Arie Dijkstra 08-02-23 14:57:25

Op 2 februari hebben wij met ons koor op uitnodiging van Showband Doe Maar uit Ermelo . Mee gedaan aan de jaarlijkse uitvoering van de Band .Deze band bestaat uit Gehandicapten die veel plezier uit hun optredens halen en daar graag iedereen van mee laten beleven . Zo ook ons koor De Ketelbinken uit Kampen die hier graag aan meewerkten . Het was een prachtige avond waar een ieder plezier aan heeft beleefd we hebben daar samen gezongen onder muzikale ondersteuning van het korps wat een mooie avond opleverde . Alleen al het plezier en vreugde die dit Korps uitstraalt is een genot om mee te werken . Het is wat mij betreft dan ook voor herhaling vatbaar . Show Korps Doe Maar . Bedankt voor een leuke avond en Misschien tot een volgende keer . Weet zeker dat ik dit uitspreek namens alle leden van ons Koor De Ketelbinken uit Kampen .

Arie Dijkstra 11-06-22 21:49:57

Vandaag weer op pad geweest met ons mooie koor . Bestemming Zaltbommel een prachtig stad en gastvrij onthaald .Het vervoer werd gedaan door Marion reizen .. Na een stroeve start door een technisch mankement . Een tweetal prachtige optredens gedaan het weer was prachtig en het publiek enthousiast. Dit is voor een herhaling vatbaar . Ketelbinken bedankt voor een prachtige dag.

Arie Dijkstra 07-07-19 21:15:23

Zondag middag 7juli gezongen op de Antonio belluci een rondvaart boot uit Zwitserland. Het was geweldig om te doen de gasten waren allemaal Zwitsers en we zongen daar gewoon Nederlands wat met veel applaus werd ontvangen ook zijn er nog 2 liedjes in het Duits gezongen wat door menigeen werd meegezongen. Dus al met al een geslaagd optreden . Vooral als je bedenkt dat het net onder de dames voetbal finale werd gezongen .De opkomst was dan ook onverwacht groot bijna het gehele koor was aanwezig .Jongens geweldig gezongen bedankt ook nu weer voor deze mooie middag.
De bemanning van de Antonio Belluci bedankt voor de gastvrijheid en hopelijk tot ziens het was Fantastisch om voor jullie gasten te mogen zingen . Groetjes een Ketelbink .

Arie Dijkstra 24-05-19 11:33:47

Een klein berichtje over het koren festival. Van 18 mei j.l We zijn begonnen om 12uur s,middags en daar een goede presentatie neergezet mooi weer en volop publiek .Om 16.50 uur nog een keer opgetreden en we hadden ruim de tijd om ons te laten horen . André Rieu Achtig optreden de mensen laten zingen en het was Fantastisch en onder Bis bis nog een toegift gegeven. Als afsluiting .Het was een Top dag .Alle Ketelbinken bedankt .

henk mondria 16-12-18 16:00:42

Alle Ketelbinken een goede kerst dagen en gelukkig nieuwjaar En een muzikaal goed jaar
gr Henk Mondria

Marian Westra 01-07-18 11:08:36

Gisteren heel erg genoten van jullie optreden in Elburg. De cd gekocht en nu aan het nagenieten.

henk 12-09-17 20:32:44

mooi optreden afgelopen zaterdag bij jumbo klonk mooi top

Familie Krijnen 20-12-15 21:58:59

Bij deze willen wij , jullie nogmaals bedanken voor het geweldige optreden dat jullie verzorgde tijdens kerst in oud kampen, het was weer onvergetelijke avond.
Familie Krijnen,
Den Helder

Nell Versendaal 31-08-15 14:05:47

Beste dames en heren,We hebben van jullie zang genoten afgelopen weekend in Hindeloopen.Ik was daar op bezoek bij familie vanuit Rotterdam en kom dan ook zeker kijken en luisteren bij de wereldhaven dagen.

Berend 29-08-15 01:38:52

Sail amsterdam ketelbinken zongen de kamperkogge naar binnen we zwaaiden naar elkaar goed voor promotie hanze stad kampen

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies