Danique van der hoek 21-09-06 16:33:49

Ik heb een uitnodiging laten maken door Babsie. Van mijn dochter met Samson en Gert. Binnen 3 dagen na betaling had ik ze op de mat. Super snelle service. Lieve meid die echt alles doet zoals ik het wilde. Vol geduld. Al zou ik 98 keer de voorbeeld niks hebben gevonden zou ze nog vrolijk aan de 99ste voorbeeld beginnen. Toppie Babs! Ik kom zeker snel weer terug bij je.

Mvg Danique

Lisette 20-09-06 11:13:17

Hallo Barbara,

Natuurlijk wil ik in je gastenboekje schrijven. Mijn dochter heeft een Winx feestje van jou gekregen. Het was helemaal op en top geregeld. Alles was heel leuk gedaan. Ook was er dit keer voor mij geen stress van te voren en dat heeft mij heel veel goed gedaan. Op de uitnodigingen kreeg ik heel veel reacties. Maar die waren ook heel erg mooi geworden. Uniek zo, met de foto van mijn dochter bij de meiden van Winx.

Bij deze kan ik iedereen zeker aanraden om het te laten organiseren door Barbara. Gegarandeerd dat u hier geen spijt van krijgt. In tegendeel. Ik kom volgend jaar zelfs weer terug! Jammer genoeg heb ik maar 1 kind en niet meer, dan had ik ook meerdere feestjes.

Groetjes Lisette uit leeuwarden


Zoeken