Groep 3 School met de Bijbel N 30-06-09 19:26:04

Beste Vrouwke Klapwijk,
Wat genieten wij in groep 3 ontzettend van uw (voorlees)boeken. 't Is elke morgen een onvergetelijk moment. Wij hebben de serie van Hotel de Brokkenbak helemaal gelezen. Nu zijn we bezig in het boek 'Geintje?'. Het boek 'Iedereen is anders' was echt een topper. We hebben hier ook in de schoolkrant twee hele leuke bladzijden over gemaakt. We hebben namelijk elkaar getekend, en iets opgeschreven over hoe de ander er uit ziet (wat opvalt) en waar die ander goed in is. Misschien is het wel leuk om een kopie van deze bladzijden naar u op te sturen. Als u daar belangstelling voor hebt, horen wij het wel.

Hartelijke groet van ons allemaal


Reactie:
Hallo groep 3! (of 4)
Is jullie vakantie al voorbij? Dan zijn jullie nu natuurlijk groep 4. Wat leuk dat jullie over mijn boeken hebben gewerkt en dat de juf ze voorleest. Jullie boffen, over een paar weken ligt het 4e deel van De Brokkenbak in de winkel. Misschien dat de juf, of hebben jullie nu een meester, dit boek ook voor wil lezen. En die blz. voor de schoolkrant zou ik wel graag willen zien. Mijn adres vind je op www.kinderboekenwijzer.nl

Heel veel succes in jullie nieuwe klas en de groeten van Vrouwke Klapwijk

alina 03-06-09 15:00:33

ik hed bas en het zwem abc bij afzwemmen gekregen het is een leuk boek


Reactie:
Gefeliciteerd met je diploma Alina. Vond je zwemmen leuk of ben je blij dat je niet meer naar les hoeft. Bas ging in ieder geval verder voor zijn B en C.
Geniet maar fijn van alle Basboeken. Het zijn er 10!!
De leesgroeten van Vrouwke Klapwijk

Dymas 02-06-09 10:46:43

Ik vind Bas leuk. Ik heb al vijf Bas-boekjes gelezen. Bas gaat op voetbal vind ik het leukst. ik heb 6 bas-boekjes nog niet gelezen. Ik ben 6.


Reactie:
Dag Dymas, wat fijn dat jij zo van lezen houdt en vooral van de boeken van Bas. Gelukkig zijn er 10 boeken over Bas, dan kun je nog een poosje vooruit.
Zit jij ook op veotbal?
De leesgroeten van Vrouwke Klapwijk

jacorine 04-05-09 16:50:10

hoi
ik vint de boeken van koosje ereg luek!!1
groetjus jacorine 6 jaar


Reactie:
Hallo Jacorine!
Wat heb jij een mooie naam! Fijn dat jij de boeken van Koosje zo leuk vindt. Er zijn al 7 delen, wist je dat? En in augustus komt het 8e deel: Koosje en de smerige smurrie.

Groetjes en veel leesplezier, Vrouwke Klapwijk

Maureen 27-04-09 10:15:14

Beste Vrouwke,

Ik wil je bij deze enorm bedanken dat je het boek "dag lieve oma" hebt geschreven.
Mijn oma is vorige week overleden. Zij was 102. Een mooi leven, zonder pijn of ziekte.
Mijn zoontje is 6,5 jaar oud. Ik had het boek 3 weken geleden bij de bibliotheek geleend, zodat hij kon lezen en misschien begrijpen wat de dood inhoudt. Hij heeft het boek van voor naar achter gelezen (hij kan zelf al lezen), meerdere malen. Hij was helemaal voorbereid. TOen oma daadwerkelijk stierf, hadden wij het boek nog steeds in ons bezit. Het was voor hem (en voor ons als ouders) een leidraad tijdens deze verdrietige periode. We zijn samen wezen kijken, dat wilde hij graag. Hij heeft haar zelfs nog even aangeraakt. Dat had hij in het boek gelezen dat je dat dan samen met je papa of mama kunt doen als je het een beetje eng vindt. Tijdens de begrafenis had hij het boek in zijn handen en hield de plaatjes erbij van hetgeen er op dat moment gebeurde. Dankzij dit boek was het voor hem allemaal heel duidelijk en heeft hij deze gebeurtenis een mooi plekje in zijn hart kunnen geven. En voor ons was het een houvast, want hoe vertel je dit allemaal aan een kind van 6? Heel erg bedankt!


Reactie:
Beste Maureen,
bedankt voor je lieve woorden. Ik vind het heel fijn te horen dat je je zoontje met dit boek zo goed hebben kunnen begeleiden bij het streven van je oma.
Dat doodgaan misschien eerst eng lijkt, maar dat je, als je weet wat het is, er veel makkelijker mee om kunt gaan.
Heel veel strekte voor jullie allemaal, ook in deze periode na het overlijden.
Hartelijke groeten, Vrouwke Klapwijk

Jos van Dijk 20-04-09 16:02:00

Beste Vrouwke,

Voor mijn boekbespreking heb ik 'Koosje en de zieke zeehond' gelezen. Die staat niet bij Koosjestad tussen de boeken. Klopt dat?

Ik vond het wel een heel leuk boek.

Groetjes, Jos van Dijk, (bijna 9 jaar)


Reactie:
Dag Jos,
wat leuk dat je een van mijn boeken gekozen hebt voor jouw boekbespreking. Je hebt gelijk, hij staat er in Koosjestad nog niet tussen. We zullen ons best doen het boek er zo snel mogelijk op te zetten.
Succes met je boekbespreking!

Hartelijke groeten, Vrouwke Klapwijk

Marinda van der Marel 16-04-09 20:44:56

Beste Vrouwke Klapwijk,

wij plaatsen dit bericht namens het actiecomité van de Gereformeerde Gemeente in Alblasserdam. Elk jaar, op de eerste zaterdag van juni, houden wij met onze kerk een grote actiemarkt, waarop we ongeveer 110 kramen hebben staan. Naast de kramen hebben we ook een groot podium waarop leuke dingen gebeuren. Verder is er een verhalenhut. Elk jaar nodigen we één of meer schrijvers uit die gedurende een halfuur een stukje uit één van hun boeken voorlezen of een verhaal vertellen en verder vragen van de aanwezige kinderen beantwoorden. U begrijpt waarschijnlijk al waarom we dit berichtje plaatsen.. We willen u vragen of u zin/tijd heeft om één of meerdere keren een halfuurtje in onze verhalenhut voor te lezen of te vertellen over één van uw boeken op onze actiemarkt van zaterdag 6 juni 2009. We hopen snel van u te horen en zouden het erg fijn vinden als u zou willen komen! Helemaal omdat uw boeken bij veel kinderen erg geliefd zijn!

Vriendelijke groet namens het actiecomité,
Marije Littel
Rianne van Hoepen
Marinda van der Marel


Reactie:
Best actiecomite,
bedankt voor jullie uitnodiging. Helaas heb ik voor die dag al een afspraak staan en die kan niet verzet worden. Ik hoop dat jullie een andere schrijver of schrijfster weten te vinden en ik wens jullie in ieder geval een gezegende dag toe.
Hartelijke groeten, Vrouwke Klapwijk

Jan 16-04-09 07:04:22

bendankt


Jan 15-04-09 06:59:23

Hallo Vrouke.

Even eeen vraag Geintje staat niet bij de wegwijzer.
waar staat hij dan?


Reactie:
Dag Jan,
kijk maar eens bij het buitengebied. Daar staat Geintje.

Hartelijke groeten, Vrouwke Klapwijk

Robine van Santen 28-03-09 19:48:38

HalloVrouke

Het hoeft niet meer


Robine

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies