Karin & Arjan 04-05-14 15:10:19

Gister spontaan de B&B Klein Groenbergen uitgeprobeerd. Dat is uitstekend bevallen: prima B&B, geweldig ontbijt en fantastische gastvrijheid. Echt een aanrader.

Onlangs is overigens een leuke natuurcamping toegevoegd aan de B&B, dat ziet er ook hartstikke gezellig uit.

R en R 02-11-13 09:52:28

Namens onze oudste gasten mag ik het bericht wat zij in ons gastenboek achterlieten plaatsen in het gastenboek op de website.Lieve Gastvrouw (mèt een hoofdletter!)Wie had ooit verwachtdat je ontbijt in een veilingkistper kruiwagen wordt thuisgebracht ?De verscheidenheid was ook heel grootterwijl elke dag een verrassingvan nieuwe lekkernijen bood.Het onderkomen is héél goed doordachtMet veel genoegen hebben we hiereen drietal dagen doorgebracht.De lieve Gastvrouw willen we nog apart vermelden:Zoals zij vind je er maar één in heel Leersumwas wat men ons vertelde.R en R (89 en 81 jaar oud) Spanje.

Ad en Annette 12-08-13 13:38:21

Na een mooie wandeling over de Utrechtse Heuvelrug sliepen wij 1 nacht in b&b Klein Groenbergen. Te kort, zo bleek al gauw. Wat een heerlijke plek om tot rust te komen, zo leuk ingericht met smaakvolle details, prima bedden, royale en brandschone badkamer, geweldig "wandel"ontbijt met nog iets extra's voor onderweg. Heerlijk gegeten bij De Remise. Wij komen nog eens terug.

Reiner und Brigitte Zilch 11-08-13 12:14:35

Vielen Dank für die Gastfreundlichkeit, auch wenn es sich mit dem Datum etwas verzögert hat ,fühlen wir uns auch nach dem 3.bei Ihnen immer wieder sehr wohl. .Viele Liebe Grüße von Reiner Brigitte

klaas en lianne 22-06-13 09:16:48

Beste Elly, wederom weer een heerlijk verblijf gehad. Super verzorgd en lekker ontspannend. De massage is werkelijk GEWELDIG, een echte aanrader om er bij te boeken. Bedankt.....

Klaas en Winny 07-05-13 18:59:38

Wij logeerden 2 nachten in uw b&b, De Heuvelrugkamer.Bijzonder hebben wij genoten van de persoonlijke ontvangst. De sfeer in uw b&b is zeer aangenaam met een fijn klimaat en prettige akoestiek. Wij ontdekten dat u leem op de wanden hebt aangebracht in plaats van hard en glad stucwerk. Wellicht verklaart dat de prettige sfeer. De vloerverwarming is ook comfortabel. De bossen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zijn zeker een wandeling waard evenals de Klompenpaden richting de uiterwaarden van de Rijn. Bij De Remise werden we prettig ontvangen voor het diner. Wij lazen in uw gastenboeken niets anders dan fijne berichten van zeer tevreden gasten. Op onze vraag: doet u ook mee aan het TV programma Bed & Breakfast reageerde u wat afwijzend. En zeer terecht: uw b&b is GROOTS in zijn "eenvoud" en past niet in zo'n TV programma. Blijf wie u bent en blijf dicht bij uzelf. U straalt tevredenheid en betrokkenheid uit.Met hartelijke groet,Klaas en Winny.

Jolita en Boudewijn 04-05-13 19:02:42

Eind vorig jaar, in een prachtig herfstweekend, hebben wij een heerlijk ontspannen verblijf gehad in Klein Groenbergen. Gewandeld, lekker gegeten, super geslapen. Een persoonlijke ontvangst zonder 'klef' te worden, dat gaf een vrij gevoel. Precies zoals het moet in onze ogen: Klein Groenbergen is groots!


Reactie:
Jolita en Boudewijn
Dank voor jullie mooie reactie.

José en Ben 21-04-13 19:14:02

Even voor de ontspanning een nachtje b&b doen. Zonder kids, lekker lui, heerlijk rustig. In Leersum hebben wij volop genoten van de prettige ontvangst, de mooie ruimte,de ruime badkamer en: de zon op het terras. Wat was dat lang geleden: laat in de middag aan de zuidkant,met een koel biertje, het gezicht in de zon. Wat een verwennerij dat heerlijke ontbijt. Eén nacht was te kort, we verlangen naar meer....!Dank Elly voor zoveel gastvrijheid.

Joost en Ria 02-04-13 18:47:36

Onverwacht kwamen wij op 1ste Paasdag bij Klein Groenbergen aan. En we kregen een welkom alsof we al weken verwacht werden. De gastvrouw vertelde ons dat zij één kamer schoon had en dat wij daar binnen konden"schuiven". We hadden een heerlijke avond en nacht en werden op 2de Paasdag verrast met een uitgebreid Paasontbijt, zeer royaal en verzorgd. Na het ontbijt kwam de gastvrouw afscheid nemen, zij stonden in de stratblokken voor een lange wandeling. Wij mochten vertrekken op onze eigen tijd. Na een kop verse koffie en het lezen van de leuke gastenboeken zijn we tegen 12 uur toch maar eens opgestapt. Wat een rust in deze b&b, niets moet, alles mag, een verademing! Veel dank. Joost en Ria.

J en F 04-02-13 11:38:01

Onze ervaringen mogen niet ontbreken in dit nieuwe gastenboek. Door omstandigheden konden wij niet langdurig op vakantie. We zochten naar een fijne overnachting in de omgeving en kwamen bij het sfeervolle Klein Groenbergen, 10 km. vanaf onze woonplaats. Het werd een onvergetelijke ervaring!! Met een goed gevulde kaasplank en een mooie fles wijn waren we getuigen van een spectaculaire zonsondergang en maakten we van heel dichtbij mee dat allerlei dieren zich opmaakte voor de nacht; kippen met hun kuikens zochten hun stok, ganzen wasten zich nogmaals en liepen naar hun nachthok, koeien met hun kalfjes lagen in het lange gras rustig te herkauwen en na een partijtje stoeien zochten ook de lammetjes hun moeder op. Ook allerlei vogels gingen rusten of lieten juist van zich horen. Wat een wereld van verschil met ons tuintje in de binnenstad! De volgende ochtend werden we uitgenodigd voor een royaal ontbijt, in de heldere ochtendzon, onder de notenboom. Onvergetelijk, één nacht, we hebben het er nu nog over ! Voor je welkom voelen, rust, ontspanning en natuur hoef je dus niet ver weg. Jan, te R.


Reactie:
Dag J.en F. jullie troffen het geweldig, wat een prachtige zomerse dagen,toen.
Dank voor jullie levendige beschrijving.
Elly.

1 2 3
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies