Gé van Loo 12-09-22 17:45:33

Hoi Janneke,Ik heb een vraag over de molen waarvan de wieken met draadjes kunnen draaien in het thema: Nederland, vakantieland. Heel leuk om te draaien, maar dan heb je toch 3 handen nodig: 2 om de draadjes strak te houden en 1 om het melkpak vast te houden. En de kralen vallen er zo van af.
Groet, GéZwanetta 03-06-22 20:41:04

Hallo Janneke,

Wat leuk om je in het echt te ontmoeten op de Friese wateren. Een hele eer, omdat je voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron bent.

Groetjes,
Zwanetta,
pcbo de voorde drachten


Reactie:
Hoi Zwanetta,
Het was inderdaad ontzettend leuk om al die bootjes langs te zien komen langs onze Waterjuffer!
Ik kreeg van jullie directeur al een aanbod om te komen werken ;-)
Heel erg bedankt voor je compliment!
Ik word daar erg blij van!

Groet, Juf Janneke

Tanja van der Zwart 31-07-20 10:37:53

Ha Janneke,
Enthousiast werd ik van je post op facebook over een prentenboek bij elke letter in groep 3. Ik ga volgend jaar een combinatiegroep 2/3 draaien en vind dat een prima plan. Nu heb ik een lijst gemaakt van prentenboeken bij elke letter/klank. Het is een lange lijst die mogelijk te lang is voor een post op facebook. En daarbij moet ik het dan op mijn telefoon typen wat ik niet zo handig vind.
Mogelijk heb jij er iets aan voor volgend jaar in je eigen groep of op je site.
Dan wil ik je graag de lijst toesturen. Ik kan alleen geen contactgegevens vinden op je site... Of misschien denk je: we hebben vakantie, doe maar even niet... ook goed!!
Ik hoor graag van je of je interesse hebt en wens je een zonnige vakantie!!
Lieve groet, Tanja van der Zwart


Reactie:
Hoi Tanja,

Ik zie dit berichtje van bijna twee jaar geleden staan in het gastenboek.
Door de vakantie toen, is er van mijn kant nooit meer een reactie gekomen. Ik had echter wel belangstelling voor jouw lijst en dat heb ik nu nog steeds! Heb je deze nog? Zou je deze met mij willen delen? Ik hoor het graag. Je kunt het mailen naar info@jufjanneke.nl
Bedankt alvast!

Juf Janneke

Nita Verhoeven 30-01-20 15:49:48

Hallo Janneke,ik ben oud (80jaar)kleuterleidster en was bij de voorleesmiddagen in onze bieb. met een Afghaanse opa en zijn 2 kleinkinderen.
Ik zou het liedje graag met hen willen blijven spelen en zingen, maar kan , tot nog toe, geen bladmuziek vinden.
Weet jij misschien waar ik dat kan vinden/ kopen?
Ik heb dit jaar voor het eerst deze middagen beleefd en ben heel enthousiast. Gr. Nita

Jeannette 28-11-19 21:19:08

Hallo Janneke,
Met veel plezier maak ik gebruik van je lesideeën.
Alleen de laatste tijd zie ik bij de boeken die je gebruikt alleen maar Bol.com staan en deze link werkt niet.
Bijvoorbeeld bij het thema afval heb je het over een leuk boek over Annabel en de stinkstad maar ik kan niet achterhalen over welk boek het gaat.
Wat kan ik doen om de boeken te bekijken?

Groeten, Jeannette


Reactie:
Hoi Jeanette,
Waarschijnlijk hebben/heb jullie/jij er onlangs voor gekozen om reclames te blokkeren. In dat geval zie je inderdaad alleen maar de bol.com logo's omdat dit toch een vorm van reclame is. Dan kun je er niets meer mee. Daar kan ik niets aan veranderen. Als je de reclames weer toestaat op het internet, dan krijg je ook de bol.com links weer te zien.

Marian 31-10-19 14:31:15

Beste Janneke,

ik ben enorm fan van jouw website! We halen er veel woordkaarten etc. vanaf voor onze kleuters om de woordenschat te oefenen.

Nu geef ik sinds dit jaar ook les in groep 7/8. Ik zag dat je goede overschrijf kaarten hebt gemaakt (met plaatje en woord om over te schrijven) die ik daar zou kunnen gebruiken voor de NT2 leerlingen.
Is het ook mogelijk om me al deze overschrijf kaarten te mailen misschien? Ik merk dat ik ze niet allemaal goed kan downloaden (komt maar klein op a4 uit de printer). Dan kunnen we deze inzetten / gebruiken voor deze kinderen.

Ik hoor graag van je.

Groetjes, Marian


Reactie:
Hoi Marian, Bedankt voor je compliment en wat fijn dat je dit zelfs in groep 7/8 kunt gebruiken! Ik heb niet echt een idee welke woordkaarten je nu bedoelt. Die ik bij elk thema bij taal heb staan? En welke kan je dan niet downloaden? Dan kan ik dit aanpassen. Het is voor mij geen doen om alle woordkaarten naar je toe te mailen.....maar als jij kan aangeven welke niet goed te printen zijn, dan verander ik dat zo snel mogelijk.

miranda kokke 09-09-19 16:39:29

Hoi juf Janneke,
Ik heb een vraag. Met het thema garage had je een ANWB-er laten komen. Mijn vraag is eigenlijk hoe heb je het geregeld en wat waren de kosten?
Ik kan het op de site van de ANWB niet vinden.
Met vriendelijke groet,
Grt Miranda


Reactie:
Hoi Miranda, Wij hadden iemand op school die bij de ANWB werkt. Hij had allemaal materiaal mee van de ANWB, erg leuk! Deze persoon heeft van ons een doos chocola gekregen.
Ik zou de ANWB gewoon eens bellen en vragen naar mensen die bij jou in de buurt werken.......

Karen de Groot 14-05-19 09:07:49

Hallo!
Wij zijn al tijden op zoek naar de ideale huishoek met veel mogelijkheden. Nu zie ik op je site een hele mooie staan met potloden aan de zijkant. Kun je me vertellen waar deze te bestellen is. Ik heb gezocht maar kan het niet vinden. Graag hoor ik het van je! mvg, Karen de Groot SBO Facet Zwolle


Reactie:
Hallo Karin,
Dit berichtje is even aan mijn aandacht ontsnapt zie ik. Ik neem aan dat je de speelzolder bedoelt? Die kun je op maat laten maken en bestellen bij: www.speelhuis.nl. Een hele goede en betrouwbare bouwer!

Veronique van Neijhof 24-03-19 13:02:51

Hoi Janneke
Fijn dat je zulke leuke spullen maakt en bedenkt. Ik maak er goed gebruik van. Dus dank daarvoor.
Bij het werkblad rijmen pasen staat een klein foutje. Bij het plaatje wip staat kip geschreven.
Groet Veronique


Reactie:
Dank je wel voor de tip! Zal het veranderen!

anneke 14-02-19 18:01:18

Hallo Juf Janneke,

Ik zoek naar materiaal over dino's en kom leuke teksten tegen, maar heb geen idee welke melodie erbij hoort. Heb je meer info voor mij?

BVD, Anneke

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies