Pascale en Rudy 02-06-09 08:40:30

Ook nu weer brachten wij met een gerust hart onze hartediefjes bij Rebecca en konden wij met een gerust gemoed vertrekken.
Toen we ze terug kwamen halen was mijn verbazing groot toen geen van onze poezen met ons mee wou... Voor hen is dit dus ook vakantie!
Bedankt Rebecca!

Pascale en Rudy 12-04-09 07:43:56

Voor de 3 de keer brachten we onze katten bij Rebecca. We weten dat onze dieren er goed zijn,en dat ze liefdevol verzorgd worden. Het mooiste voorbeeld van hoe graag de dieren er zijn, is dat ze niet meewillen naar huis... Bedankt voor alles Rebecca, want mede door jou hebben wij een onbezorgde vakantie. We zijn heel blij dat we jou gevonden hebben!
Groetjes
Rudy en Pascale
Toulouse en Berliose

petra 04-02-09 14:38:33

Ik kan dit kattenhotel aan iedereen aanraden!!!!
Mijn katten zagen er na twee weken op vakantie geweest te zijn bij Rebecca stralend uit. Alles is zeer netjes en ruikt héél fris. De rennen zijn groot en er is een zeer mooie krabpaal en speelgoed aanwezig. De kattenbakken roken totaal niet en waren kraaknet.
Omdat ik zo tevreden was komen mijn twee katten binnenkort terug enkele dagen logeren bij Rebecca.

Rudy en Pascale (Toulouse en B 27-12-08 13:53:50

Het was de 3de keer dat onze "jongens" bij Rebecca op "hotel" gingen en de eerste keer tijdens de kerstperiode.
We waren weeral aangenaam verrast. De vriendelijkheid van Rebecca zijn we al gewoon!
Het was echter de kerstversiering aan de studio's van de poezen die ons deed opkijken! Verder was er het lieve kerstkaartje en het kerstgeschenk voor onze poezen...
Natuurlijk deed het ons plezier dat Rebecca ons antwoordde toen wij haar per sms vroegen hoe onze dieren het stelden...
We vertrouwen Toulouse en Berliose toe en weten dat ze nergens zo goed kunnen zijn als bij haar!
Rebecca, DANKJEWEL want mede door jou kunnen wij genieten van een onbezorgde vakantie

Noepi De Sutter 14-11-08 21:44:47

Lieve Rebecca,
Hartelijk dank dat ik bij jou opnieuw mocht komen logeren tijdens het verlof van mijn baasjes! In het begin was ik triestig en wou ik niet eten, maar dank zij jou heb ik het dan toch maar gedaan! Mijn baasjes zijn heel tevreden over mijn "hotel" dat zeker 5- sterren waard is, heel netjes, gezellig en dit bij een lieve "onthaalmama"!! Mag ik volgend jaar opnieuw komen logeren? Reserveer alvast mijn plaatsje maar hoor!
Een dikke knuffel en vele likjes! Noepi

Rudy en Pascale 02-11-08 07:55:54

Beste Rebecca en lezers van dit gastenboek
Wij willen je DANKEN voor de goede zorgen die je aan Toulouse en Berliose besteedt hebt!
Het was de 2de keer dat ze bij jou op "vakantie" kwamen. Aan Berliose,die heel schuw is, merkten we dadelijk dat hij het bij jou herkende want hij kwam snel uit zijn box. We vertrokken dus met een goed gevoel op vakantie. We vonden het fijn dat onze dochter en onze vriendin hen mochten komen bezoeken en we waardeerden het eveneens dat je op onze mail antwoordde, zo hadden we toch nieuws over hen.
Het is duidelijk dat de dieren die we jou toevertrouwen niet zomaar nummers zijn, maar wel degelijk levende wezens die je met liefde en respect behandelt. Het bewijs hiervan is dat onder andere, toen mijn echtgenoot voordien belde voor afspraken te maken omtrent het uur van aankomst bij jou, je hun namen zei…
Katten hebben bij jou wel degelijk een 5 sterren verblijf!
Tot volgende maand!

familie Saeys 27-10-08 18:19:28

Beste Rebecca,

Bedankt voor je goede zorgen.
Wij voelen dat onze Charles het erg naar zijn heeft bij jullie!! Tijdens onze volgende vakantie, met kerstmis, kunnen wij gerust zijn dat hij bij jullie in goede handen zal zijn.

Tot dan,
Marnix, Christine
& Elien

Denis - Raus 06-09-08 16:01:38

Beste mensen allemaal,

Afgelopen zomer was het de 1ste x dat onze poes op pension moest gaan. Na vele opvangmogelijkheden te hebben bezocht kwamen we bij kattenhoek aan. Ja, alles netjes, proper en dan ook nog een vriendelijke dame, nl Rebecca.

Onze poes heeft het erg naar zijn zin gehad, dat weten we zeker. Ook halverwege de periode van verblijf heb ik toch ff gebeld om te vragen hoe Nuka ( Noeka ) het stelde, vriendelijk werd ik te woord gestaan door Rebecca, was allemaal geen probleem.

Ik weet zeker, volgende vakantie mag Nuka gerust terug bij Rebecca en de bende logeren. Zo ben ik gerust dat ook Nuka een fijne vakantie heeft.
Rebecca, doe zo verder, het is prachtig wat je doet.
Bedankt voor alles.

Groetjes, Annick, Patrick, Vince & Vero.


Rudy en Pascale 01-09-08 14:56:13

Hallo,
Vanaf de eerste keer dat wij op verkenning kwamen in het pension klikte het. Een propere en mooie omgeving, een aangename geur en een vriendelijk onthaal door Rebecca.
Wij hadden voor ons een 5 sterren-hotel geboekt en wisten dadelijk dat onze katten ook hun 5 sterrenverblijf zouden hebben!
Bij onze thuiskomst zagen we aan Toulouse en Berliose dat ze het naar hun zin hadden.
We zijn nu zeker dat we in de toekomst met een gerust gemoed op reis kunnen vertrekken!
Nogmaals dank voor de goede zorgen!
Toulouse en Berliose en hun baasjes

Ann Hoviele 04-08-08 11:27:30

Hallo,

Dank voor de goede zorgen voor Ramses en Cartouche. Ze komen zeker en vast terug bij u op vakantie.
Groetjes,

Ann

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!