Hilde Snel-van Dorsten 21-03-19 10:22:29

Ha Wim, heel hartelijk bedankt voor het repareren van m'n klok. Ben blij dat hij weer hangt en goed loopt.
Groeten, Hilde


Reactie:
Graag gedaan Hilde, ik hoop dat je nog heel wat jaren plezier van jouw klok zal hebben!
Vriendelijke groet,
Wim

Lenie en bob meinen 15-03-19 15:21:12

Beste Wim,Vanmorgen heb je(U) ons klokje gerepareerd teruggebracht.Hij loopt weer als een zonnetje.En gelijk weer onze tweede klok voor een servicebeurtmeegenomen.We hebben ,U (je) kennende ,komt dat vast wel in orde.Groetjes Lenie en Bob.


Reactie:
Beste Lenie en Bob, Het was leuk dat het ook bij jullie klok gelukt is, het duurde wat lang maar elke klok heeft z'n tijd nodig om te repareren. Jullie fraaie Sallandse klok gaat ook weer lukken hoor. Succes (of is het suukzes met de moderne spelling) met het aansluiten van jullie nieuwe modem!
Vriendelijke groet,
Wim

Leo & Ellen 22-02-19 20:51:39

Wim, je hebt de oude klok van onze grootmoeder fantastisch gerepareerd. De gong klinkt mooi bescheiden en hij loopt gelijk. Hartelijk dank. We zien je vast nog eens bij het repair cafe


Reactie:
Beste Ellen en Leo, Ik heb het graag gedaan. Even leek het erop alsof hij "dwarsligger" wilde zijn maar uiteindelijk doet hij het gelukkig goed. Nog heel lang plezier van jullie mooie klok!

Vriendelijke groet,
Wim

Petra Graafland 16-02-19 17:57:36

Ha Wim,Wat leuk dat je vanmorgen de moeite hebt genomen om in Nootdorp bij het repaircafe te komen kijken, waar ik probeerde weer wat klokken aan de gang te krijgen.Leuke website met een goed verhaal over het repaircafe en klokken maken.We vast nog vaker contact. Succes met je hobby.


Reactie:
Hallo Petra, ik vond het leuk om een keer te komen kijken en wie weet, kunnen wij elkaar qua kennis wel aanvullen. Ik ben ook wel benieuwd naar dat "stappenplan" waar jij het over had. Zien wij je een keer voor een tegenbezoek bij Repaircafe Delft?

Vriendelijke groet,
Wim

Angele van Schie 31-01-19 12:37:47

Beste Wim,
Wat ben ik blij, dat ik met mijn niet meer lopende tafelklok in het repair-cafe bij jou terecht ben gekomen! Gisteren heb ik mijn gerepareerde klok bij jou thuis op mogen halen en nu staat hij weer trots te tikken op zijn "oude" plek, bovenop de kast! Ieder half uur klinkt zijn schitterende bel geluid! Dan moet ik natuurlijk toch aan die aardige vrijwilliger denken, die dat toch maar mooi gefikst heeft! Veel dank hiervoor Wim en vriendelijke groetjes!


Reactie:
Beste mevrouw van Schie, echt ontzettend leuk te horen hoe enthousiast u bent!
Dit is de mooiste beloning voor mij en mijn vrouw was ook erg blij met de bloemen. Ik hoop (en verwacht) dat de klok nog jaren probleemloos blijft tikken!
Vriendelijke groet,
Wim

Marina & Patrick Wolter 14-12-18 11:50:13

14-12-2018Hallo Wim,Twee klokken hebben wij bij je langs gebracht, en je hebt ze allebei weer aan de praat gekregen.Waarvan de laatste ook voor jou een uitdaging was, je gaf het weinig hoop, maar hij loopt weer als vanouds.Super bedankt voor de fijne service, je bent een topper!
groet P & M


Reactie:
Hallo Marina en Patrick,
Ik ben blij dat hij het vervoer naar jullie huis goed doorstaan heeft, het is echt een bijzonder kwetsbare constructie. Ik hoop dat jullie er nog lang plezier van zullen hebben in jullie nieuwe huis!
Vriendelijke groet,
Wim

Eric van Dijk 08-12-18 18:00:05

Ha Wim,Bedankt voor het herstellen van de pendule klok. Geweldige service, Wim kwam de klok zelfs langs brengen (ok ik woon in de buurt, maar toch). Klok loopt en slaat weer als een zonnetje, en ook de houten kast is weer mooi


Reactie:
Ik verwacht dat hij het nog jarenlang zal doen. Nog veel succes met het repareren van de buizenradio!

Vriendelijke groet,
Wim

Frans van den Berg 07-11-18 10:33:43

Wim Wes. Ik hebben klok Waar van ik zelf de kast heb gemaakt, lopen, doet hij wel, maar hij slaat niet meer, is hij nog te maken. Ik woon in Noordwijk, Waar woond U ?


Reactie:
Beste meneer v.d. Berg, dit is niet de plaats voor informatie. Op mijn website klokkenreparatie.wimwes.nl kunt u op een link klikken om mij een email te sturen met uw vragen. U kunt ook rechtstreeks een mail sturen naar: info.klokreparatie@wimwes.nl Ik zie uw reactie tegemoet.

Vriendelijke groet,
Wim van der Westen

Myrna brehm 20-08-18 14:52:41

Beste wim, nogmaals wil ik u bedanken voor de reparatie van het klokje, hij loopt weer prima en als vanouds. Ben er erg blij mee😃

Groeten, myrna brehm


Reactie:
Beste Myrna,

Ik ben blij dat ik u heb kunnen helpen.

Vriendelijke groet,
Wim

H.P. Bienfait 14-04-18 22:28:56

Wim,
dank voor de uitgebreide service van 1 klok met een geheroriënteerde batterij,
2 eierwekkers en 1 polshorloge, die het na lange tijd nu weer goed doen. Een
heel ge-olie en ge-lijm, maar met uitstekend gevolg. Alle hulde voor het
repareren. Zal dit gratis repareerwerk bij anderen aanbevelen. Dank ook aan
Theo voor zijn lijmkunst.


Met vriendelijke groeten,H.P.(Hans) BienfaitReactie:
Geachte heer Bienfait,
Leuk te horen dat u tevreden bent met de door ons geboden hulp. Een tevreden klant is goud waard!
Vriendelijke groet,
Wim

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies