Arickx Robert 09-02-15 21:06:11

Dag
Ik maak de stamboom van de Familie Soete.
De oudste was Joannes Sebastiaan Soete wonende te Klerk, zijn zoon Desiderius is naar Woumen getrokken ;heeft een zoon Maurice Soete te Woumen, was Beenhouwer en Herbergier.
Daar er maar weinig terug te vinden is, doe ik deze oproep.
Zijn er personen die ook de stamboom Soete maakt?
Zijn er nog Geboorte-Huwelijks-en Overlijdens akten ter beschikking.
Zijn er personen die overlijdens berichten, doodsbrieven of bidprentjes over de familie Soet en aan getrouwden hebben. Men kan ze doormailen op robert.arickx@skynet .be Dank en vriendelijke groeten. Robert

Annie Callewaert 16-09-11 17:47:56

Beste mensen van Groot Houthulst
Voor het vermelden van evenementen en niuwtjes in De Weekbode, volgende contactpersonen :
*Houthulst en Jonkershove : Marijs Hemeryck en Dany Crombez,
* Voor Klerken en Merkem : Charlotte Bogaert, Annie Callewaert en voor Merkem fotograaf : Johny Degrauwe. Charlotte en Annie werken samen en vervangen elkaar tijdens verlofperiodes, wij zullen met z'n drieën graag een leuk artikel maken over uw activiteiten,
Tot ......?

Annie

Marijs Hemeryck 05-09-11 21:22:44

Hallo,

wil je met foto, artikel, evenement in de krant staan, contacteer marijshemeryck@hotmail.com of 0475/84.69.40
journalist "Het Nieuwsblad" en "Het Wekelijks Nieuws"

Bogaert Charlotte 23-08-11 18:17:09

Hallo beste Klerkenaars en anderen,

vanaf vandaag schrijf ik in opdracht van het Wekelijks Nieuws diverse artikels over Klerken & Merkem.

Ken je iemand met een interessante verzameling, ben je lid van een vereniging of vind je gewoon dat een persoon het verdient om met zijn/haar initiatief in de krant te komen?

Aarzel dan niet om mij te contacteren voor een interview! (charlotte_bogaert@hotmail.com of 0494 03 73 63)

Met vriendelijke groeten, Charlotte!

Elke Vanden Meersche 23-12-09 16:24:41

Hallo,

Ik ben student verpleegkunde 2de jaar in het Katho te Kortrijk.
Na de paasvakantie loop ik 4 weken stage in het MPI in Klerken.
Omdat ik toch van een eind ver moet komen, kan ik moeilijk iedere dag op en af rijden met de wagen (als ik al mijn rijbewijs zal hebben).
Daarom doe ik via deze weg een roep: zou iemand het zien zitten om mij voor 1 maand in huis te nemen (waarvan 1 weekend)
Natuurlijk wil ik dit tegen betaling doen (samen kunnen we dan overeen komen aan welke prijs).

U kan me bereiken op: elkevdm77@hotmail.com
Mvg Elke

Julien Vuerstaek 04-09-09 12:28:02

Geachte,

Tijdens de Vierdaagse Mars van de IJzer werd ik in Klerken aangenaam verrast o.a.
door de ontvangst in de school waar ik een heerlijke tas soep heb gegeten. Maar mijn belangstelling gaat ook uit naar de panelen langs de gevolgde wandelweg met zeer mooie teksten.
Vraagje: zou het mogelijk zijn deze waardevolle teksten van jullie te kunnen bekomen, hezij via digitale foto of enkel de tekst.
Ik ben u daar zeer dankbaar voor en hoop volgend jaar opnieuw uw prachtige gemeente te kunnen bewonderen.Eventuele kosten worden vergoed.
Zelf(63j.) ben ik woonachtig te 3620 Veldwezelt-Lanaken,Strodorp 104 - een grensgeval dus aan de andere uithoek van het land.
Hartelijke groeten en nogmaals dank bij voorbaat.
Julien.

tel. 089-71.76.81

Clauw Roger 30-06-09 22:57:42

Ben uiterst verrast deze site te mogen ontdekken. Klerken is immers niet alleen "Dorp op de Heuvel" maar tevens "Dorp waarin mijn voorouders leefden"
Jaren terug is mijn belangstelling voor Klerken ontstaan toen ik tot de vaststelling kwam dat veel - heel veel van mijn voorouders daar geboren en gedoopt werden, er huwden en kinderen kregen en er uiteindelijk ook werden begraven. Mijn belangstelling voor Klerken, en uiteindelijk ook voor Houthulst dat tenslotte vroeger deel uitmaakte van de parochie Klerken, heeft ervoor gezorgd dat ik al vele jaren bezig ben om de gegevens van al de parochieregisters van de kerken te bewerken in computerbestanden (excel en acces). Alles wat gedaan is staat op mijn website : http://users.skynet.be/roger.clauw/
Ik zou het enorm waarderen mocht iedereen die iets meer weet van mensen met de naam "Clauw" mijn dit zouden willen melden.
Klerken "Dorp van mijn roets"
Roger Clauw
Zottegem

rik claeys 08-01-08 19:02:28

Op zondag 20 jan. 2008, vindt de achtste editie plaats van de mountainbike-wintertocht 'De Heuveltjes van Erika', met vrije start tussen 8 u en 11 u in de sportzaal van de rije basisschool in de Smissestraat.
Een ideale gelegenheid voor een gezond voormiddagje sporten, en om Klerken te leren kennen vanuit ongekende plekjes, die jaarlijks slechts één keer toegankelijk zijn, nl. voor deze mountainbike-tocht.
Alle info op : www.bloggen.be/erika

Eric Beghein 26-12-07 10:48:30

Beste webmaster DCB!
Proficiat met de website 'Klerken, het dorp op de heuvel'(Klerken is dus sedert een 6-tal maand ook 'dorp op de website' . Naast het dorpskrantje 'Op de hoogte', waar jij als lay-out-deskundige mee aan de wieg van stond, hebben we nu ook de website! 'Op de hoogte' staat er nog niet tussen, al had je daar al eerder om gevraagd; daar werk van maken zal ik als redactielid aanbrengen op volgende redactieraad. Van speelplein Harlekijn en Vriendenkring Vredesmolen Klerken stuur ik u recente info door.
Aan webmaster B. en gezin en alle www.klerken.be-kijkers/lezers : Vredevolle kersttijd, leuk eindejaar en veel lief en weinig leed in 2008!
Eric Beghein.

Pysson Christine 30-09-07 16:01:40

Beste,

Proficiat met het maken van de website van Klerken.
Veel informatie en het zit zeer goed in elkaar.

Vriendelijke groeten.

Pysson Christine

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies