Lobelia Stans 04-02-21 09:07:22

Lieve Diny,
Wij willen iedere ouder de aanbeveling geven om hun kind met dyslexie problemen aan jouw goede zorg en kundige begeleiding toe te vertrouwen. Met veel plezier kwamen we elke week bij jou en nu kan Leander goed meekonen met lezen en spelling. Bedankt voor je goede zorgen.

Lana 25-11-20 13:36:19

Mijn dochter is bijna een jaar bij Diny geweest omdat ze een grote achterstand had met spelling en een wat kleinere achterstand met lezen.
Met 11 maanden , 1x per week, extra les bij juf Diny en heel veel oefenen thuis, is het haat gelukt om de achterstand weg te werken. Ze leest nu zelfs Avi+!
Vandaag gaat ze voor de laatste keer Diny voor de puntjes op de i.
Diny, bedankt voor je tijd en geduld!

Nathalie Huibers 17-10-20 18:18:24

Onze dochter ging altijd met veel plezier naar Diny toe. En maakte de thuis opdrachten vaak met plezier. Vooral taalblobs was haar favoriet. Ze vind het dan ook jammer dat ze niet meer naar juf Diny gaat. Wie weet zien we elkaar nog terug. Bedankt voor alles het was fijn om met jou samen te werken.

Groetjes Nathalie

Marlou 20-07-20 09:45:09

Thuis zaten wij wel eens met onze handen in het haar. Hoe konden we onze zoon nu blijven motiveren en stimuleren? Sinds we bij Diny terecht kwamen ging de druk van de ketel. Door haar rustige, positieve en motiverende manier van werken kwam onze zoon tot rust en pakte de draad van het leren weer op. Diny leerde hem niet alleen de juiste trucs & tips voorzien van het nodige zelfvertrouwen maar gaf ook ons de juiste handvatten om met de dyslexie van onze zoon (en alles wat daarbij komt kijken) om te gaan. Diny is een vakvrouw met het hart op de juiste plek!

Ton 14-07-20 16:45:58

Onze zoon Tijn heeft een geweldige sprong gemaakt tijdens zijn jaar bij Diny, met als resultaat een mooie 7 voor spelling eind groep 6. Heel fijn voor zijn zelfvertrouwen. Diny, bedankt voor de leuke lessen!

Marjolijn 14-07-20 12:04:46

Onze Jasper is bijna 3 jaar met plezier naar Diny gegaan om verder te komen met de spelling en de toepassing van de regels.
De rust en het geduld van Diny heeft Jasper echt verder geholpen en heeft het meer zelfvertrouwen gegeven.Bij de aanvang met Diny was het belangrijk om de ontstane achterstand eerst in te halen en te gaan voor het maximaal haalbare. In groep 8 was de schade ingehaald en is er nog ondersteund voor de CITO. Met een prachtig advies is Jasper naar de Middelbare gegaan. Via deze weg willen we Diny bedanken voor het geduld en positiviteit!

Patricia liebrand 02-07-20 12:35:24

Wat heeft mijn dochter baat gehad bij de lessen van Diny.
Bedankt Diny voor je geduld, gezelligheid en expertise!!

Jannick en Linda 15-06-20 20:30:29

Diny, bedankt voor de hulp, leerzame lessen en de gezelligheid. Wat hebben jullie in korte tijd veel gedaan en wat is Jannick goed vooruit gegaan. Dankzij alle oefenstof die je ons gegeven hebt, hebben we ook thuis goed kunnen oefenen. Nogmaals bedankt voor alles.Hartelijke groet van Jannick en Linda.

Ester Mulder 02-01-20 21:13:03

Wat zijn wij blij dat wij via via bij jou terecht zijn gekomen. Wat heeft Pien in 15 maanden veel geleerd. Ze kwam met weinig zelfvertrouwen binnen na de steeds lage cito-scores op spelling en DMT. En moet je haar nu zien. Scores op A en B niveau. Jij en Pien hebben samen keihard gewerkt. Ondanks dat Pien soms de balen had van al dat extra huiswerk, ging ze iedere week met veel plezier naar jou toe. Diny bedankt voor al jouw geduld, jouw enthousiasme en het vertrouwen dat jij Pien hebt gegeven. Hartelijke groet, Ester en natuurlijk van Pien

Nathalie Gruben 19-10-19 07:40:44

Beste Dinie,
Geweldig om te zien hoe jij onze Koen hebt leren lezen. Jouw deskundigheid en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat nu, een kleine twee jaar later, Koen lezen leuk vindt en op niveau mee kan komen met de klas.Ik kan iedereen aanbevelen om hun kind bij jou dyslectieles te laten volgen. Dank je wel voor de fijne tijd, we zullen de donderdagen bij jou missen!
Lieve groet, Koen en Nathalie

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies