Emmanuel Schotte 21-09-07 10:44:12

Prachtig initiatief Bard!
Het ziet er mij goed doordacht uit.
Mooi dat onze fotoclub een plaatsje krijgt.
Wij zijn een sterk groeiende club met leden van ver buiten de gemeente.
Het is steeds vrij zonder enige verplichting ons een bezoekje te brengen op de eerste maandagavond van de maand om 19.30u boven de vrije basis school of bel me op 0495/241986
http://MANUscripten.skynetblogs.be
http://www.bloggen.be/fodiak

Noël De Laender 26-08-07 15:08:20

Als ex-klerkenaar ben ik aangenaam verrast dat ik iets vind op het net over het dorp uit mijn jeugd. Ik woonde er van mijn geboorte in 1956 tot mijn huwelijk in 1976. Via Houthulst en Koksijde ben ik in Nieuwpoort beland. Mijn ouders wonen nog steeds te Klerken en via hen lees ik nog altijd "Op de hoogte". Maar het dorpskrantje kan niet alles bevatten wat je op een webstek kunt plaatsen. Op die manier blijf ik nog altijd een beetje voeling houden met Klerken. Het is een prachtig initiatief die menig oud-inwoner aangenaam zal verrassen, vooral diegenen die niet de mogelijkheid hebben om het dorpskrantje te lezen. Groeten.

Goedele Van Besien 23-08-07 13:39:49

Beste mensen van Klerken,
Wij kochten zelf een woning in Klerken, maar die moet nog volledig verbouwd worden. Daar wij toch al graag in Klerken zouden willen komen wonen, zijn wij op zoek naar een huis of appartement in Klerken (of omgeving). Liefst met 3 slaapkamers, graag wat modern comfort, tuin hoeft niet...
Wie kan ons helpen? Alle tips zijn welkom! Dank bij voorbaat!
Dank bij voorbaat!

rik claeys 18-08-07 11:26:43

Proficiat met de eerste 'officiële' website van Klerken. Laat ons hopen dat de Klerkenaars en de verenigingen snel hun weg vinden ernaar toe, en er veel Klerkens nieuws verschijnt.
Aan de webmaster heel veel 'courage' gewenst om de site up to date te houden. Ikzelf heb er weinig verstand van, maar 'k hoor geregeld van anderen die het kunnen weten, dat zo'n saaitje actueel houden, flink wat tijd en energie kost.
En voor al diegenen die op 'de 60 uren' aanwezig waren : Of u het nu leuk vindt of niet, er werd daar ook geflitst gedurende 't weekend . Uw fotogenieke verschijning is te bekijken op "www.60uren.tk" De foto's staan er nog niet allemaal op, maar dat gebeurt eerstdaags. 'k Vermoed zelfs dat de foto's gratis te downloaden zijn (dank u wel, 60 uren). De foto's kunnen echter niet gewist worden : Ge staat er op en ge blijft er op, tot in de eeuwen der eeuwen, amen.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies