Evy 30-08-22 10:17:00

Fantastisch!
Jos is een heel toegankelijke en vriendelijke performer die je feest onvergetelijk maakt! Hij liep rond en maakte contact met al onze gasten! Zijn acts waren helemaal te gek. Een en al lof.

Sylvia en Vivianne 25-07-22 13:05:50

Deze man gezien in UDEN KERMIS. Om in woorden samen te vatten. Geniale trukjes en vertoningen maar zeker, niet onbelangrijk, zeer gevat en op werkelijke elke situatie een passende joke, antwoord of wat dan ook. Op je kaartje staat The Answer. Voor ons, het antwoord op een geslaagd feestje. Bedankt en tot zeker ziens.Syl en Vivianne.

Rina Runia 25-07-22 12:55:41

Beste Jos,
Nogmaals dank voor jouw geweldige optreden op zaterdag 23 juli bij het Lustrumfeest van onze Valkenswaardse Golfclub. Iedereen was voor lof over de goochel kunsten die jij aan de groepjes mensen vertoonde, alleen maar positieve reacties! Je liet ze allemaal verrast en met vraagtekens in de ogen achter: hoe dan??
Allemaal hebben ze geprobeerd te kijken hoe je alles deed, maar dat is niemand gelukt.
Het was geweldig!
Rina Runia. Valkenswaardse Golfclub.

Fam Segers 13-07-22 18:14:45

Onlangs hebben we een geweldige familiedag gehad wat mede te danken was aan Jos. Gewoon bij je aan tafel deed hij zijn trucs met veel humor en kunde waardoor je jezelf elke keer weer afvroeg hoe hij dat deed. Het was helemaal top en dus een echte aanrader.

Familie van de Boogaart. 02-07-22 22:21:10

Beste Jos. Je dinner show in het Lakehouse was grandioos.. Je nam iedereen mee en men kon er geen genoeg van krijgen. Dit smaakt letterlijk naar meer en fijn dat je er volgende week weer bent begreep ik. Als we maar enigszins kunnen zijn we er bij. Hartstikke bedankt topper. Gerrie en Willem Jan.

marieke v summeren 02-07-22 22:14:01

Super!
Een man met ervaring, die zichzelf snel"eigen" maakt onder de mensen. Vermaakt ook echt iedereen, het was in een woord"TOP" Bedankt

sef vergoossen 08-06-22 13:42:09

Beste Jos, dank je wel voor je optreden op het communiefeest van onze kleinzoon Dex. Complimenten voor de manier waarop je inspeelt op de situatie. Door het slechte weer veel mensen in verschillende ruimtes. Iedereen heeft op zijn tijd "kennis gemaakt" met jou en je uitstekende acts. Groot en klein. Verrassend, hilarisch, en amusant. Dank je wel. Veel succes. Gr Sef Vergoossen en Familie.

megan Hamers. 28-05-22 09:54:26

We waren gisteren met zijn allen getuige van ongelooflijke mysteries op ons feest van studenten. Grote klasse. Deze man is niet alleen super aardig maar heeft nog een verborgen kant die ons slapeloze nachten bezorgde. Een dikke kus en blijf vooral op deze wijze doorgaan.
Suus en Megan.

miranda 09-05-22 08:23:43

Hee goochelaar Jos. Je hebt ons erg blij gemaakt met je aanwezigheid. Naast de meest ongelooflijke dingen die je deed was het ook de humor en de gevatheid die ons deed smelten. Vooraf was men sceptisch maar je deed iedereen voor je winnen. Onze grote complimenten. We zien elkaar zeker weer. Groetjes en succes: Miranda en James.

lmarjolein 15-04-22 19:47:20

Tafelgoochelaar tijdens ons personeelsfeest
Het was geweldig. Vriendelijke man. Onbegrijpelijke trucs. Was netjes op tijd en heeft zelfs nog wat langer gegoocheld. Aanrader!!!
*****

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies