Roelof Hulshof 05-11-13 12:11:30

Hallo jongelui ik wil jullie bedanken voor jullie aanwezigheid op 2 Nov. in Roswinkel toppie dat jullie ook lekker meededen en spontaan Prachtig vind ik zo iets .We zien elkaar weer op jullie feest de Groetjes en tot dan Roelof Hulshof

frea langenburg 06-10-13 13:10:19

Hallo allemaal ,
Gisteravond een mooi optreden van jullie gezien samen met Zanggroep de Dokwarkers uit Buinen bij El Zorro / Hartlief in Buinen , het was erg gezellig en jullie konden de stemming er goed in krijgen , alle lof voor de muzikanten m.n de liedjes met mondharmonica erbij waren prachtig , ook complimenten voor de dirigent Albert Daanje , heel enthousiast en met veel plezier de groep dirigeren .Ook de afwisseling Dokwarker , Nieveenster jongens was een mooie combi , tot slot de twee liedjes met beide koren was geslaagd .......zeker voor herhaling vatbaar .

Roelof Hulshof 06-10-13 10:57:11

Goedemorgen heren en weer hebben we een heel mooi optreden van jullie mogen bijwonen op de Feestavond van de Dokwarkers in Buinen. Jullie hebben er weer alles aan gedaan om er een mooie en gezellige avond van te maken en dat is jullie weer heel goed gelukt.Het was dan ook te vroeg gedaan met de pret zo'n avond die vliegt dan ook om maar op naar een volgende keer.Ik doe het niet graag om er enkele koorleden uit te lichten voor een bijzondere prestatie maar ik kan weer niet anders , ook omdat ik zelf accordeon FAN ben. Het is net of die twee ARTIESTEN met het jaar beter worden en het kan haast niet beter GEWELDIG wat een gevoel die heren in zo'n lied leggen TOP !! Toch wil ik niemand tekort doen allemaal bedankt voor deze heel geslaagde avond en ik zou zeggen kom eens na !! ja en dat kan op 2 Nov. A.S. in de Noorderbak. Groetjes van een muziekliefhebber Roelof Hulshof.

fam kalsbeek 09-07-13 18:30:48

beter laat dan nooit wij wensen de nieveenster jongens en de accordeonnisten en fijne vakantie toe henk en aly kalsbeek

Gerda van der Veen 25-03-13 15:21:19

Nieveenster Jongens ik heb genoten van jullie optreden. Jammer dat ik het gedeelte voor de pauze heb gemist.

Gerda van der Veen, Vrouwen van Nu Stadskanaal

dineke jongbloed 10-03-13 12:46:12

Al vele dagen reis ik door Drents en Groninger land, wat een geknooi vrogger met de hand, dan vaar ik over zee met de zeeman en zijn mondharmonica, eenzaam in het duister horen wij het zachtste gefluister. ware vriendschap is houdbaar levenslang, zal altijd naast je gaan wees maar niet bang. jongens wat zingen jullie mooi, maak maar gauw nog een cd, alle stemmen in melodieuze plooi. Drie tenoren komisch talent, een uitvoering die zijn weerga niet kent, gezelligheid alom, ik weet zeker dat ik weer kom.

Sieka de Ruiter Veendam 27-01-13 20:06:57

Hoi Nieveenster JongensWat weer een geweldig Nieuwjaarsconcert Het is jullie weer gelukt om er een verrassende avond van te maken, vol afwisselende liedjesOok waren de tenoren geweldig een groot succesGa zo door wij hebben er weer erg van genoten , en zijn als alles meezit het volgend jaar weer graag van de partijde Veendammers

ruud.Joppe 27-01-13 18:35:39

ja hoor, ook de 2e avond was geweldig.
we hebben fijn gezongen en wat `n geweldig publiek hadden we. Er werd volop genoten en meegezongen en onze act sloeg ook weer goed aan.
Nou 9 februari nog.....maar ik ben er van overtuigt dat dat ook wel goed zit.
Mensen bedankt !!!!!

Ruud Joppe 22-01-13 00:39:54

Mensen bedankt !!!!Ja inderdaad, `t was `n geweldige avond met fantastisch publiek.
Ik hoop ook dat de volgende 2 concerten ook zo gaan ,dan kunnen wij met z`n allen dik tevreden zijn.
Mensen bedankt !!!

Jeichienus Klinkhamer 20-01-13 17:48:43

Bedankt voor alle spontane reacties over het 1e concert van 2013. Leuk spontaan publiek en een hele gezellige avond, maar we moeten er nog 2 en als die net zo goed gaan dan zijn wij dik tevreden.

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies