saline 03-10-06 20:04:54

hoi vrouwke klapwijk ik heb gehoord van de meester dat u op onze scool komt(maandag Het Anker 5/6) dat vind ik heel leuk maar ik ga doei


Reactie:
Hallo Saline,
ik heb er erg veel zin in om maandag op jullie school te zijn en over mijn beroep en mijn boeken te vertellen. Leuk dat je al mailt. Bedenkt maar vast een paar vragen die je me wilt stellen.
Groeten van Vrouwke Klapwijk

Joram 01-09-06 13:41:16

Hoi Vrouwke Klapwijk,

Nog heel hartelijk bedankt voor het boek BLIND!, ik had hem in een avond uit, ik kon niet stoppen met lezen . Wel raar om je eigen naam in een boek te zien... . Succes verder met alles en groetjes thuis! Joram

annemarie schuurman 22-07-06 19:28:06

hallo vrouwke nieuwleusen
fijne zomervakantie
ik ga nog op vakantie naar zeeland
groetjes annemarie 1 5 12


Reactie:
Hallo Annemarie,

Het duurt even voor je een reactie van mij krijgt, maar dat komt door de vakantie. Heb jij het fijn gehad in Zeeland? Leuke nieuwe vriendinnen gekregen?
Veel plezier straks in je nieuwe groep!

Groeten van Vrouwke Klapwijk

annemarie schuurman 01-07-06 16:25:11

hoi vrouwke
wat zal ik eens vertellen,
ooo ja,ik zit in groep 6 van de zaaier in
nieuwleusen het gaat goed op school en ik
wil je mijn telefoonnummer ook even geven
tel:484840
groeten annemarie 5


Reactie:
Hallo Annemarie.
Leuk dat je wat van je laat horen. Ben jij een van de kinderen die een tijdje geleden in de bibliotheek van Dalfsen bent geweest? Dat was een heel gezellige dag. Fijn dat het goed gaat op school. Sterkte met de laatste week, vooral nu het zo warm is.

Hartelijke groeten van Vrouwke

Anjelica 22-06-06 17:57:48

oh jaa !! wat ik nog was vergeten te zeggen, ik doe mn spreekbeurt samen met Annet ! Zij heeft me getipt over u boeken. 12 Ik ben ANNET nog altijd dankbaar daarvoor !!

groetjes, anjelica


Reactie:
Hallo Angelica,
wat leuk dat je een spreekbeurt over een van mijn boeken gaat houden. Heel veel sterkte ermee en natuurlijk ook voor Annet. Zij is een goede tipgever. Ik hoop dat de kinderen van jouw klas ervan zullen genieten. In augustus komt er een nieuw boekje van Koosje, dat heet 'Koosje en de zieke zeehond'. En een goede tip? Laat merken dat je het een heel leuk boek hebt gevonden. Dat helpt altijd. En lees een stukje voor... bv. over het onweer in die schuur.
Hartelijke groeten van Vrouwke Klapwijk

Anjelica 22-06-06 17:55:40

Hee vrouwke..

Ik ga volgende week woensdag mijn spreekbeurt doen over Koosje op de fiets met Oma Booma en ik vroeg me af of u mischien wat tips heeft?
Bedankt!
Ik ben een heel groot fan van uw boeken !!

Groeten Anjelica.

annemarie schuurman 30-05-06 19:05:35

beste vrouwke
ik doe mijn spreekbeurt over iedereenis anders en daar heb ik zinin egt wel!!!!!!


groeten annemarie


Reactie:
Hallo Annemarie.
Wat leuk dat je een boek van mij hebt uitgekozen om een spreekbeurt over te houden. Ik denk dat je heel veel kunt vertellen over 'Iedereen is anders'.
Heel veel sterkte met je spreekbeurt!
Hartelijke groeten, Vrouwke

ilonka donker 29-05-06 23:05:58

Hoi Vrouwke,
Zoals beloofd afgelopen zaterdag...Ik vond het heel leuk om je te ontmoeten en te horen hoe je bezig bent met je bedrijf en te horen hoe God het zegent! Het werk is bijna niet meer aan te slepen!Gods Zegen wens ik jullie en hopelijk tot ziens!


Reactie:
Hoi Ilonka, bedankt voor je lieve woorden. Wij ervaren de zegen van God ook dagelijks. Hij geeft ons kracht en wijsheid.
We hebben zaterdag trouwens ook genoten. Het was een fijne club mensen. Doe de groeten aan je moeder en wie weet: tot ziens!
Hartelijke groeten, ook van Arjo.
Vrouwke

juf ineke 23-05-06 12:16:37

Dag Vrouwke,
Met de klas hebben wij een mand vol met boeken gekregen, geschreven door u. De kinderen zijn dolenthousiast aan het lezen gegaan. Omdat we 16 mei bij u op bezoek zouden gaan in de bieb te Dalfsen hadden de kinderen al een heleboel vragen bedacht. Helaas kregen we dinsdagochtend te horen dat u ziek was en niet kon komen. Natuurlijk vonden we dat vervelend voor u maar ook de klas vond het hartstikke jammer dat het bezoek niet door kon gaan. Het bezoek is verplaatst naar 30 mei. Gelukkig dachten wij, maar doordat het weer niet helemaal meewerkte is de spelletjes ochtend die voor vandaag gepland stond verschoven naar 30 mei. U begrijpt dat we bij mooi weer niet aanwezig kunnen zijn bij het schrijversbezoek. Erg jammer. Kunt u onze klas een keer bezoeken? Wat zijn de kosten? Ineke


Reactie:
Dag juf Ineke,
ik kan u en de klas geruststellen. Ik ben gisteren door de bieb in Dalfsen benaderd of de datum van 30 mei verschoven kon worden naar 13 juni. Wat mij betreft is dat geen bezwaar, dus ik kom nu gezellig op 13 juni naar Dalfsen toe. Dat duurt nog wel een paar weken, maar goed...
Misschien kunnen er nu nog meer kinderen boeken lezen en kunnen ze nog meer vragen bedenken. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.
Hartelijke groeten en tot dinsdag 13 juni.
Vrouwke Klapwijk

Thirza 29-04-06 22:47:09

hallo Vrouwke,
heel erg bedankt met deze info, ik ga er zeker wat mee doen 19 ik ben begonnen met een nieuw verhaal, dat best persoonlijk geworden is merk ik nu ik het terug lees maar ik heb erg veel aan deze informatie en ga zeker in de bieb op zoek naar info. bedankt 12 12
groetjes xje Thirza

<< < 12 13 14 15 16
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies