Toos en Gerrit 17-08-14 19:54:05

Twee nachten verbleven wij in bed & breakfast Klein Groenbergen. En wat hebben wij GENOTEN ! Gastvrije en vrolijke ontvangst, een zeer sfeervol appartement met de leukste details, dit moet je echt zelf gezien en ervaren hebben.Alles schoon en netjes, alle info over de omgeving netjes in een boek, zelfs een plattegrond van Leersum om de restaurantjes makkelijk te kunnen vinden. Prima bedden, TV, WIFI, kleine keuken, fietsen te huur.... alles bij de hand. Hoe het ontbijt gebracht wordt verklap ik niet, en wat er allemaal op tafel komt? Ervaar het zelf eens.

Willem 27-05-14 21:14:26

Sta ik te genieten van de rust, ruimte en gastvrijheid op het natuurkampeer-
terrein, tref ik na het douchen 1 van de 2 honden van Elly & Wim gestrekt op mijn slaapmat met daarnaast (want erg lekker natuurlijk!) 2 pakken opgegeten
kaasvlinders en kaasbolletjes. Oeps, de schat heeft het haakje van het hok
los weten te krijgen en was als vanzelf even op verkenning gegaan, nietwaar?

Dan treedt ongevraagd een echte Elly oplossing in werking: een tas met een doosje Ibuprofen tegen de acute jicht, een fles Spa, een glas, een zak kaas-
zoutjes, 2 heerlijke kaasbroodjes en óók nog eens 2 vanille choco muffins.
Nou, ja. Service van de zaak! Ja, lieve mensen: het ontbreekt een gast hier
werkelijk aan niets.

Willem

Elly, gastvrouw b&b Klein Groe 26-05-14 23:32:37

dit is een test

Karin & Arjan 04-05-14 15:10:19

Gister spontaan de B&B Klein Groenbergen uitgeprobeerd. Dat is uitstekend bevallen: prima B&B, geweldig ontbijt en fantastische gastvrijheid. Echt een aanrader.

Onlangs is overigens een leuke natuurcamping toegevoegd aan de B&B, dat ziet er ook hartstikke gezellig uit.

R en R 02-11-13 09:52:28

Namens onze oudste gasten mag ik het bericht wat zij in ons gastenboek achterlieten plaatsen in het gastenboek op de website.Lieve Gastvrouw (mèt een hoofdletter!)Wie had ooit verwachtdat je ontbijt in een veilingkistper kruiwagen wordt thuisgebracht ?De verscheidenheid was ook heel grootterwijl elke dag een verrassingvan nieuwe lekkernijen bood.Het onderkomen is héél goed doordachtMet veel genoegen hebben we hiereen drietal dagen doorgebracht.De lieve Gastvrouw willen we nog apart vermelden:Zoals zij vind je er maar één in heel Leersumwas wat men ons vertelde.R en R (89 en 81 jaar oud) Spanje.

Ad en Annette 12-08-13 13:38:21

Na een mooie wandeling over de Utrechtse Heuvelrug sliepen wij 1 nacht in b&b Klein Groenbergen. Te kort, zo bleek al gauw. Wat een heerlijke plek om tot rust te komen, zo leuk ingericht met smaakvolle details, prima bedden, royale en brandschone badkamer, geweldig "wandel"ontbijt met nog iets extra's voor onderweg. Heerlijk gegeten bij De Remise. Wij komen nog eens terug.

Reiner und Brigitte Zilch 11-08-13 12:14:35

Vielen Dank für die Gastfreundlichkeit, auch wenn es sich mit dem Datum etwas verzögert hat ,fühlen wir uns auch nach dem 3.bei Ihnen immer wieder sehr wohl. .Viele Liebe Grüße von Reiner Brigitte

klaas en lianne 22-06-13 09:16:48

Beste Elly, wederom weer een heerlijk verblijf gehad. Super verzorgd en lekker ontspannend. De massage is werkelijk GEWELDIG, een echte aanrader om er bij te boeken. Bedankt.....

Klaas en Winny 07-05-13 18:59:38

Wij logeerden 2 nachten in uw b&b, De Heuvelrugkamer.Bijzonder hebben wij genoten van de persoonlijke ontvangst. De sfeer in uw b&b is zeer aangenaam met een fijn klimaat en prettige akoestiek. Wij ontdekten dat u leem op de wanden hebt aangebracht in plaats van hard en glad stucwerk. Wellicht verklaart dat de prettige sfeer. De vloerverwarming is ook comfortabel. De bossen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zijn zeker een wandeling waard evenals de Klompenpaden richting de uiterwaarden van de Rijn. Bij De Remise werden we prettig ontvangen voor het diner. Wij lazen in uw gastenboeken niets anders dan fijne berichten van zeer tevreden gasten. Op onze vraag: doet u ook mee aan het TV programma Bed & Breakfast reageerde u wat afwijzend. En zeer terecht: uw b&b is GROOTS in zijn "eenvoud" en past niet in zo'n TV programma. Blijf wie u bent en blijf dicht bij uzelf. U straalt tevredenheid en betrokkenheid uit.Met hartelijke groet,Klaas en Winny.

Jolita en Boudewijn 04-05-13 19:02:42

Eind vorig jaar, in een prachtig herfstweekend, hebben wij een heerlijk ontspannen verblijf gehad in Klein Groenbergen. Gewandeld, lekker gegeten, super geslapen. Een persoonlijke ontvangst zonder 'klef' te worden, dat gaf een vrij gevoel. Precies zoals het moet in onze ogen: Klein Groenbergen is groots!


Reactie:
Jolita en Boudewijn
Dank voor jullie mooie reactie.

1 2 3
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies