Annette Warburg 03-10-19 16:37:53

Mijn dochter Jila is een jaar bij diny geweest! Ze heeft het erg naar haar zin gehad en is ook enorm gegroeid! Diny bedankt voor alle goede zorgen en de hulp die je Jila hebt gegeven!!

jila 03-10-19 16:12:58

juf diny is aardig en ze kan goed helpen.ik ga nu weg dat vind ik erg jammer. ik vind het heel leuk gr Jila

linda 04-06-19 17:12:31

Mijn dochter heeft super goede begeleiding gehad van Diny. Ze werkt echt vanuit haar hart.Samen hebben we een grote achterstand bij haar weg gewerkt, waardoor ze enorm veel zelf vertrouwen heeft gekregen met daar door een heel mooi rapport. De school heeft het contact met haar als zeer prettig ervaren.

Bianca van den Broek 14-04-19 21:30:50

Onze zoon Daan heeft ruim 2 jaar les gehad bij de klanktoren. Altijd ging hij er met heel veel plezier naar toe. Dinie gaf hem veel zelfvertrouwen en de uitleg van de spellingregels waren heel duidelijk.
Toen we begonnen bij de klanktoren had Daan ruim 24 maanden achterstand met zijn spelling. En stond een onvoldoende (E) op zijn rapport. Nu is Daan de trotse bezitter van een voldoende (c).Lieve Dinie bedankt voor de goede en fijne jaren bij de kantoren en je positieve en liefdevolle inzet en uitstraling. Nu is het voor Daan tijd om afscheid te nemen van de klanktoren, maar als we voor onze jongste zoon ook hulp voor spelling nodig hebben dan komen we zeker bij je terug!!!

Joyce Kleverwal 27-11-18 15:38:34

Luuk heeft de afgelopen twee jaar les gehad van Diny. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Elke week zagen we Luuk met sprongen vooruitgaan. Dat was niet alleen voor ons als ouders heel erg fijn om te zien. Luuk groeide zelf enorm in zijn zelfvertrouwen.
De manier van aanleren van de spelingsregels was erg duidelijk. Luuk had door de lessen van Diny vaak meer kennis in huis dan klasgenoten en kon dus ook soms de klas de regel uitleggen. Hoe stoer is dat?De manier van aanleren sluit heel erg aan bij de manier van school.
Ik zou iedereen Diny aanraden. Ook al hebben wij nu een time-out we weten het torentje altijd te vinden!

Mila Insinger 29-08-18 16:25:08

Mila is van januari 2018 tot de zomervakantie 2018 door Diny geholpen met oa spelling, woordsoorten en begrijpend lezen. Mila zat in groep 8 en heeft de tijd bij Diny als heel leerzaam, fijn, gezellig en vrolijk ervaren. Door de hulp van Diny is de 'achterstand' weggewerkt, is Mila zelfverzekerder geworden en heeft zij zelfs beduidend hogere resultaten bij de eindCITO behaald. Super fijn dat Diny Mila geholpen heeft en wij kijken tevreden en blij terug op die periode. Wij missen Diny zelfs een beetje Diny verdient een dikke pluim en wij bevelen haar van harte aan!

Wendy 07-06-18 10:25:02

Noëmi heeft echt superbegeleiding gehad! Diny is altijd enthousiast en heeft hart voor werk. Samen hebben wij hard gewerkt van een achterstand naar een voorsprong. Ookal had Noëmi er niet altijd zin in, Diny kon haar er altijd weer doorheen slepen waardoor ze met een glimlach weer wegging. Diny nogmaals bedankt!

Sacha en Koen 06-04-18 09:03:53

In amper 10 maanden tijd een achterstand van 13 maanden op spellngsgebied omzetten naar een vóórsprong tov groepniveau. Diny doet dat "gewoon "eventjes.
Handige leermiddelen zoals een F woorden memory, een EI woorden lied en leuke spelling spelletjes op de computer maken dat bijles bij Diny geen strafkamp is, zoals ik het voor de grap noemde. Diny's vrolijkheid en enthousiasme werkt aanstekelijk. Koen had echt niet altijd zin om na school nog eens aan het werk te gaan maar eenmaal naast Diny aan het bureau vrolijkte hij spontaan weer op.
Het geld dubbel en dwars waard! Alleen al voor de boost aan zelfvertrouwen voor je kind als de cijfers omhoog schieten.
Bedankt Diny.
Groetjes van Koen en Sacha

Mariska 25-10-17 08:12:33

Diny, je hebt ons bijna vijf jaar geholpen met onze vier kinderen! En altijd vol enthousiasme!
Lezen, spelling, begrijpend lezen, ontleden, woordenschat, Cito. Alles is de revue gepasseerd. Wat een kwaliteit!
Onze hartelijke dank daarvoor!

Martine 11-07-17 14:00:36

Mede dankzij Diny is Rosalie enorm vooruit gegaan met haar spelling. Bedankt Diny, voor je inzet, enthousiasme en positieve aanpak!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies