Sjef Klos 13-08-10 20:55:59

Hallo allemaal,
Het ziet er naar uit dat we redelijk weer hebben. De bedoeling is dat we de hele avond buiten blijven zitten (slechts in uiterste nood gaan we naar binnen), dus neem allemaal een extra trui mee. Dit geldt uiteraard des te meer voor de 'jongeren' die in de tent overnachten. Ze kunnen trouwens zondag bij ons van 10.00 uur tot 11.00 uur douchen (om de beurt), maar moeten dus zelf wel voor tandenborstel e.d. zorgen
Ik neem aan dat iedereen inmiddels een vreemd woord heeft gefabuleerd?
Ik denk dat Mieke, omdat ze niet mee kan helpen de tent op te zetten, de luchtbedden wel kan opblazen.
Nou, allemaal tot morgen 15:00 uur.

Sjef Klos 11-08-10 14:14:39

Hallo allemaal,
EdR, ik heb inderdaad met IR afgesproken dat zij een (kleine) BBQ meeneemt en zelf hebben we er ook nog een, dus je hoeft geen weggooi-bbq's te kopen.. Ze zijn allebei op kolen gestookt zodat RdR zijn specialiteit kan bewijzen.

LvL, zelf kopen wij bij Deen wit en bruin brood, croissantjes, kleine broodjes, beschuit en roggebrood. Tesamen met jouw scones of muffins lijkt me dit voldoende. Dus, tenzij, de Lekkere Dingen Bakker echt hele lekkere andere broodjes heeft, hoef je niets meer in te slaan.
Tot zaterdag


MR 11-08-10 14:02:30

Ik begreep van IR dat zij en SK nog een kleine BBQ hadden staan. Dat betekent dus dat EdR geen BBQ's hoeft te kopen.
MR

Evalien 11-08-10 12:00:22

Ik zal 2 wegwerpbbq's kopen en laat Rob deze aansteken, dan heeft-ie ook weer een taak. Verder zal ik ook wat diervriendelijke bbq hapjes maken; groentespies bv. Als je er genoeg bbq saus overheen gooit, proef je geen verschil met bbq worstjes. Tot zaterdag.

LvL 10-08-10 19:39:47

Zal ik ook brood meenemen voor de brunch? Zo ja, wat had je in gedachten en hoeveel? De Lekkere Dingen Bakker heeft heel lekker brood!
Groetjes ik en tot zaterdag!

Mieke 10-08-10 15:32:52

Sambuca is een anijslikeur en wordt geserveerd met koffiebonen in het glas. Deze koffiebonen staan voor gezondheid, rijkdom en geluk. Een sambuca hoort even aangestoken te worden om warm en koud tegelijk in de mond krijgen. Klinkt spannend he! Inderdaad Marc, je wordt er na wat glazen ladderzat van! Ik heb het geweten hoor vorige week haha. Ik kan helaas niet het hele weekend vrij krijgen.. Dus werk zaterdag alleen tijdens de lunch. Ben ipv drie uur, om vier uur in Twisk. Dat betekent: Geen zweet en zwoegwerk voor mij! Of komt daar een ander vervelend karwei voor in de plaats....

MR 10-08-10 14:00:23

De scones cq. muffins ga ik regelen. Weet alleen niet of de skottelbraai genoeg plek heeft om het vlees voor iedereen in redelijke snelheid bij iedereen op het bord te krijgen...
Dus misschien moet er toch een handgestookte oldskool BBQ komen. En sambuca is een drankje dat erg populair is onder het vrouwelijk deel van de Nederlandse bevolking. Het smaakt naar drop en je wordt er enorm dronken van.

Sjef Klos 10-08-10 12:49:54

Hallo allemaal,
Nog 4 dagen voordat ik mijn nichten en neven zie zweten bij het opzetten van de tent.
Voor wat betreft de specialiteiten: Dit is een aardigheidje en het is niet de bedoeling dat dat erg veel moeite en/of geld kost. Omdat het mijn verjaardagscadeau aan jullie is, kan je uiteraard alle kosten die je maakt van mij terugkrijgen (in het redelijke).
Dus Mieke, schaf die fles Sambuca (wat is dat eigenlijk) maar aan, als jij denkt dat wij dat lekker vinden. En Linda kan wellicht voor de brunch een 12-tal scones of muffins aanschaffen (of wellicht een appeltaart van Deen van EUR. 2,54).
Nogmaals, omdat het zaterdagnacht waarschijnlijk wat koud wordt, raad ik de neven/nichten wel aan om een dikke pyjama en/of dekens, slaapzakken mee te nemen.
Marcel, de skottelbraai is perfect!
Rob, je zal zelf een nieuwe specialiteit moeten bedenken nu be barbecue gas-gestookt is (wellicht kan je een bal 100 keer hooghouden?).

Tot de 14e!!!

TR 10-08-10 10:13:15

Wat goed, dan komen we zeker een keer langs!
Het is jammer dat het niet erg terrasweer meer is 's avonds...

Mieke 10-08-10 01:43:01

Zo net klaar met werken. Werk sinds een paar weken bij Zola op de Kinkerstraat, dus kom een keer langs zou ik zo zeggen. Werk tot en met vrijdag iedere avond. Heb hier ook leren cocktails maken, mr.... Heb aardig wat middelen nodig om dat te kunnen fabriceren (lees: blender, shaker, crunchijs etc.). Kunnen we het niet lekker bij een shot Sambuca houden? Een stuk makkelijker voor mij en iedereen wordt hier even vrolijk van! Heb er zin in!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies