft iemand ervaring met het gebruik van infraroodcabine en wat is de invloed op spierstijfheid en algemeen welzijn van de PLS-patient?

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand