Annick & Toon 11-06-10 18:29:22

Dag Rebecca,

Wat was ik blij onze Sjoe terug te zien na onze vakantie. Ik was wat bang dat hij boos zou geweest zijn maar integendeel, hij is nog een grotere knuffel geworden. Bedankt Rebecca voor de goede zorgen en de lieve sms'jes om me gerust te stellen. Het was dan ook de eerste keer dat we ons ventje moesten missen. Maar nu weten we dat het ook voor hem een beetje vakantie is als hij bij jou logeert. Een hele dikke poezenknuffel van Sjoe, Annick en Toon.
juni 2010

Rudy en Pascale (Toulouse en B 18-05-10 08:19:23

Voor de zoveelste keer brachten we onze 2 katertjes bij kattenhotel Kattenhoek. Ze zijn het ondertussen al wel gewoon. Steeds de vriendelijke Rebecca, de nette verblijven, het aangenaam contact!
De beste reclame is natuurlijk de diertjes zelf. Toen wij Toulouse en Berliose kwamen halen wilden ze eens te meer niet mee, dat zegt voldoende... Wij maken ons al lang geen zorgen meer om onze hartediefjes vermits ze nergens beter kunnen zijn dan bij Rebecca. Bedankt Rebecca dat wij door jou een onbezorgde vakantie kunnen hebben!

lin de munck 23-02-10 21:28:23

Wij hebben een zorgeloze vakantie gehad. Nadat onze 6 poezen bij rebecca werden afgezet zagen we meteen dat zij goed zouden worden verzorgd. De kattenrennen zijn proper en netjes, zijn klaar en leuk ingericht!

Zelfs onze 6 poezen die allemaal samenzaten (in rennen verbonden met elkaar) waren nog nooit zo ontspannen als hoe ik ze daar zag!
Als wij nog eens op reis gaan komen onze 6 bengels zeker en vast terug!

Groetjes Lin

karin 08-02-10 20:23:32

Jammer dat jullie geen honden houden dat ontbreekt hier nog in oudegem

grts

Rudy en Pascale (Toulouse en B 26-12-09 07:55:18

De tel kan ik niet meer bijhouden van het aantal vakanties dat Toulouse en Berliose bij jou doorbrachten.
Het is me duidelijk dat je voor hen niet alleen een 5* hotel bent, maar dat ze bij jou ook een THUIS hebben.
Wat ons telkens raakt is dat je alle hotelkamers versiert met kerstversiering. En niet enkel de versiering is er maar ook de daarbij horende geschenken.
We zijn erg gelukkig dat we onze viervoeters aan jou kunnen toevertrouwen zodat wij met een gerust gemoed van onze vakanties kunnen genieten.
Nogmaals bedankt voor het cadeau dat we mochten ontvangen bij de geboorte van onze kleinzoon Tibe.
Alvast een gelukkig 2010 en DANK voor alle goede zorgen!
Rudy en Pascale

Mieke, Carine en Kasper 28-09-09 21:34:21

Hallo Rebekka,

Je hebt onze kat Kasper supergoed verzorgd! Hij voelde trouwens erg zacht aan, alsof hij net een wellnessbehandeling achter de rug had.
Al van bij de eerste kennismaking met jou en het pension wisten we dat Kasper in goede handen was. Hij kijkt al uit naar zijn volgende vakantie in jouw 'hotel' ;-)
Zonder jou hadden we nooit zo van onze vakantie kunnen genieten.
Bedankt en tot de volgende keer!
Mieke, Carine en Kasper

Bas, Gijs, Werner en Chris 07-09-09 09:39:44

Beste Rebecca,
bedankt voor de opvang van onze 2 poezen:Tonus en Troet. Het is duidelijk dat ze het naar hun zin hadden, zeker voor Troet die niet in haar kooi wou en ze je als 'afscheidscadeau' nog een flinke schram bezorgd heeft.
Nogmaals bedankt en tot nog eens,
Werner, Chris, Bas en Gijs,
Tonus en Troet.

Karolien 13-08-09 14:10:40

Dag Rebecca,

Bedankt voor de opvang van ons Minoe en Zorro. Ze hebben een nog betere vakantie gehad dan ik, want ze zijn alletwee heel rustig!
Bedankt Rebecca voor de goede zorgen en volgend jaar komen ze zeker terug!!!!

Grtz
Karolien

Pootje Minoe en Zorro

Ann 11-08-09 21:36:15

Sinds 2007 laat ik gemiddeld 4x per jaar Poes (en soms onze schuwe Puck) achter in de zorgzame handen van Rebecca. Zelfs het feit dat Poes suikerziekte heeft en 2x per dag een spuitje moet krijgen, schrikt haar niet af.
En Poes zelf ? Die is daar super-content
Een dikke merci, Rebecca !
Groetjes,
Ann

Harly 31-07-09 11:47:44

Rebecca, bedankt voor de goede zorgen en ook de leuke tijd dat ik mocht doorbrengen bij jou samen met alle andere vriendjes.
Als mijn baasjes nog eens op vakantie gaan kom ik zeer zeker terug.
Tot dan.
Pootje, Harly

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!