Cerberus LC 02-12-16 13:20:00

Cerberus LC over gevangenis van Leuven Centraale

Geachte,
Op onze site worden feiten en daden gepubliceerd van directie en personeelsleden, deze gebeuren achter de muren van gevangenissen in België. De Wet wordt dikwijls gemanipuleerd en misbruikt door directie en personeelsleden.

Wij willen U inlichten van sommige feiten. http://leuvenlc.byethost16.com

  kris verdonck 03-01-09 22:52:37

hallo,

kan je even de copyrights by deze foto zetten:
http://img122.imageshack.us/img122/9347/jean2va.png

(c) krisverdonck.com

vriendelijk bedankt,

kris verdonck

Vrijwilligster 09-10-08 15:17:51

Graag wou ik u deze tip geven voor de vereniging waar u uw voedselpakket gaat afhalen. Bij de Voedselbank kunnen er ook groenten en fruit afgehaald worden en misschien is dit de vzw waar u komt, ontgaan. De Voedselbanken mogen al lang bij de veilingen langsgaan om de ongeveilde partijen op te halen.
Het assortiment van EU-goederen werd nog een beetje uitgebreid en behalve rijst, spaghetti, ravioli van kip, suiker, confituur, ontbijtgranen, roomrijst, melk en chocomelk zal je in de komende maanden nog wat meer variatie krijgen met hazelnootpasta, appelmoes en paella.

alain 08-10-08 23:35:45

beste,

ik heb zeer ernstige bedenkingen bij bepaalde zaken die ik hier te lezen krijg. Hoofdzakelijk de acties rond de delhaize-toestanden. Misschien moet je maar eens proberen om de correcte instellingen aan te spreken! Delhaize volgt enkel de wetgeving i.v.m. voedselveiligheid. Het is niet de winkelketen die beslist dat voedsel dat over datum is moet worden weggegooid, dat is nu eenmaal zo vastgelegd in de wetgeving en als ze dat niet doen dan riskeren ze enorme boetes en zelfs een sluiting van de winkel!

Ik keur niet af wat je doet, maar spreek de correcte instellingen aan!

En in godsnaam, leef niet in die wereld van zelfmedelijden. Doe de dingen waar je goed in bent, je hebt ontzettend veel capaciteiten, benut ze.

Vrijwilligster 02-10-08 20:22:59

Via e-mail kreeg ik de mooie bijdrage over de Voedselbank en welbepaald uw commentaar op de actie in Delhaize.
Ik maak deel uit van diegenen die zich niet te beroerd voelen om dan mijn medemens aan te sporen iets bij te dragen tijdens deze aktie ook al betaalt hij dit uit zijn eigen zak en wordt het niet door Delhaize betaalt. Delhaize verzorgt alleen het transport van de verschillende supermarkten tot bij de Voedselbanken in de verschillende provincies.
Ja dit jaar werkt de Voedselbank met bonnen waar de klant beslist welk bedrag hij wil spenderen. De producten worden gekozen door de Voedselbank en kunnen dan volgens het gespendeerde bedrag afgezet worden bij de Voedselbank.
Daar u eventueel nog tijd hebt om vrijwilligerswerk te doen was u er in het verleden misschien bij toen al die plastieken zakjes toekwamen in de Voedselbank en gesorteerd werden per artikel om dan gedurende het jaar verdeeld te worden onder de "klanten" van de Voedselbank.
Dit bonnensysteem wordt al jaren toegepast door Colruyt en is dus niet nieuw ! U kan op uw blog dit misschien even aanpassen zodat alle verontwaardigden die zich geroepen voelen om naar Delhaize te schrijven dit ook even naar Colruyt kunnen doen. Daar gaat de actie in het voorjaar door als ik me nog goed herinner van de vorige jaren.

 Mededeler 02-05-08 00:07:52

Ik ben verwonderd, verbijsterd, aangedaan, beroerd, verward en iets anders door 't lezen van uw eigengereide blog.

 kitokojungle 28-04-08 13:35:58

Zoals reeds gezegd... Welkom in het gastenboek van kitokojungle... Ben je verwonderd, verbijsterd, aangedaan, beroerd, verward &/of iets anders door 't lezen van ons eigengereide blog ?!... laat 't ons in je hoogsteigen bewoordingen weten... Graag zelfs, wij horen het graag !

Poêtische onzin, rijmelaarijen & andere nietszeggende nonsens waar er 13 in een dozijn van bestaan zijn daarentegen niet echt aan ons besteed...

Soms is minder echt wel meer...


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies