Mariska Steenbergen 06-07-17 16:27:46

De Klanktoren is voor ons, met onze zoon Jasper, een baken geweest. Jasper kreeg op school niet de begeleiding die hij nodig had en raakte steeds meer achter met spelling. Juf Diny is geweldig, rustig en enthousiast! Ze geeft een fijne plek waar een kind zichzelf kan zijn. Jasper ging altijd met plezier naar de Klanktoren, de 16 maanden achterstand op spellingsgebied zijn omgezet in 3 maanden voorsprong. Jaspers cijfers zijn enorm vooruit gegaan. Na zijn goede eindrapport van groep 6 gaan we het in groep 7 zelf proberen maar het is een erg veilig gevoel dat we, mocht het niet goed gaan, weer bij Diny aan kunnen kloppen. Ik zou de Klanktoren bij iedereen aanbevelen !

Sandra de Groot 06-06-17 12:53:36

Lieve Diny,Timo is met sprongen vooruit gegaan.Vanaf eind 2014 ging hij iedere dinsdag met plezier naar jou toe. Naar school gaan vond hij een stuk minder leuk. Hij heeft veel aan jou begeleiding gehad. Daar zijn wij je heel dankbaar voor. Over het eind resultaat van de IEP toets zijn wij heel trots op Timo. Dit heeft hij te danken aan zijn doorzettingsvermogen en door jou leuke manier van les geven.Timo is vorige maand gestopt met de begeleiding omdat hij in groep 8 zit. Je wilt hem laten genieten van de musical en het kamp.Heel erg bedankt voor alles.Liefs van Martin, Sandra en Timo de Groot

Ingrid Kuijf 20-04-17 08:02:24

Zeer goede begeleiding gehad. Diny is enthousiast en gedreven. Ook al had Bart niet altijd zin, hij heeft mede door Diny zijn achterstand van 11 maanden om weten te buigen in een voorsprong van 3 maanden. Een fantastisch resultaat!
En ook ik heb een heleboel opgestoken.

Florian en Saskia Taken 19-04-17 10:03:04

Florian gaat iedere week met veel plezier naar de Klanktoren. "Diny is heel positief en altijd vrolijk", zegt Florian. "En jij kan er ook nog veel van leren, mama!" .Florian is erg gemotiveerd om wekelijks te oefenen met de oefenstof in zijn schrift en op de computer met het boeiende, motiverende computerprogramma. Hij krijgt er zelfvertrouwen van en hij vindt het inmiddels heel leuk om iedere dag te lezen!! Dankjewel Diny! Florian en Saskia Taken

Angelique 06-02-17 19:48:02

Deze week heeft onze zoon een voortgangsonderzoek gehad.
En wat we eigenlijk al wel wisten werd nu bevestigd, een opmerkelijke groei!
Hij is er zelf ook heel trots op!
Altijd fijn zo'n tussen rapport, even mee langs opa en oma......

Hillebrand 06-02-17 19:47:39

Vandaag voorlopig de laatste keer met onze zoon Taeke bij Diny. Geweldig zoals onze zoon is opgefleurd door Diny. Maar naar aanleiding van de training van onze zoon van 19 toen hij 8 was hadden we ook niet andres gedacht.
Ga zo door!!!

Mascha 06-02-17 19:47:13

Bij de klanktoren begrijpen ze wie Bram is en hoe ze hem moeten aanpakken. Sinds hij bij Diny loopt is Bram zelfverzekerder geworden. Hij gaat met sprongen vooruit met lezen. Hij leest uit zichzelf! En met spelling is hij een 2 ster geworden op school.

Diny ga zo door!!!
Dikke knuffel Mascha en Bram

Carma 06-02-17 19:46:51

Onze dochter is een half jaar geleden gestart bij de Klanktoren en haar spellingsvaardigheden zijn al goed vooruit gegaan. Het enthousiasme en de positieve benadering van Diny werken enorm stimulerend. Wij en ook onze dochter zijn heel blij dat we bij de Klanktoren terecht zijn gekomen!
Hartelijke groet,
Carma en Emiel

Angelique 06-02-17 19:46:24

Beste Diny,

Wat mooi om te zien hoe positief je omgaat met onze zoon. De kwaliteit is er altijd, maar ook de meerwaarde als persoon die je in enthousiasme uitstraalt en overbrengt is mega. Ook lastige onderdelen worden een feestje.
We zijn nog maar amper 3 maanden bij jou in de praktijk, maar voelen ons er thuis. Tot dinsdag!

Hartelijke groet,
Angelique

Alessandra Lodiers 06-02-17 19:45:57

Hallo,

Annefleur heeft zelf haar berichtje geplaatst en dat zegt al alles. Fijn dat jij haar zo positief gemotiveerd hebt in spelling. Bedankt!

Groetjes,
Alessandra

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies