Thirza 28-04-06 15:51:41

hallo,
ik zit in therapie, en die vrouw zegt dat ik een talent heb voor schrijven, eigenlijk ben ik het daar wel een beetje mee eens maar ik zou graag meer willen weten over het schrijven, zodat ik er wat beter in word. ik heb volgens mij nog niet zo veel boeken gelezen van jou/u.. maar ik zou dat wel graag willen. ik hou heel erg van schrijven en heeeel misschien ga ik zelf een boek schrijven - ooit - maar in ieder geval, ik zou graag wat info krijgen over het schrijven.
groetjes Thirza


Reactie:
Beste Thirza,
bedankt voor je mailtje. Maar je stelt wel gelijk een moeilijke vraag. Wat erg belangrijk is dat je zelf veel leest. Uit andere boeken leer je hoe schrijvers dingen opschrijven. Welke woorden ze daar voor gebruiken. Hoe ze mooie zinnen maken. Maar het allerbelangrijkste is het gewoon doen. Ga achter de computer zitten (of pak een schrift) en schrijf de zinnen op die in je hoofd rondzweven. Maak er een verhaal van! Waarschijnlijk gooi je het eerste verhaal gauw in de prullenbak, maar zet door. Begin gewoon weer opnieuw. En ga in de bieb op zoek naar boeken die vertellen waar je op moet letten als je iets opschrijft. Boeken of verhalen die anderen kunnen lezen.
Gewoon doen, dat is het allerbelangrijkste. Zo ben ik vijftien jaar geleden ook begonnen.
Zet door!
Hartelijke groeten en veel schrijfsterkte van Vrouwke Klapwijk.

Dirkie 04-04-06 18:20:13

hoi, ik moet een boekverslag maken.. Ik doe het over het boek: Brandmerk. de illustaties van Magda van Tilburg.. en weet u teovallig waar ik informatie over haar kan krijgen en over de uitgever . en het boek is echt top 19 en ga zo door met schrijven
groetjes 19 19


Reactie:
Hoi Dirkie,
Wat leuk dat je een boekverslag van mijn boek maakt. Magda heeft er heel leuke tekeningen bij gemaakt. Als je bij een zoekmachine haar naam intypt kom je vanzelf op haar site terecht. Het boek is uitgegeven bij uitgeverij Callenbach, een onderdeel van KOK (www.kok.nl). Ik heb nog twee boeken geschreven die wel wat op Brandmerk lijken, dat zijn Geintje en Blind!
Succes met je boekverslag!
Hartelijke groeten van Vrouwke

Harm Bouman 22-03-06 20:07:53

heeeeeej vrouwke klapwijk leuk dat je een keer in poederoyen op school kwam wij hadden toen een verhaal gemaakt dat vond ik best wel leuk maar ja dat is nu al best lang geleden

maar u krijgt de groetjes van mij
-xxx-


Reactie:
Hallo Harm.
Het is inderdaad al weer een hele tijd geleden dat ik bij jullie in Poederoyen ben geweest. Ik vind het leuk dat je het nog weet. En samen met mij een verhaal maken is natuurlijk heel stoer.
Ook van mij de hartelijke groeten, Vrouwke

maikel 20-03-06 13:47:46

hallo vrouke klapwijk leuk dat je kwam het was leuk het is jamer dat je weg bent


Reactie:
Dag Maikel.
Ik vond het bij jou op school ook erg leuk. Jullie hadden heel veel boeken van gelezen en wisten er ook veel van. Toch is een uur zo voorbij.
Ga maar lekker door met lezen, want lezen is het leukste dat er is.
Hartelijke groeten van Vrouwke

joeri 20-03-06 11:26:31

ik vont het leuk dat je lang
bent geweest maarjamrb dat je weg gin
van joeri


Reactie:
Dag Joeri, ik vond het bij jullie op school ook erg leuk. Ik vind altijd zelf dat een uur zo voorbij is, ik zou nog veel meer willen vertellen en voorlezen.
Maar je kunt mijn boeken natuurlijk ook zelf lezen.

De groeten van Vrouwke

Joanne Wilbrink 13-03-06 18:39:09

Dag mevrouw de boeken schrijfster,

Ik zit met mijn vader achter de computer. Donderdag komt u op onze school en ik ben benieuwd hoe u een nieuw verhaal bedenkt.
ík heb ook een broertje die heet BAS, hij is op tweede kerstdag geboren.
Groeten van joanne


Reactie:
Dag Joanne,
Ik heb erg veel zin om donderdag op jullie mooie school in Teuge te komen. Daar zal ik vertellen hoe ik een nieuw verhaal bedenk. Misschien vind je het wel leuk om te weten dat er weer een nieuw boek van BAS uitkomt. Het heet: BAS en de bosbrand. Lekker spannend. Doe je de groeten aan je broertje BAS? Kan hij mijn boeken al zelf lezen, of lees jij hem voor?
De groeten van Vrouwke, tot donderdag!

carly 22-02-06 13:41:14

ik moet een boekverslag over jou houden en iedereen is echt benieuwd en ze willen dat jij meer boeken schrijft 12


Reactie:
Hallo Carly,
ik wens je heel veel sterkte bij het maken van je boekverslag. Ik hoop echt dat iedereen het leuk vindt. En over het boeken schrijven... in de zomer liggen er weer nieuwe boeken van mij in de boekwinkel. Lezen hoor!

sonny staarthof 08-02-06 19:28:22

hallo ,ik ben sonny 9 jaar en lees je boek (dat pikken wij niet) en moet iets over jou vertellen voor de klas ,mag ik iets in het kort van jou persoonlijk weten en bv hoeveel boeken je geschreven hebt enz enz
bvd Sonny Staarthof
pc.staarthof@quicknet.nl


Reactie:
Hallo Sonny. Wat leuk dat je een boekverslag van mijn boek houdt. Als je wat over mij te weten wilt komen, moet je bij de wegwijzer op mijn site kijken bij vrouwkewijk. Daar vind je heel veel dingen over mij.
Heel veel sterkte bij het houden van je boekverslag. Het gaat vast lukken!

Arjo 14-01-06 10:46:02

Dit is het nieuwe gastenboek.
Het is nu mogelijk om te reageren op achtergelaten berichten.
Leuk om dat uit te proberen. 12


Reactie:
Bedankt

Vrouwke

<< < 12 13 14 15 16
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies