Bram en Marieke 02-02-13 23:46:43

Wij willen meewerken aan prettige ervaringen van gasten in dit digitale gastenboek. Vorig jaar, einde zomer, verbleven wij een lang weekend in bed & breakfast Klein Groenbergen.We hebben het echt heerlijk gehad. Zoveel gastvrijheid en een persoonlijke benadering!! En wat een heerlijk appartement: sfeervol, warm,schoon, niets teveel, niets te weinig.Gewoon helemaal goed. Dank daarvoor!

Mijke 31-01-13 21:05:04

De overnachting in juli 2012 op mijn 35e verjaardag samen met mijn dochtertje van 6, zal ik nooit vergeten! WAT een ontvangst, een heerlijk ontbijt en volledige ontspanning... een topverjaardag in jullie prachtige B en B!!! 1 groot feest!


Reactie:
Leuk Mijke, dat je er nog steeds aan terug denkt. De prachtige tekening in het gastenboek van jouw dochtertje wordt door veel gasten bewonderd. En wat kon ze toen al leuk schrijven!
Groet,Elly.

Elly, gastvrouw b&b Klein Groe 20-01-13 21:38:07

Het nieuwe jaar is begonnen met een leeg gastenboek.Tot mijn grote spijt zijn al die positieve en fijne berichten van de afgelopen 3 jaar, geschreven door fijne gasten, verloren gegaan.Gelukkig blijven wel de herinneringen en ook de geschreven berichten in de gastenboeken in beide appartementen. Ik kijk uit naar de eerste en alle volgende reacties na een verblijf in onze sfeervolle bed & breakfast.Elly, gastvrouw b&b Klein Groenbergen

Lianda van Dam 18-01-13 18:51:08

Hoi Elly en Wim,

Niet alleen de website is mooi! Ook de kamers zijn fantastisch. Bedankt voor de top locatie en jullie gastvrijheid.

Groetjes daar!


Reactie:
Bedankt Lianda voor je compliment!

Groet Elly en Wim

Maikel Egging 18-01-13 18:47:18

Wat een mooie site!

1 2 3
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies