Annelies Hartman 16-01-22 11:28:12

Beste Wim, Met mijn stilstaande klok kwam ik naar het repair cafe. Toen ik weg ging deed hij het weer, maar je had mij al gewaarschuwd dat dat misschien niet van lange duur zou zijn. Dat klopte! Ik heb hem bij je thuis langs gebracht en deze week weer opgehaald. Hij tikt er weer vrolijk op los. Ik ben er heel blij mee. Dank je voor je enthousiasme en niet te vergeten je doorzettingsvermogen. Dank zij jou doet hij het weer! Warm aanbevolen deze prima ‘service’.


Reactie:
Hallo Annelies.
Tijdens jouw bezoek aan het Repaircafé had ik wat olie op de zichtbare lagers gedaan, inderdaad zonder veel kans op slagen. Jouw klok vroeg om een echte onderhoudsbeurt en dat ging daar natuurlijk niet zonder de juiste gereedschappen. Maar eenmaal in mijn werkplaatsje kon ik hem alle zorg geven en dat is prima gelukt. Ik hoop dat je nog vele jaren plezier zal hebben van jouw leuke, Engelse klok.
Vriendelijke groet,
Wim

Gerrit en Tessie 14-01-22 15:33:13

Via een kennis WimWes ontmoet, daar gesproken over klokken en van Wim gehoord dat hij klokken repareerd. Na het opsturen van een foto van de Staartklok, was de conclusie van Wim, hij is te groot voor mijn werkplaats, ik kom naar jullie toe. Het probleem van de klok was een gebroken ketting. Wim heeft geprobeerd de ketting in orde te krijgen, echter na het ophangen van de klok en het gewicht plaatsen, liep de klok weer, maar na een paar minuten brak te ketting weer. In overleg met Wim is toen besloten een nieuwe ketting te kopen. Wim zal nagaan waar hij de ketting kon kopen Voor dat Wim weg ging zag hij de pendule klok, die stil stond, hij nam deze mee.
Na enige tijd belde hij op dat de pendule klok weer liep als een zonnetje en hij de ketting had gevonden, na onze akkoord heeft hij de ketting besteld.
Vlak daarna belde hij op dat de ketting binnen was gekomen en hij had tijd om die dag te komen om de ketting te plaatsen en hij nam de pendule klok ook mee.
Na tijdje bezig geweest te zijn met de ketting, kon de klok weer op zijn plaats hangen. De klok liep weer, maar volgens Wim niet correct, na aantal keren proberen bleek dat de slinger niet recht hing, Wim maakte dat in orde en de klok liep als een zonnetje. Ook de pendule klok liep perfect.Mijn vrouw en ik zijn heel blij met WimWim bedankt


Reactie:
Beste Tessie en Gerrit,

Bedankt voor jullie enthousiaste reactie. Het was een beetje een tegenvaller dat de ketting dusdanig verzwakt bleek waardoor de schakels weer gewoon open bogen door het gewicht. Maar met de nieuwe ketting kan hij weer jaren mee.
De kleine pendule stond er zo zielig werkloos bij, die moest ik wel weer laten lopen. Fijn dat alles gelukt is, ik hoop dat jullie nog lang plezier zullen hebben van jullie klokken.
Vriendelijke groet,
Wim

Irene 21-11-21 18:06:56

Beste Wim,Wat heerlijk dat je al je klokkenkennis zo nog meer hebt uitgebreid dan je al had! Zelfs thuis heb je een ruimte ingericht met allerlei apparatuur om klokken die in malaise zijn weer picobello in orde te maken! Mijn fijne wandklok heeft het na heel veel jaar begeven....... Jij zag er mogelijkheden in: kettingen weer op de goede wijze ingeregen; alle onderdelen in een schoonmaakbad en radertjes helemaal schoon en/of vervangen. De klok doet het weer als vanouds met een prachtige slag en mooi geluid! Heel veel dank daarvoor!!!!! Ik geniet er weer dag en nacht van! Chapeau! Irene


Reactie:
Heel erg graag gedaan Irene,ik vind het zelf ook geweldig dat het mij meestal wel lukt om klokken die niet meer willen lopen te kunnen herstellen. Het is ook een uitdaging om de moeilijker uurwerken aan te durven, tot nu toe gelukkig met succes!
Groetjes, Wim

Ikra 12-10-21 17:40:55

Beste Wim, bedankt voor het maken van onze klok! Onze klok heeft 2 jaar stil gestaan en Wim heeft deze weer met het orginele uurwerk kunnen laten lopen. En dat voor een kleine vergoeding . Wij zijn er in iedergeval erg blij mee! Groetjes van Ikra en Elvin


