José en Ben 21-04-13 19:14:02

Even voor de ontspanning een nachtje b&b doen. Zonder kids, lekker lui, heerlijk rustig. In Leersum hebben wij volop genoten van de prettige ontvangst, de mooie ruimte,de ruime badkamer en: de zon op het terras. Wat was dat lang geleden: laat in de middag aan de zuidkant,met een koel biertje, het gezicht in de zon. Wat een verwennerij dat heerlijke ontbijt. Eén nacht was te kort, we verlangen naar meer....!Dank Elly voor zoveel gastvrijheid.

Joost en Ria 02-04-13 18:47:36

Onverwacht kwamen wij op 1ste Paasdag bij Klein Groenbergen aan. En we kregen een welkom alsof we al weken verwacht werden. De gastvrouw vertelde ons dat zij één kamer schoon had en dat wij daar binnen konden"schuiven". We hadden een heerlijke avond en nacht en werden op 2de Paasdag verrast met een uitgebreid Paasontbijt, zeer royaal en verzorgd. Na het ontbijt kwam de gastvrouw afscheid nemen, zij stonden in de stratblokken voor een lange wandeling. Wij mochten vertrekken op onze eigen tijd. Na een kop verse koffie en het lezen van de leuke gastenboeken zijn we tegen 12 uur toch maar eens opgestapt. Wat een rust in deze b&b, niets moet, alles mag, een verademing! Veel dank. Joost en Ria.

J en F 04-02-13 11:38:01

Onze ervaringen mogen niet ontbreken in dit nieuwe gastenboek. Door omstandigheden konden wij niet langdurig op vakantie. We zochten naar een fijne overnachting in de omgeving en kwamen bij het sfeervolle Klein Groenbergen, 10 km. vanaf onze woonplaats. Het werd een onvergetelijke ervaring!! Met een goed gevulde kaasplank en een mooie fles wijn waren we getuigen van een spectaculaire zonsondergang en maakten we van heel dichtbij mee dat allerlei dieren zich opmaakte voor de nacht; kippen met hun kuikens zochten hun stok, ganzen wasten zich nogmaals en liepen naar hun nachthok, koeien met hun kalfjes lagen in het lange gras rustig te herkauwen en na een partijtje stoeien zochten ook de lammetjes hun moeder op. Ook allerlei vogels gingen rusten of lieten juist van zich horen. Wat een wereld van verschil met ons tuintje in de binnenstad! De volgende ochtend werden we uitgenodigd voor een royaal ontbijt, in de heldere ochtendzon, onder de notenboom. Onvergetelijk, één nacht, we hebben het er nu nog over ! Voor je welkom voelen, rust, ontspanning en natuur hoef je dus niet ver weg. Jan, te R.


Reactie:
Dag J.en F. jullie troffen het geweldig, wat een prachtige zomerse dagen,toen.
Dank voor jullie levendige beschrijving.
Elly.

Bram en Marieke 02-02-13 23:46:43

Wij willen meewerken aan prettige ervaringen van gasten in dit digitale gastenboek. Vorig jaar, einde zomer, verbleven wij een lang weekend in bed & breakfast Klein Groenbergen.We hebben het echt heerlijk gehad. Zoveel gastvrijheid en een persoonlijke benadering!! En wat een heerlijk appartement: sfeervol, warm,schoon, niets teveel, niets te weinig.Gewoon helemaal goed. Dank daarvoor!

Mijke 31-01-13 21:05:04

De overnachting in juli 2012 op mijn 35e verjaardag samen met mijn dochtertje van 6, zal ik nooit vergeten! WAT een ontvangst, een heerlijk ontbijt en volledige ontspanning... een topverjaardag in jullie prachtige B en B!!! 1 groot feest!


Reactie:
Leuk Mijke, dat je er nog steeds aan terug denkt. De prachtige tekening in het gastenboek van jouw dochtertje wordt door veel gasten bewonderd. En wat kon ze toen al leuk schrijven!
Groet,Elly.

Elly, gastvrouw b&b Klein Groe 20-01-13 21:38:07

Het nieuwe jaar is begonnen met een leeg gastenboek.Tot mijn grote spijt zijn al die positieve en fijne berichten van de afgelopen 3 jaar, geschreven door fijne gasten, verloren gegaan.Gelukkig blijven wel de herinneringen en ook de geschreven berichten in de gastenboeken in beide appartementen. Ik kijk uit naar de eerste en alle volgende reacties na een verblijf in onze sfeervolle bed & breakfast.Elly, gastvrouw b&b Klein Groenbergen

Lianda van Dam 18-01-13 18:51:08

Hoi Elly en Wim,

Niet alleen de website is mooi! Ook de kamers zijn fantastisch. Bedankt voor de top locatie en jullie gastvrijheid.

Groetjes daar!


Reactie:
Bedankt Lianda voor je compliment!

Groet Elly en Wim

Maikel Egging 18-01-13 18:47:18

Wat een mooie site!

1 2 3
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies