Ton 14-07-20 16:45:58

Onze zoon Tijn heeft een geweldige sprong gemaakt tijdens zijn jaar bij Diny, met als resultaat een mooie 7 voor spelling eind groep 6. Heel fijn voor zijn zelfvertrouwen. Diny, bedankt voor de leuke lessen!

Marjolijn 14-07-20 12:04:46

Onze Jasper is bijna 3 jaar met plezier naar Diny gegaan om verder te komen met de spelling en de toepassing van de regels.
De rust en het geduld van Diny heeft Jasper echt verder geholpen en heeft het meer zelfvertrouwen gegeven.Bij de aanvang met Diny was het belangrijk om de ontstane achterstand eerst in te halen en te gaan voor het maximaal haalbare. In groep 8 was de schade ingehaald en is er nog ondersteund voor de CITO. Met een prachtig advies is Jasper naar de Middelbare gegaan. Via deze weg willen we Diny bedanken voor het geduld en positiviteit!

Patricia liebrand 02-07-20 12:35:24

Wat heeft mijn dochter baat gehad bij de lessen van Diny.
Bedankt Diny voor je geduld, gezelligheid en expertise!!

Jannick en Linda 15-06-20 20:30:29

Diny, bedankt voor de hulp, leerzame lessen en de gezelligheid. Wat hebben jullie in korte tijd veel gedaan en wat is Jannick goed vooruit gegaan. Dankzij alle oefenstof die je ons gegeven hebt, hebben we ook thuis goed kunnen oefenen. Nogmaals bedankt voor alles.Hartelijke groet van Jannick en Linda.

Ester Mulder 02-01-20 21:13:03

Wat zijn wij blij dat wij via via bij jou terecht zijn gekomen. Wat heeft Pien in 15 maanden veel geleerd. Ze kwam met weinig zelfvertrouwen binnen na de steeds lage cito-scores op spelling en DMT. En moet je haar nu zien. Scores op A en B niveau. Jij en Pien hebben samen keihard gewerkt. Ondanks dat Pien soms de balen had van al dat extra huiswerk, ging ze iedere week met veel plezier naar jou toe. Diny bedankt voor al jouw geduld, jouw enthousiasme en het vertrouwen dat jij Pien hebt gegeven. Hartelijke groet, Ester en natuurlijk van Pien

Nathalie Gruben 19-10-19 07:40:44

Beste Dinie,
Geweldig om te zien hoe jij onze Koen hebt leren lezen. Jouw deskundigheid en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat nu, een kleine twee jaar later, Koen lezen leuk vindt en op niveau mee kan komen met de klas.Ik kan iedereen aanbevelen om hun kind bij jou dyslectieles te laten volgen. Dank je wel voor de fijne tijd, we zullen de donderdagen bij jou missen!
Lieve groet, Koen en Nathalie

Annette Warburg 03-10-19 16:37:53

Mijn dochter Jila is een jaar bij diny geweest! Ze heeft het erg naar haar zin gehad en is ook enorm gegroeid! Diny bedankt voor alle goede zorgen en de hulp die je Jila hebt gegeven!!

jila 03-10-19 16:12:58

juf diny is aardig en ze kan goed helpen.ik ga nu weg dat vind ik erg jammer. ik vind het heel leuk gr Jila

linda 04-06-19 17:12:31

Mijn dochter heeft super goede begeleiding gehad van Diny. Ze werkt echt vanuit haar hart.Samen hebben we een grote achterstand bij haar weg gewerkt, waardoor ze enorm veel zelf vertrouwen heeft gekregen met daar door een heel mooi rapport. De school heeft het contact met haar als zeer prettig ervaren.

Bianca van den Broek 14-04-19 21:30:50

Onze zoon Daan heeft ruim 2 jaar les gehad bij de klanktoren. Altijd ging hij er met heel veel plezier naar toe. Dinie gaf hem veel zelfvertrouwen en de uitleg van de spellingregels waren heel duidelijk.
Toen we begonnen bij de klanktoren had Daan ruim 24 maanden achterstand met zijn spelling. En stond een onvoldoende (E) op zijn rapport. Nu is Daan de trotse bezitter van een voldoende (c).Lieve Dinie bedankt voor de goede en fijne jaren bij de kantoren en je positieve en liefdevolle inzet en uitstraling. Nu is het voor Daan tijd om afscheid te nemen van de klanktoren, maar als we voor onze jongste zoon ook hulp voor spelling nodig hebben dan komen we zeker bij je terug!!!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies