Rudy en Pascale 18-12-12 17:49:48

Prachtig vernieuwde website. H&&l leuk om naar te kijken. De ontelbare keren dat Toulouse en Berliose bij jou kwamen was het telkens met tegenzin dat ze terug mee naar huis wilden komen!Dank Rebecca voor je professionalisme! En vooral DOE ZO VERDER

patricia en zoontje matteo 23-07-12 11:04:06

vanavond brengen we ons klein meisje Luna weer naar het poezenhotel. Na haar eerste verblijf tijdens de paasvakantie stond het voor ons vast : hier komt onze prinses terug. En ja hoor, Rebecca is een prima hoteldame voor de poezen. Dank je wel, Rebecca voor de goede zorgen. Dit bezorgt ons ook een zorgeloze vakantie, ook al denken we iedere dag aan ons klein engeltje.

Peter en Natascha 16-12-11 15:22:33

Onze kat(Ronker)is altijd al vrij bang geweest. Thuis loopt ze weg voor bijna alle vreemden.
Ongelooflijk om zien hoe ze van de eerste moment op haar gemak was bij Rebecca.
Voor onze Ronker het beste adres!

de coppel christel 06-11-11 15:33:10

in juli heeft onze jackson voor de eerste maal op vakantie geweest. Wat was ik ongerust, maar Rebecca verzekerde mij dat alles in orde zou komen. ( hij was pas 9 maand )En dat was ook zo, hij heeft zich rot geamuseerd. Wat vondt hij het leuk om alles vol te pladderen en overhoop te halen, juist zoals thuis. We vonden het tof dat we op de hoogte gehouden werden van zijn kuren. Ik hoop dat hij nog terug mag komen

Daisy 07-08-11 14:32:59

Onze Pers Grizzy is ook op vakantie geweest bij Rebecca. Het was ook de eerste keer dat we onze 7-jarige poes ergens achterlieten en met een klein hartje brachten we haar weg. Maar we zijn in de wolken over de goede zorgen en ons juffrouw scheen het toch naar haar zin te hebben daar ! Ik als baasje had er blijkbaar meer last van dan onze pluisbal zelf.
Rebecca bedankt voor de goede zorgen en in de toekomst zullen we zeker en vast opnieuw beroep op je doen !!

Kim Junius 02-08-11 13:18:04

Onze liefste poes, Pluisje, is net terug van een zoveelste verbijf in de Kattenhoek en opnieuw was het een groot succes ! Ze lijkt zich daar echt thuis te voelen. Bovendien was ze in de wolken met het kadootje dat ze kreeg bij haar vertrek, een echt 'huisje' in karton. De Kattenhoek is een echt 5*-hotel voor poezen. Thanks, Rebecca !!

Arnout en Trees De Witte-Steve 31-12-10 14:38:48

Vandaag hebben we Froetie, ons lief maar wat angstvallig katertje, teruggebracht naar huis, na zijn allereerste verblijf in het kattenpension. Vooraf waren wij natuurlijk bezorgd, maar alles is prima verlopen. Samen met Froetie zijn we Rebecca dan ook erg dankbaar voor de goede zorgen en de prima opvang. In de toekomst zullen we graag opnieuw gebruik maken van de service van De Kattenhoek!

Christl De Smedt 07-11-10 10:51:00

Met een bang hartje deden we voor de eerste keer onze 3 katertjes bij Rebecca . Voor onze Romeo, reeds 18 jaar oud, was ik het meeste bang dat hij niet zou aarden . Onze 3 jongens zaten in 2 ruime hokken met krabpalen, mandjes speelgoed en ze konden van het ene naar het andere kamertje door een luikje.'t Was er ook zeer proper. De volgende ochtend kreeg ik reeds een geruststellend telefoontje van Rebecca dat ze allen reeds een plekje gevonden hadden en al wat hadden gegeten.
Toen we ze gingen ophalen lagen ze alle 3 te dutten en zagen er rustig en voldaan uit.
Dank je wel rebecca voor de fijne tijd bij jou! Als onze baasjes nog eens op vakantie gaan komen we graag bij jou terug!
groetjes van Romeo, Magnum en Garfield

Karin 21-07-10 09:55:07

Ook wij moesten onze allerliefste schat voor de eerste keer naar een pension brengen toen we op vakantie gingen. Op goed geluk kwamen we uit bij de Kattenhoek bij Rebecca en het bleek echt een schot in de roos.
De ongerustheid bleef nog wel even toen we op reis vertrokken maar na een eerste geruststellende sms-je van Rebecca was ik er al van overtuigd dat hij er goed was.
Toen we hem terug gingen halen, bleek Rebecca de verzorging volledig gedaan te hebben zoals gevraagd. Onze poes had dus ook een onbezorgde vakantie gehad. Volgende keer weten we ook weer waar naartoe als we zelf weggaan.
Bedankt Rebecca voor de goede zorgen!

Pascale en Rudy 12-07-10 11:28:13

Zaterdagmorgen brachten we Toulouse en Berliose voor een "weekendje Rebecca". Ze weten ondertussen al dat als ze weggaan, ze het toch in hun hotel kunnen verblijven. In ons achterhoofd hadden we weer een volgend weekendje gepland. We maken ons al lang geen zorgen om onze poezen, want nergens kunnen ze beter zijn dan onder de hoede van Rebecca. We weten dat Toulouse er zijn medicatie krijgt, en dat de snoepjes, die ze thuis krijgen, ook gegeven worden.Onze teleurstelling was dan ook erg groot toen Rebecca ons zei dat ze die periode vakantie had. (Echt wel een verdiende vakantie, want ze bezorgt ons ook zoveel zorgeloze vakanties.)Maar voor ons een tegenvaller die kan tellen. Een ander pension in géén optie!Nergens zullen onze poezen zoveel liefde en genegenheid krijgen dan bij Rebecca, nergens zal het zo proper zijn dan bij haar. Kortom nergens kunnen dieren beter zijn dan bij Rebecca en ook wij voelen ons goed bij haar. Ze heeft een hart voor mens én dier. Wij zullen we een andere oplossing zoeken...

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!