Reactie:
Beste Ikra en Elvin,
Top dat jullie er blij mee zijn. En wie weet, vinden jullie toch een mooi plekje als jullie een ander huis hebben gekregen.
Vriendelijke groet,
Wim

Linda Middleton 19-08-21 17:34:44

Fijn om mijn geërfde klok weer helemaal schoon en gerestaureerd thuis te hebben. Klinkt weer als een zonnetje.
Wim, dank voor al het werk en tijd die je erin hebt gestoken.
Blij dat je hem onder handen wilde nemen.
Groet, Linda


Reactie:
Hallo Linda,

En ik ben blij dat jij zo enthousiast bent. Bedankt voor de foto, hij heeft een mooi plaatsje bij jou thuis en staat er mooi bij!
Vriendelijke groet,
Wim

Paulien 28-05-21 08:02:04

Enige tijd geleden een klok ( een schoorsteen pendule van Junghans) ontvangen van een familielid, die het helaas niet meer deed, maar te leuk was om weg te doen. Op internet gezocht naar iemand die klokken kan repareren, zo terecht gekomen bij Wim.Wat leuk om zo een enthousiast iemand tegen te komen. Zo bedreven in zijn hobby. Hij heeft uren gestoken om deze klok weer aan de praat te krijgen. Ik kreeg regelmatig updates via de mail om te horen hoe het er voor stond. Maar gisteren kwam het blijde nieuws, hij doet het weer. Hij staat te pronken in onze kamer!De klok is weer als nieuw. Ik ben zeer tevreden over het contact met Wim en nog meer over het resultaat.Nogmaals bedankt Wim.


Reactie:
Beste Paulien, wat een leuke recensie heb jij geplaatst, ik vind het echt heel leuk als mijn "klanten" die moeite voor mij doen.
Maar het leukste is natuurlijk dat jouw klok weer als vanouds loopt en slaat, ik verwacht dat hij dat nog jaren probleemloos blijft doen.
Vriendelijke groet,
Wim

Miranda 17-01-21 13:09:13

Blij verrast was ik toen Wim binnen vrij korte tijd, een voor mij dierbaar miniatuur koekoeksklokje wist te repareren. Klasse!


Reactie:
Graag gedaan Miranda, bedankt voor jouw leuke reactie!

Peter Roozendaal 03-12-20 11:50:56

Ik had bij het vervangen van de batterij het glas van een horloge van mijn vrouw gebroken. Mee naar Wim, en ik mocht mee-kijken terwijl hij bezig was en uitlegde wat hij deed. Zeer leerzaam voor mij dankzij de grote deskundigheid en ervaring van Wim, en hij heeft wel het juiste gereedschap. Het vervangen van het glas was een stuk lastiger dan verwacht, maar nu ziet het horloge er weer als nieuw uit. Heel blij mee, Dank!


Reactie:
Geloof mij Peter, Ik heb het graag gedaan. En wie weet, heb ik een keer een vraag over een reparatie aan een technisch apparaat, dan kan ik jouw kennis weer goed gebruiken! Zo helpen wij elkaar.......

Kees Vis 02-12-20 11:44:46

Wim ,ik ben je dankbaar voor hetgeen je voor mij doet .Zelf loop ik nog wel eens vast met het opknappen van klokken ,maar ik kan altijd advies en hulp krijgen van je.Het blijft nog steeds een leuke hobby ,ik hoop dat we samen de mensen weer blij kunnen maken groetjes


Reactie:
Beste Kees, ik vind het altijd leuk als ik jou kan helpen met de wat moeilijker reparaties. Het is mooi dat wij samen mensen kunnen helpen door hun niet lopende klok weer te laten lopen. Zo brengen wij nog een beetje vreugde in deze voor iedereen moeilijke tijd!

Kees 24-04-20 09:18:52

Wij hebben 2 klokken van die het lopen moe waren wat nu.
ik zag een advertentie van Repair Cafe Delft dat is een groep aow ers ongeveer 30 man die eens in de maand op zaterdag morgen hun lusten botvieren op (oude) spullen en daar was ook klokkemaker w.w. tussen w.w. bedankt ze lopen weer als nieuw.
Gerda en Kees


Reactie:
Beste Gerda en Kees,

Top te horen dat allebei de klokken goed lopen. Het is fijn om in deze nare corona tijd leuk nieuws te krijgen. De grote klok in de hal durfde ik geen garantie op te geven dat hij het zou blijven doen, dus dubbel leuk!

Vriendelijke groet,
Wim

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies