fanny vullers 08-10-21 10:49:25

Wij hadden goochelaar Jos Schings gevraagd voor "burendag".Wat ons betreft écht een succesnummer voor jong & oud!Verbaasde gezichten, ongeloof maar vooral heel veel plezier!" Hoe is het mogelijk!" "Hoe kan dat nou!"Jos heeft een heel gevarieërd pakket aan trucs, iedereen wordt erbij betrokken.Met je neus erbovenop en toch niet snappen hoe hij het doet!Een hele middag vermaak voor een leuke prijs!Niet twijfelen maar boeken????
Groeten buurtvereniging de Witte Brug

Lieke en Ger van Oorschot 06-10-21 17:17:30

Sympathieke gast, humorvol en onnavolgbare acts maken deze goochelaar TOP. We gaan jouw zeker weer zien op ons volgende feest. 10 met een griffel. Groetjes: Ger en Lieke

Herman van Es 05-10-21 13:26:58

WAANZINNIG GOEDIk zag je bezig op de kermis in Uden en wist niet wat ik zag. er schieten mij maar twee woorden te binnen. In oktober geef ik een feest en wil je uitnodigen om te komen goochelen. [ik stuur je wel een mail]. Je hebt ons totaal gek gemaakt. Zeer bedankt hiervoor.

Astrid Schepers 05-10-21 13:16:37

Briljant wat je liet zienHallo Jos Ik zag je tijdens onze nieuwjaarsborrel. Woorden schieten te kort. Hoe in godsnaam kon je de juiste lottocijfers voorspellen? Dit laatste sloeg alles. Hele week over zitten na te denken. We gaan je zeker weer terug zien volgend jaar. Groetjes van ons allen

agnes 05-10-21 13:11:57

Onze cliënten hebben een fantastische middag met Jos mogen beleven. Hij betrok het publiek heel leuk bij zijn acts. De mensen vielen van de ene verbazing in de andere. Echt een aanrader voor de afwisseling in het activiteitenprogramma.

Amanda 05-10-21 06:09:13

Hallo Tijdens ons team bbq mogen genieten van een optreden van Jos. Het was erg gezellig. Alle collega's waren enthousiast over het persoonlijke contact. Iedereen was ook zeer verwonderd over hoe u bepaalde trucs voor elkaar krijgt. Vooral het mentalisme... echt bizar. We hebben super genoten. Bedankt.
Groetjes Armanda


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies