ingrid deenen 17-04-23 21:56:59

Zondag 16 april de jaarlijkse familiedag.Dit jaar hadden we Jos Schings, goochelaar/mentalist te gast.Een beetje huiverig voor de reacties, want voor het merendeel van de familie was dit een verrassing.En een verrassing was het, de reacties waren enorm enthousiast. Vol interesse en verbazing keekiedereen naar hetgeen Jos ons liet zien. Iedereen jong en oud wist hij te boeien.We hebben allemaal genoten van Jos , zijn trucs en de extra gezelligheid waar hij voor zorgde. Namens de hele familie, hartelijk dank Jos. Ingrid

Lia Stoop 02-04-23 16:11:42

Jos werd door ons gevraagd voor een personeelsfeest. Het was niet de eerste keer dat wij hem boekten. Evenals de vorige keer wist hij trucs te doen die niemand snapte. Iedereen kijkt er op zo'n avond naar uit om hem aan tafel te zien aanschuiven. Het gevolg: opperste concentratie bij Jos en bij degene die mee mag doen aan de truc. Na afloop gaat Jos lachend naar de volgende en de hele groep blijft in opperste verbazing napraten over wat er nou precies gebeurde. Voor ons geldt: Jos gevraagd. Feest geslaagd!

Jacqueline Kroijmans 09-03-23 10:21:23

Dit jaar wilde ik mijn verjaardag weer eens groots vieren en in de ochtend had ik mijn vriendinnen uitgenodigd voor een klein feestje.
Voor de verrassing had ik een artiest laten komen en dát was Jos!
Hij heeft ons allemaal versteld laten staan met zijn trucs én mentalisme en er werd nog lang over nagepraat.
Idd.., je staat er met je neus bovenop en tóch snap je er niets van…, een ras-entertainer dus.
Een echte aanrader voor niet alleen grote feesten, maar óók voor in huiselijke kring.

rianna v.d. heerenbeek. 08-03-23 19:34:29

Beste Jos. We zijn nog aan het bekomen van de truks die jij ons liet zien. Grote klasse en we snappen er geen laars van. Als het aan ons ligt, volgend jaar weer. Rianna. KBO.

bart Jansen. 19-01-23 13:42:49

Afgelopen dinsdag 27 en woensdag 28 december 2022 is Jos Schings bij ons op de Woenselse Poort geweest voor een optreden voor onze cliënten van niveau 2 en 3. Dit was een groots succes en we hebben heel veel positieve en leuke reacties ontvangen vanuit de afdelingen en cliënten. Dus Jos namens onze cliënten en personeel ontzettend bedankt voor deze geweldige avonden.
Met vriendelijke groet,
Bart Janssen namens de Woenselse Poort.

Denise van Raaij 14-01-23 20:32:42

Jos is een geweldige goochelaar die amusement en verrassing biedt aan verschillende doelgroepen. Laatst wederom genoten van zijn vakmanschap: onze collega’s hadden een top feest waar Jos een mooie bijdrage aan geleverd heeft!

Hartelijke groeten, denise van raaij Indicia

marc van Berkel 09-01-23 17:29:32

Op 4 januari ben ik 50 jaar geworden en heb dat gevierd met een groots Roaring Twenties feest op de Noordkade in Veghel. Naast de Jazz Band, Pokertafels en Little People was Jos ook van de party. Onze gasten waren na afloop volledig verrast. Dagen later werd er nog nagesproken over zijn onverklaarbare trucs en illusies. Ik kan Jos dan ook zeker aanbeveling voor jouw privé of bedrijfsfeest. Jouw gasten zullen dit zeker niet vergeten en zullen met verbazing achterblijven Marc van BerkelNoord Coffee Roasters

ADVM PHARMACIE 13-12-22 05:07:11

Geweldige avond met Jos!
Mijn klant heeft een geweldige avond gehad door de goochelkunsten van Jos. Jos is enthousiast, maakt sfeer en is enorm goed in wat hij doet. Hij reageert daarnaast ook snel en komt zijn afspraken na. Ik zou Jos aan iedereen aanraden die op zoek is naar sfeer en entertainment!
*****

Evy 30-08-22 10:17:00

Fantastisch!
Jos is een heel toegankelijke en vriendelijke performer die je feest onvergetelijk maakt! Hij liep rond en maakte contact met al onze gasten! Zijn acts waren helemaal te gek. Een en al lof.

Sylvia en Vivianne 25-07-22 13:05:50

Deze man gezien in UDEN KERMIS. Om in woorden samen te vatten. Geniale trukjes en vertoningen maar zeker, niet onbelangrijk, zeer gevat en op werkelijke elke situatie een passende joke, antwoord of wat dan ook. Op je kaartje staat The Answer. Voor ons, het antwoord op een geslaagd feestje. Bedankt en tot zeker ziens.Syl en Vivianne.

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies