Familie poes Frutos 27-09-19 06:19:30

Ook wij willen langs deze weg "de kattenhoek" nogmaals bedanken voor de goede zorgen, en uitstekende service ! Onze poes heeft daar meer dan 3 weken verbleven en we hadden de indruk dat ze nog langer wou blijven ! Geniet nu ook maar van jullie verlof !!

AYKO 03-09-19 13:37:30

Mijn schattebout heeft het daar zoooo goed dat hij telkens weer wat verdikt is bij zijn terugkeer naar huis .Ik prijs me gelukkig met DE KATTENHOEK als opvang het maakt dat ik gerust vertrek zelfs voor 1 nachtje Ayko gaat enkel bij Rebecca op congé zo is elk van ons tevree
KRAAKNET niet te merken dat er zoveel katten aanwezig zijn zo heb ik het graag Ayko is mijn lieveling betekend enorm veel voor mij Rebecca ik ben meer dan content dat hij bij jou terrecht kan ik op hotel poes ook op hotel...

marleen 07-07-17 16:26:24

Rebecca,Je hebt heel goed gezorgd voor Kaatje tijdens haar verblijf. Jouw katten pension verdient zeker een pluim voor netheid en aangename sfeer voor de katten. Je mag er zeker van zijn Kaatje keert zeker terug naar De Kattenhoek wanneer ik op vakantie vertrek.

ISOLDE VAN DEN BORRE 12-06-17 15:09:10

Wij brengen onze 4 poezen Dio Chanel Pitou en Dumby al jaren bij Rebecca en soms twee keer op een jaar. Dat zegt genoeg nietwaar en onze poezen zijn altijd heel goed verzorgd en mooi gekamd als ze terugkomen

Christine Meert 20-09-15 19:14:18

Rebbeca heeft heel goed voor Tuur en Murphy gezorgd. Als we weer vakantieplannen hebben, gaan onze poezen opnieuw naar de Kattenhoek. Dit pension is een echte aanrader voor wie zonder zorgen op vakantie wil vertrekken !

Piet en Griet 07-03-15 13:02:35

Versace, Dolce en Puma komen al verscheidene jaren naar dit luxehotel. Rebecca en haar man zijn échte dierenvrienden en weten zelfs het hart van de schuwste poes te veroveren. Voor onze schatten is er maar één adres. We weten dat ze zeer goed en liefdevol worden verzorgd.

Pascale Spelier 07-03-15 08:03:07

Al enkele jaren zijn Toulouse en Berliose trouwe gasten in het pension. Het is er perfect. Rebecca (en echtgenoot)hebben een hart voor mens én dier! Dankuwel voor alle goede zorgen!!!

fam de budt-vercammen 02-02-15 10:19:12

Langs deze weg willen we het team van de kattenhoek bedanken voor de goede zorgen die ze steeds aan ons minke geven tijdens onze afwezigheid, zij verdienen dubbel en dik een dikke duim, Doe,zo voort pootje van minke

familie kerremans vanderborght 10-03-14 13:16:54

graag willen we rebecca en haar team bedanken voor de supergoede zorgen die ze doet voor onze poes flossie en ook aan al die andere poezen waar ze dagelijks voor zorgt ,we zijn heel echt blij dat we altijd op jullie kunnen rekenen .
nogmaals heel erg bedankt.
marleen en stan

Wim, Marliese en kater Oscar 26-10-13 12:46:15

Oscar kwam bij ons amper 4 maand oud verloren,verwaarloosd en zéér ziek. Na enkele weken met goede zorgen van ons en de dierenartse helemaal een snoezige kleine kater voor het eerst op pension bij Rebecca. Superproper en héél gezellig kattenpension. We geven hem steeds met een gerust hart aan haar en haar team. Na 2 jaar en al ettelijke grote en kleine verlofperiodes is de Kattenhoek de 2de thuis van onze schattige kater Oscar. Dit pension en het team zijn een ware aanrader voor alle kattenliefhebbers.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage