Joyce Kleverwal 27-11-18 15:38:34

Luuk heeft de afgelopen twee jaar les gehad van Diny. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Elke week zagen we Luuk met sprongen vooruitgaan. Dat was niet alleen voor ons als ouders heel erg fijn om te zien. Luuk groeide zelf enorm in zijn zelfvertrouwen.
De manier van aanleren van de spelingsregels was erg duidelijk. Luuk had door de lessen van Diny vaak meer kennis in huis dan klasgenoten en kon dus ook soms de klas de regel uitleggen. Hoe stoer is dat?De manier van aanleren sluit heel erg aan bij de manier van school.
Ik zou iedereen Diny aanraden. Ook al hebben wij nu een time-out we weten het torentje altijd te vinden!

Mila Insinger 29-08-18 16:25:08

Mila is van januari 2018 tot de zomervakantie 2018 door Diny geholpen met oa spelling, woordsoorten en begrijpend lezen. Mila zat in groep 8 en heeft de tijd bij Diny als heel leerzaam, fijn, gezellig en vrolijk ervaren. Door de hulp van Diny is de 'achterstand' weggewerkt, is Mila zelfverzekerder geworden en heeft zij zelfs beduidend hogere resultaten bij de eindCITO behaald. Super fijn dat Diny Mila geholpen heeft en wij kijken tevreden en blij terug op die periode. Wij missen Diny zelfs een beetje Diny verdient een dikke pluim en wij bevelen haar van harte aan!

Wendy 07-06-18 10:25:02

Noëmi heeft echt superbegeleiding gehad! Diny is altijd enthousiast en heeft hart voor werk. Samen hebben wij hard gewerkt van een achterstand naar een voorsprong. Ookal had Noëmi er niet altijd zin in, Diny kon haar er altijd weer doorheen slepen waardoor ze met een glimlach weer wegging. Diny nogmaals bedankt!

Sacha en Koen 06-04-18 09:03:53

In amper 10 maanden tijd een achterstand van 13 maanden op spellngsgebied omzetten naar een vóórsprong tov groepniveau. Diny doet dat "gewoon "eventjes.
Handige leermiddelen zoals een F woorden memory, een EI woorden lied en leuke spelling spelletjes op de computer maken dat bijles bij Diny geen strafkamp is, zoals ik het voor de grap noemde. Diny's vrolijkheid en enthousiasme werkt aanstekelijk. Koen had echt niet altijd zin om na school nog eens aan het werk te gaan maar eenmaal naast Diny aan het bureau vrolijkte hij spontaan weer op.
Het geld dubbel en dwars waard! Alleen al voor de boost aan zelfvertrouwen voor je kind als de cijfers omhoog schieten.
Bedankt Diny.
Groetjes van Koen en Sacha

Mariska 25-10-17 08:12:33

Diny, je hebt ons bijna vijf jaar geholpen met onze vier kinderen! En altijd vol enthousiasme!
Lezen, spelling, begrijpend lezen, ontleden, woordenschat, Cito. Alles is de revue gepasseerd. Wat een kwaliteit!
Onze hartelijke dank daarvoor!

Martine 11-07-17 14:00:36

Mede dankzij Diny is Rosalie enorm vooruit gegaan met haar spelling. Bedankt Diny, voor je inzet, enthousiasme en positieve aanpak!

Mariska Steenbergen 06-07-17 16:27:46

De Klanktoren is voor ons, met onze zoon Jasper, een baken geweest. Jasper kreeg op school niet de begeleiding die hij nodig had en raakte steeds meer achter met spelling. Juf Diny is geweldig, rustig en enthousiast! Ze geeft een fijne plek waar een kind zichzelf kan zijn. Jasper ging altijd met plezier naar de Klanktoren, de 16 maanden achterstand op spellingsgebied zijn omgezet in 3 maanden voorsprong. Jaspers cijfers zijn enorm vooruit gegaan. Na zijn goede eindrapport van groep 6 gaan we het in groep 7 zelf proberen maar het is een erg veilig gevoel dat we, mocht het niet goed gaan, weer bij Diny aan kunnen kloppen. Ik zou de Klanktoren bij iedereen aanbevelen !

Sandra de Groot 06-06-17 12:53:36

Lieve Diny,Timo is met sprongen vooruit gegaan.Vanaf eind 2014 ging hij iedere dinsdag met plezier naar jou toe. Naar school gaan vond hij een stuk minder leuk. Hij heeft veel aan jou begeleiding gehad. Daar zijn wij je heel dankbaar voor. Over het eind resultaat van de IEP toets zijn wij heel trots op Timo. Dit heeft hij te danken aan zijn doorzettingsvermogen en door jou leuke manier van les geven.Timo is vorige maand gestopt met de begeleiding omdat hij in groep 8 zit. Je wilt hem laten genieten van de musical en het kamp.Heel erg bedankt voor alles.Liefs van Martin, Sandra en Timo de Groot

Ingrid Kuijf 20-04-17 08:02:24

Zeer goede begeleiding gehad. Diny is enthousiast en gedreven. Ook al had Bart niet altijd zin, hij heeft mede door Diny zijn achterstand van 11 maanden om weten te buigen in een voorsprong van 3 maanden. Een fantastisch resultaat!
En ook ik heb een heleboel opgestoken.

Florian en Saskia Taken 19-04-17 10:03:04

Florian gaat iedere week met veel plezier naar de Klanktoren. "Diny is heel positief en altijd vrolijk", zegt Florian. "En jij kan er ook nog veel van leren, mama!" .Florian is erg gemotiveerd om wekelijks te oefenen met de oefenstof in zijn schrift en op de computer met het boeiende, motiverende computerprogramma. Hij krijgt er zelfvertrouwen van en hij vindt het inmiddels heel leuk om iedere dag te lezen!! Dankjewel Diny! Florian en Saskia Taken

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies