sef vergoossen 08-06-22 13:42:09

Beste Jos, dank je wel voor je optreden op het communiefeest van onze kleinzoon Dex. Complimenten voor de manier waarop je inspeelt op de situatie. Door het slechte weer veel mensen in verschillende ruimtes. Iedereen heeft op zijn tijd "kennis gemaakt" met jou en je uitstekende acts. Groot en klein. Verrassend, hilarisch, en amusant. Dank je wel. Veel succes. Gr Sef Vergoossen en Familie.

megan Hamers. 28-05-22 09:54:26

We waren gisteren met zijn allen getuige van ongelooflijke mysteries op ons feest van studenten. Grote klasse. Deze man is niet alleen super aardig maar heeft nog een verborgen kant die ons slapeloze nachten bezorgde. Een dikke kus en blijf vooral op deze wijze doorgaan.
Suus en Megan.

miranda 09-05-22 08:23:43

Hee goochelaar Jos. Je hebt ons erg blij gemaakt met je aanwezigheid. Naast de meest ongelooflijke dingen die je deed was het ook de humor en de gevatheid die ons deed smelten. Vooraf was men sceptisch maar je deed iedereen voor je winnen. Onze grote complimenten. We zien elkaar zeker weer. Groetjes en succes: Miranda en James.

lmarjolein 15-04-22 19:47:20

Tafelgoochelaar tijdens ons personeelsfeest
Het was geweldig. Vriendelijke man. Onbegrijpelijke trucs. Was netjes op tijd en heeft zelfs nog wat langer gegoocheld. Aanrader!!!
*****

Annemarie 06-01-22 13:52:49

In de week tussen kerst&oud op nieuw hebben de bewoners van de langdurige psychiatrische zorg genoten van je optreden Jos!Je zette een prima sfeer neer en liet hen (en mij van de ene in de andere verbazing vallen. Tot een volgende keer!

fanny vullers 08-10-21 10:49:25

Wij hadden goochelaar Jos Schings gevraagd voor "burendag".Wat ons betreft écht een succesnummer voor jong & oud!Verbaasde gezichten, ongeloof maar vooral heel veel plezier!" Hoe is het mogelijk!" "Hoe kan dat nou!"Jos heeft een heel gevarieërd pakket aan trucs, iedereen wordt erbij betrokken.Met je neus erbovenop en toch niet snappen hoe hij het doet!Een hele middag vermaak voor een leuke prijs!Niet twijfelen maar boeken????
Groeten buurtvereniging de Witte Brug

Lieke en Ger van Oorschot 06-10-21 17:17:30

Sympathieke gast, humorvol en onnavolgbare acts maken deze goochelaar TOP. We gaan jouw zeker weer zien op ons volgende feest. 10 met een griffel. Groetjes: Ger en Lieke

Herman van Es 05-10-21 13:26:58

WAANZINNIG GOEDIk zag je bezig op de kermis in Uden en wist niet wat ik zag. er schieten mij maar twee woorden te binnen. In oktober geef ik een feest en wil je uitnodigen om te komen goochelen. [ik stuur je wel een mail]. Je hebt ons totaal gek gemaakt. Zeer bedankt hiervoor.

Astrid Schepers 05-10-21 13:16:37

Briljant wat je liet zienHallo Jos Ik zag je tijdens onze nieuwjaarsborrel. Woorden schieten te kort. Hoe in godsnaam kon je de juiste lottocijfers voorspellen? Dit laatste sloeg alles. Hele week over zitten na te denken. We gaan je zeker weer terug zien volgend jaar. Groetjes van ons allen

agnes 05-10-21 13:11:57

Onze cliënten hebben een fantastische middag met Jos mogen beleven. Hij betrok het publiek heel leuk bij zijn acts. De mensen vielen van de ene verbazing in de andere. Echt een aanrader voor de afwisseling in het activiteitenprogramma.

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies