Marijke Versteeg 04-10-08 08:52:45

Ha Vrouwke,

Wil je weer eens voor het Amersfoortse radioprogramma "de Kinderkaravaan" komen praten? Nu natuurlijk over het christelijke kinderboek.

Ik hoor graag van je.

Met vriendelijke groet,
Marijke Versteeg

hanneke den boer 11-09-08 11:13:13

Beste Vrouwke,
Sinds vandaag ben ik leescoördinator op de Rehobothschool in Woudenberg. Ik weet dat je weleens bent geweest en mijn vraag is of je me advies kan geven voor de aanschaf van nieuwe boeken. Voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw mogen een boek of 10 besteld worden en mijn vraag is of jij leuke titels weet die geschikt zijn voor onze schoolbieb. Ik hoor graag van je. Ik heb even een privemailadres erbij gedaan, want ik werk parttime en dat is gewoon handiger. Gr. Hanneke den Boer

Carmèl 15-04-08 20:12:57

Hallo, ik ben Carmèl. Ik ben 7 jaar en ik zit in groep 4a. Op 22 april ga ik mijn leeskring doen over De Brokkendief. Ik heb het boek ook gelezen voor de kinderjury 2008. Het was een erg leuk boek en ik geef een 9. Jammer dat er niets over dit boek op uw site staat. Komt dat nog wel?


Reactie:
Dag Carmel.
Leuk dat je mij een mailtje stuurt. En wat fijn dat zo genoten hebt van de Brokkendief. Twee weken geleden is deel 2 'Waar is Tomtom?' uitgekomen, dat ligt nu in de winkel. En ik ben bezig met het schrijven van deel 3 'Bang voor een knal'. Dat gaat over honden en vuurwerk. Geen goede combinatie...
Dat boek moet in september in de winkels liggen.
We zijn trouwens bezig alle boeken die nieuw zijn op de website te zetten. Kijk over een paar dagen nog maar een keer, we zullen opschieten. Want 22 april komt al snel dichterbij.
Succes met je boek in de boekenkring.
Groetjes van Vrouwke Klapwijk

thomas hulzebos 30-03-08 13:40:41

Mijn naam is Thomas en ik ga donderdag 3 april 2008 mijn boekbespreking houden over "geintje ?"
Het boek staat er niet tussen. Wilt u hem erbij zetten?

Gaat het boek over uw zelf omdat uw minder van sport houdt en zeker niet van pesten?

Groetjes van Thomas uit groep 4a


Reactie:
Hallo Thomas, bedankt voor je mailtje. Het boek Geintje staat in het 'Buitengebied' aan de wegwijzer. Dit onderdeel was om de een of andere reden niet actief, maar nu doet hij het weer. Dus Geintje staat er weer bij.
Het boek gaat niet over mijzelf, maar ik had vroeger op school wel moeite met het vangen van een bal. Dan voelde ik me heel dom, omdat alle andere kinderen het wel konden. Gelukkig gaat dat nu veel beter.
En ik heb inderdaad een vreselijk hekel aan pesten of kinderen buitensluiten bij het spelen. Daarom gaat het in mijn boeken daar wel vaak over.
Heel veel sterkte met je boekbespreking!

Leesgroetjes van Vrouwke Klapwijk

Lieke 27-03-08 18:27:34

Hoi Vrouwke,

Mijn zusje Emma gaat morgen; vrijdag 28 maart haar boekbespreking over Bas en de bosbrand houden. Ze keek op uw site en tot haar grote ontsteltenis stond Bas en de bosbrand niet bij de Basbuurt ... Wilt u hem erbij zetten? . Ze heeft ook al een mailtje naar u gestuurt...

groetjes Lieke


Reactie:
Hallo Lieke,

wat jammer voor jouw zusje, maar wat fijn dat ze zo'n grote zus heeft die gewoon in het gastenboek duikt. Het mailtje van je zusje heb ik nog niet ontvangen, misschien is het wel in mijn spam terecht gekomen.
En wat Bas betreft, ik ben bezig om alle nieuwe boeken te beschrijven en daarna zal mijn man ze op de site zetten (dat kan ik nog niet)en die is vandaag pas heel laat thuis. Ik hoop dat het nog lukt. Kijk anders morgenochtend nog even...

Groetjes van Vrouwke en wens je zusje maar veel sterkte met haar boekbespreking.

Nelleke 17-03-08 10:08:58

Wat een leuke site!

bas koster 16-03-08 19:22:05

hallo, ik heet ook bas en ik zit ook in groep
3. nu lees ik bas en het zwem-abc en ik hep al
bas op het ijs en bas gaat op sgoolreis gelezen.
ik vint de boekjes van bas heel leuk.
groetjes vanbas


Reactie:
Hallo Bas,
wat fijn dat jij de boeken van Bas zo leuk vindt. Je kunt nog een hele tijd genieten want er zijn 10 boeken over Bas! Zit je zelf ook op zwemles of heb jij je diploma al?
Ik wens je nog heel veel leesplezier, de groetjes van Vrouwke Klapwijk

Ria Smalheer 12-03-08 20:17:33

Hallo Vrouwke,

Allereerst mijn complimenten voor de nieuwe serie die je bent gestart; De Brokkendief. Geweldig , ik hoop er nog volop nieuwe delen van in onze bieb te zetten!
In verband met automatiseren van onze bibliotheek ben ik op zoek naar de exacte nummering van de Bas-deeltjes. Op je site kan ik het niet vinden; is er geen deel 1, 2, 3 enz.?

Hartelijke groet


Reactie:
Hallo Ria,

dank je wel voor je complimenten. Over een paar weken komt het 2e deel van de Brokkenbak uit: Waar is Tomtom? en in september het 3e deel. Dat wordt lekker lezen.
Voor de nummering van de Basdeeltjes kun je het best een mailtje sturen aan info@vrouwkeklapwijk.nl. Dan kan ik je het terugmailen, anders wordt het hier zo'n lange lijst.

Hartelijke groeten, Vrouwke Klapwijk

arien 25-02-08 20:10:59

heeje vrouwke klapwijk,

ik heb net mijn boekbespreking van het boek blind af. ik heb hem nog niet voor de klas gehoude.

mzzl ar


Reactie:
Hallo Ar,

leuk dat je over mijn boek BLIND een boekbespreking houdt. Vond je het een mooi boek? In ieder geval heel veel sterkte als je voor de klas staat. En... ik hoop dat veel andere kinderen in jouw klas het boek ook gaan lezen.

Groetjes van Vrouwke Klapwijk

Martijn Kalsbeek 06-02-08 16:08:54

Beste vrouwke klapwijk,

Mijn zoon van acht is al een tijd op zoek naar het boek Bas in de ArenA. Ik heb begrepen dat deze niet meer te leveren zijn.
Ik kan hem niet overtuigen, want hij moet en zou de serie van Bas compleet willen maken.

Zoals je begrijpt is dit een noodkreet!

Kun jij Martijn helpen?

We horen graag van je!

Hartelijke groet,

Jeannet en Martijn Kalsbeek


Reactie:
Beste Jeannet en Martijn,

Ik heb goed nieuws voor jullie en misschien wel voor veel meer trouwe Bas-lezers. Bas in de ArenA wordt herdrukt!!! Waarschijnlijk ligt het eind maart weer in de boekwinkel. Dat is boffen, Martijn. Nu kun je de hele serie compleet maken. Ik heb zelf nog 1 boek van Bas in de ArenA en dat wil ik graag zelf houden.
Er komen trouwens nog drie andere herdrukken: Bas gaat op schoolreis, Bas gaat naar zee en Bas en de bosbrand!

Martijn, veel leesplezier met Bas!

Hartelijke groeten van Vrouwke Klapwijk

<< < 8 9 10 11 12 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies