L. Scherff 06-10-19 10:27:06

Superblij ben ik met mijn mooie keuken!
Alles werd goed geregeld door De Keukenmaat: heel mooi ontwerp, afvoer van de oude keuken, stukadoor en het plaatsen van de nieuwe keuken.
Hartelijk bedankt voor de goede service!
En ook complimenten voor Nick, de monteur!

Familie de Groot 30-09-17 12:37:47

Onze keuken was reeds 18 jaar oud en aan vervanging toe. Onze voorkeur ging uit naar een keukenzaak dichtbij maar wel een betrouwbare.
Zo kwamen we uit bij Leen. Na het gesprek heeft hij onze keuken geschetst en we waren er direct weg van. In juli is de keuken geplaatst en na de bouwvak is zijn de plinten afgewerkt ivm het tegelwerk. Wij hebben Keukenmaat ervaren als een degelijke leverancier welke zijn afspraken nakomt en later zonder mopperen terugkomt om de boel af te werken.

Ineke en Arno de Grauw 19-09-17 16:48:41

Onze keuken was meer dan 25 jaar oud, dus tijd voor een nieuwe.

Speciaal naar een kleine keukenzaak in de buurt gegaan met een ondernemer die het gehele traject in eigen hand zou hebben.

Ons eerste contact ontstond in de ruime showroom van De Keukenmaat waarbij Leen vol passie alles kon laten zien en vertellen.

Onze keuze klopte. Leen Struijt werkt als een spin in een web. Zijn vrouw Astrid assisteert voor de administratie en ook zijn dochter werkt mee.
Onze keuze voor een degelijke Duitse keuken met Nederlandse apparatuur was betrekkelijk snel gemaakt. Een keurige 3D-visualisatie werd getoond en de offerte gemaakt. Uiteindelijk vonden we de prijs ook belangrijk natuurlijk. De wijze van betalen was voor ons ook een bijzonder punt, want vooruit betalen vonden we geen optie. Een geringe aanbetaling van € 250 en de rest bij de aanvang van de werkzaamheden vonden we een redelijke oplossing.

En toen begon het pas echt... Leen kwam bij ons thuis opmeten en gaf nog wat adviezen voor de indeling. Een paar maanden later, de zomervakanties lagen ertussen, zorgde Leen voor de afbraak en afvoer van de oude keuken. De oude gasleiding werd toen afgekeurd en snel regelde hij deze onvoorziene tegenslag. De volgende dag stond er als eerste een loodgieter op de stoep om een nieuwe gas-aansluiting te maken.

Daarna ging er een zeer ervaren keuken-monteur aan de slag om het geheel te installeren. Ook het aansluiten van 5 nieuwe Pelgrim inbouw apparaten (met 8 jaar garantie!) liep vlekkeloos. De volgende dag was alles klaar en werd er formeel door Leen opgeleverd. Enkele puntjes, zoals een beschadigd laatje en een niet geheel op maat zijnde plint, werd later feilloos afgewerkt.

Kortom: iedereen blij. En wij vooral met onze goede keuze vooraf.

Fam. Dommers 24-04-17 19:56:01

We zijn erg blij met onze nieuwe keuken! Fantastische service, mooie showroom, uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Qua verbouwing is er goed met ons meegedacht! Aanrader!

JGM 09-11-16 20:26:53

Het is weer eens bewezen, een kleine zaak scoort hoog met service, meedenken in oplossingen en heeft korte lijnen. Ook de mensen die het werk hebben uitgevoerd, complimenten!
De kracht? Een echt familiebedrijf met de eigenaar zelf als spin in het web! Wij hebben na het uitzoeken van een keuken ook besloten om een badkamer bij de Keukenmaat te kopen en hebben van beide geen spijt. Wij bevelen de Keukenmaat dan ook van harte aan, er is voor elk wat wils in prijs en kwaliteit!

Ed en Annemarie van der Kuijl 23-10-16 16:04:46

Een aantal weken geleden een keuken besteld bij de Keukenmaat. Super advies gekregen van Leen. Dingen bijbesteld en later nog een wijziging doorgegeven, dit was allemaal geen probleem! We moeten nog een paar weken wachten tot de keuken geplaatst wordt maar we kunnen niet wachten tot het zover is!

Fam. Korevaar 29-09-16 10:11:56

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken, en zijn tijdens het aankopen van de keuken goed geholpen en de service was ook prima. Onze voorkeur is ook lokaal een keuken kopen. Bedankt!

Jerry en Ria 18-07-16 20:59:14

Erg blij zijn wij met onze prachtige nieuwe keuken, fijn geadviseerd door Leen die goede en handige ideeen heeft aangedragen
en niet te vergeten de 2 monteurs die de keuken geweldig en netjes geplaatst hebben wat een vakwerk!
zou er zeker eens gaan kijken als u rustig,geduldig en persoonlijk wil worden geholpen echt een aanrader!

Leen en Astrid we hebben iedere dag veel plezier van onze keuken!

jacob de leeuw 27-03-16 13:42:50

geachte fam. we zijn erg dankbaar dat we bij jullie binnengelopen zijn we hadden ons huis verkocht en nog geen ander we stonden ingeschreven voor aanleunwoning hebben toen ter vervanging huurwoning wel met zorg gekregen waar we zelf nog konden koken na dit besproken te hebben met mevr. dat we snel en graag toch nog een leuke keuken wilde hebben daar er gewoon een standaardblokje inzat gingen ze aan het werk het resultaat binnen 4 weken een splinternieuwe keuken op maat voor een schappelijke prijs alles keurig geinstaleerd niets aan hoeven te doen zelfs het afval materiaal word keurig opgeruimd dit is top van ons krijgt de keukenmaat de heer de mevr en dochter de gouden douche

Irene en Rien 24-03-16 16:59:26

Geweldig geholpen door Leen op oudejaarsdag 2015 met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Er werd veel tijd aan besteed en we werden ook nog verrast met oliebollen. In februari verliep het slopen van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe keuken geweldig. In 3 dagen tijd hebben ze heel veel werk verricht. Goede ideeën van Martin en Ruud en dingen die niet voorzien waren uitstekend opgelost. Prima service.
Heel erg bedankt Leen, Martin en Ruud.
We genieten nu van onze nieuwe keuken.
De Keukenmaat een aanrader.
Rien en Irene

1 2 3 4 5 > >>